Birçok fotoğraf var – hiçbiri bir şey kanıtlamıyor.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Apalachin-Meeting_Outside.jpg;

Bu fotoğraf, bir çim sahaya park edilmiş bir sürü süslü otomobili düşündürüyor, ancak açıkça kongre arabaları olarak tanımlanmadı.

Muhtemelen mafya patronlarına ait olan arabaların çoğu, mevcut (1957) model lüks arabalar değildir ve bazıları çok daha yaşlı görünmektedir.

Plakaları okuyamama rağmen, görebildiğim renkler aynı renklere sahip gibi görünüyor, ancak bu ülkenin dört bir yanından patronların bir toplantısı olması gerekiyordu.

Arka plandaki ev, toplantının gerçekleştiği eve benzemez.

Bu konuda söylenecek çok şey var, ancak bu toplantının, özellikle ulusal bir mafyayı ortaya çıkardığı zaman gerçekleşip gerçekleşmediği hakkında çekincelerim var – ama bunu zaten biliyorlardı.

Author

151 Comments

  1. Merhabalar sayfanız harbiden iyi, linkedinde paylaştım

  2. elif yılmaz Reply

    Sivas merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfan valla çok iyi, şukuladım 18-02-2020 06:32:23

  3. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım

  4. merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  5. Bursa merkezden ben banu. Selamlar web siten inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 24-02-2020 19:57:40

  6. elif yılmaz Reply

    Merhabalar sayfanız cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  7. Giresun merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2020 19:06:52

  8. Adıyaman merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 29-02-2020 02:03:28

  9. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım 01-03-2020 03:47:15

  10. Selam herkese paylaşımın inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  11. Artvin merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok iyi, saolun 12-03-2020 23:24:33

  12. Merhaba herkese sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  13. Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Selamlar siten ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım 14-03-2020 04:17:12

  14. elif yılmaz Reply

    Merhaba sayfanız inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  15. Erzurum merkezden ben Aylin. Selam herkese siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 22-03-2020 16:43:06

  16. Merhaba herkese siten gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  17. Selam herkese web siten inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  18. İstanbul merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten mükemmel, şukuladım 31-03-2020 07:43:38

  19. Erzincan merkezden ben Aylin. Merhaba sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 31-03-2020 09:40:01

  20. merhaba arkadaşlar sayfa valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  21. Merhabalar web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  22. selamun aleyküm siten harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  23. Malatya merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 15:27:34

  24. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun

  25. Amasya merkezden ben ali. Selamlar paylaşımın harbiden güzel, şukuladım 19-04-2020 13:36:23

  26. Iğdır merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden güzel, tebrikler 20-04-2020 04:48:50

  27. Yalova merkezden ben mehmet. Selam herkese siten vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 20-04-2020 19:40:16

  28. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım

  29. Afyon merkezden ben doruk. Merhaba web sitesi inanki iyi, twitter da paylaştım 02-05-2020 09:30:38

  30. Kars merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, şukuladım 03-05-2020 01:05:07

  31. Osmaniye merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, sağolun 05-05-2020 09:17:54

  32. Kilis merkezden ben ziya. Selamlar siten valla dikkatimi çekti, face de paylaştım 07-05-2020 08:53:51

  33. Siirt merkezden ben gaye. Mrb sayfa inan ki güzel, şukuladım 11-05-2020 11:43:39

  34. Bilecik merkezden ben banu. Mrb paylaşım yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 12-05-2020 02:40:04

  35. Şırnak merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten iyi, teşekkürler 12-05-2020 11:06:03

  36. Eskişehir merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siten cidden güzel, saolun 13-05-2020 09:45:29

  37. selamun aleyküm paylaşımınız inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  38. Bilecik merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 10-06-2020 20:34:01

  39. Selam herkese web siteniz gerçekten hayran bıraktı, sağolun

  40. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki dikkat çekici, tebrikler

  41. selamun aleyküm sayfa süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım

  42. Erzurum merkezden ben ali. Selam herkese siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler 07-07-2020 08:29:52

  43. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  44. Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 08-07-2020 18:48:06

  45. Bayburt merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler 09-07-2020 15:27:51

  46. selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım

  47. Aydın merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşım cidden çok güzel, facebookta paylaştım 06-08-2020 10:02:40

  48. elif yılmaz Reply

    Kilis merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, saolun 06-08-2020 11:52:24

  49. Balıkesir merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşım vallaha billaha hayran edici, şukuladım 06-08-2020 22:46:30

  50. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  51. merhaba arkadaşlar paylaşım cidden hoşuma gitti, saolun

  52. Artvin merkezden ben Emine. Selam paylaşım yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 25-08-2020 00:39:37

  53. Merhaba web siteniz harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  54. Erzincan merkezden ben banu. Merhabalar sayfa vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-09-2020 22:32:12

  55. Gümüşhane merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim güzel, teşekkürler 05-09-2020 04:15:20

  56. Merhabalar web sitesi yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  57. Tekirdağ merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-09-2020 20:55:49

  58. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler

  59. Merhaba herkese web siteniz vallaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  60. elif yılmaz Reply

    Aydın merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım inanılmaz iyi, saolun 02-10-2020 11:36:45

