1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum.

Birçok fotoğraf var – hiçbiri bir şey kanıtlamıyor.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Apalachin-Meeting_Outside.jpg;

Bu fotoğraf, bir çim sahaya park edilmiş bir sürü süslü otomobili düşündürüyor, ancak açıkça kongre arabaları olarak tanımlanmadı.

Muhtemelen mafya patronlarına ait olan arabaların çoğu, mevcut (1957) model lüks arabalar değildir ve bazıları çok daha yaşlı görünmektedir.

Plakaları okuyamama rağmen, görebildiğim renkler aynı renklere sahip gibi görünüyor, ancak bu ülkenin dört bir yanından patronların bir toplantısı olması gerekiyordu.

Arka plandaki ev, toplantının gerçekleştiği eve benzemez.

Bu konuda söylenecek çok şey var, ancak bu toplantının, özellikle ulusal bir mafyayı ortaya çıkardığı zaman gerçekleşip gerçekleşmediği hakkında çekincelerim var – ama bunu zaten biliyorlardı.

“1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum.” üzerine 105 yorum

  1. Bursa merkezden ben banu. Selamlar web siten inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 24-02-2020 19:57:40

    Cevapla
  2. Giresun merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2020 19:06:52

    Cevapla
  3. Adıyaman merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 29-02-2020 02:03:28

    Cevapla
  4. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım 01-03-2020 03:47:15

    Cevapla
  5. Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Selamlar siten ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım 14-03-2020 04:17:12

    Cevapla
  6. Erzurum merkezden ben Aylin. Selam herkese siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 22-03-2020 16:43:06

    Cevapla
  7. İstanbul merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten mükemmel, şukuladım 31-03-2020 07:43:38

    Cevapla
  8. Erzincan merkezden ben Aylin. Merhaba sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 31-03-2020 09:40:01

    Cevapla
  9. Malatya merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 15:27:34

    Cevapla
  10. Iğdır merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden güzel, tebrikler 20-04-2020 04:48:50

    Cevapla
  11. Yalova merkezden ben mehmet. Selam herkese siten vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 20-04-2020 19:40:16

    Cevapla
  12. Kars merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, şukuladım 03-05-2020 01:05:07

    Cevapla
  13. Osmaniye merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, sağolun 05-05-2020 09:17:54

    Cevapla
  14. Bilecik merkezden ben banu. Mrb paylaşım yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 12-05-2020 02:40:04

    Cevapla
  15. Şırnak merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten iyi, teşekkürler 12-05-2020 11:06:03

    Cevapla
  16. Bilecik merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 10-06-2020 20:34:01

    Cevapla
  17. Erzurum merkezden ben ali. Selam herkese siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler 07-07-2020 08:29:52

    Cevapla
  18. Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 08-07-2020 18:48:06

    Cevapla
  19. Bayburt merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler 09-07-2020 15:27:51

    Cevapla
  20. Aydın merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşım cidden çok güzel, facebookta paylaştım 06-08-2020 10:02:40

    Cevapla
  21. Kilis merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, saolun 06-08-2020 11:52:24

    Cevapla
  22. Balıkesir merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşım vallaha billaha hayran edici, şukuladım 06-08-2020 22:46:30

    Cevapla
  23. Erzincan merkezden ben banu. Merhabalar sayfa vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-09-2020 22:32:12

    Cevapla
  24. Gümüşhane merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim güzel, teşekkürler 05-09-2020 04:15:20

    Cevapla
  25. Tekirdağ merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-09-2020 20:55:49

    Cevapla
  26. Aydın merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım inanılmaz iyi, saolun 02-10-2020 11:36:45

    Cevapla
  27. Balıkesir merkezden ben doruk. Mrb siten vallaha billaha dikkat çekici, saolun 15-10-2020 04:07:06

    Cevapla
  28. Tokat dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 409

    Cevapla
  29. Kırıkkale merkezden ben ali. Slm paylaşım vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 02-11-2020 10:59:07

    Cevapla
  30. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 298

    Cevapla
  31. Uşak dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , mehmet – 444

    Cevapla
  32. Konya dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selam herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 39

    Cevapla
  33. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam sayfanız valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 115

    Cevapla
  34. Kahramanmaraş merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 30-11-2020 12:33:07

    Cevapla
  35. Gümüşhane dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Slm siten inan ki çok iyi, şukuladım , Aylin – 188

    Cevapla
  36. İzmir dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 264

    Cevapla
  37. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Merhaba web siten yeminle dikkat çekici, şukuladım , Emine – 483

    Cevapla
  38. Konya dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Merhabalar siten cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 87

    Cevapla
  39. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam siten inanılmaz hoşuma gitti, saolun , Emine – 271

    Cevapla
  40. Bursa dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 242

    Cevapla
  41. Şırnak merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım 26-12-2020 16:31:45

    Cevapla
  42. Antalya merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar siteniz valla çok iyi, facebookta paylaştım 05-01-2021 02:29:57

    Cevapla
  43. Bitlis dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 243

    Cevapla
  44. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Slm bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım , ali – 188

    Cevapla
  45. Aksaray dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , ahmet – 340

    Cevapla
  46. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın valla iyi, şukuladım , emin – 336

    Cevapla
  47. Edirne merkezden ben emin. Selamlar sayfanız harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-01-2021 01:17:14

    Cevapla
  48. Sakarya merkezden ben emin. Merhaba herkese web sitesi inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-01-2021 01:40:54

    Cevapla
  49. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 122

    Cevapla
  50. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam herkese siteniz vallaha billaha güzel, sağolun , emin – 447

    Cevapla
  51. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, saolun , – 243

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link