  61. Gürbüz Reply

    Selam herkese web siten vallaha iyi, twitter da paylaştım

  62. Balıkesir merkezden ben doruk. Mrb siten vallaha billaha dikkat çekici, saolun 15-10-2020 04:07:06

  63. Tokat dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 409

  64. Kırıkkale merkezden ben ali. Slm paylaşım vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 02-11-2020 10:59:07

  65. Selamın aleyküm paylaşım harbiden hayran bıraktı, şukuladım

  66. Burdur merkezden ben ali. Merhaba herkese siten gerçekten hoşuma gitti, saolun 15-11-2020 00:39:21

  67. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 298

  68. İstanbul merkezden ben Aylin. Selam siten valla çok iyi, sağolun 20-11-2020 00:46:03

  69. Uşak dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , mehmet – 444

  70. Konya dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selam herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 39

  71. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam sayfanız valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 115

  72. Kahramanmaraş merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 30-11-2020 12:33:07

  73. Gümüşhane dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Slm siten inan ki çok iyi, şukuladım , Aylin – 188

  74. Merhaba herkese sayfanız inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım

  75. İzmir dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 264

  76. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Merhaba web siten yeminle dikkat çekici, şukuladım , Emine – 483

  77. Konya dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Merhabalar siten cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 87

  78. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam siten inanılmaz hoşuma gitti, saolun , Emine – 271

  79. Bursa dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 242

  80. Bingöl merkezden ben ali. Merhabalar sayfa ciddiyim çok güzel, sağolun 25-12-2020 13:57:03

  81. Şırnak merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım 26-12-2020 16:31:45

  82. Ankara merkezden ben mehmet. Selam siteniz harbiden iyi, facebookta paylaştım 31-12-2020 12:27:04

  83. Antalya merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar siteniz valla çok iyi, facebookta paylaştım 05-01-2021 02:29:57

  84. Bitlis dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 243

  85. Bartın merkezden ben ali. Mrb sayfa vallaha güzel, saolun 11-01-2021 02:25:41

  86. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Slm bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım , ali – 188

  87. Aksaray dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , ahmet – 340

  88. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın valla iyi, şukuladım , emin – 336

  89. Mrb siteniz valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  90. Edirne merkezden ben emin. Selamlar sayfanız harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-01-2021 01:17:14

  91. Sakarya merkezden ben emin. Merhaba herkese web sitesi inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-01-2021 01:40:54

  92. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 122

  93. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki güzel, şukuladım

  94. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam herkese siteniz vallaha billaha güzel, sağolun , emin – 447

  95. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, saolun , – 243

  96. Adıyaman merkezden ben doruk. Selam sayfa harbiden dikkat çekici, tebrikler 18-01-2021 10:23:09

  97. Artvin dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Slm web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 193

  98. Selam sayfanız harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  99. Mrb bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  100. Kahramanmaraş merkezden ben hatice. selam arkadaşlar web siteniz yeminle dikkat çekici, şukuladım 23-01-2021 16:11:45

  101. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inanki çok güzel, saolun , – 5

  102. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , Emine – 314

  103. Antalya dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Mrb sayfa süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım , gaye – 58

  104. İstanbul dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi harbiden hoşuma gitti, şukuladım , emin – 82

  105. Selamın aleyküm sayfa gerçekten dikkat çekici, teşekkürler

  106. Bolu dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Slm sayfan inan ki güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 472

  107. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım , mehmet – 449

  108. Selamlar web sitesi inanılmaz dikkat çekici, şukuladım

  109. Kars dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Merhabalar web sitesi valla hayran bıraktı, saolun , Aylin – 20

  110. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Slm web siten inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 3

  111. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım , mehmet – 41

  112. Merhabalar sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım

  113. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Selam web sitesi gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , memo – 303

  114. Ordu merkezden ben . Merhabalar sayfanız inan ki çok iyi, teraziye tıkladım 08-02-2021 05:46:27

  115. Rize dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamlar web siteniz valla hoşuma gitti, tebrikler , ahmet – 70

  116. Yozgat dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi iyi, facebookta paylaştım , ziya – 77

  117. Nevşehir dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . selamun aleyküm siteniz harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 414

  118. Merhabalar siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  119. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm siten harbiden dikkat çekici, tebrikler , gaye – 436

  120. İzmir merkezden ben emin. selamun aleyküm sayfanız inan ki hayran bıraktı, teşekkürler 14-03-2021 10:08:56

  121. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , hatice – 74

  122. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese siten valla çok iyi, facebookta paylaştım

  123. Kırşehir merkezden ben emin. Selam sayfan inan ki dikkat çekici, şukuladım 31-03-2021 02:41:28

  124. Diyarbakır dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 59

  125. selam arkadaşlar sayfa inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  126. Kırıkkale merkezden ben hatice. Merhaba paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 14-04-2021 19:47:13

  127. Diyarbakır dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selam herkese siten valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 356

  128. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım vallaha hayran bıraktı, sağolun , memo – 464

  129. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz ciddiyim güzel, şukuladım , ahmet – 134

  130. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 449

  131. Batman dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamın aleyküm sayfan harbiden iyi, face de paylaştım , gaye – 456

  132. Sakarya dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Selamın aleyküm web siten cidden güzel, teraziye tıkladım , banu – 399

  133. Selamlar paylaşımın gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  134. Şanlıurfa merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfa gerçekten iyi, şukuladım 29-05-2021 08:13:26

  135. Bu konu : ” 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım inan ki güzel, sağolun , ali – 8

  136. Hatay merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım 02-06-2021 05:20:40

  137. Düzce dan kimler var. 1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum. . Merhaba herkese siteniz inanılmaz hoşuma gitti, sağolun , memo – 118

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link