Kategoriler
Genel

1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum.

Birçok fotoğraf var – hiçbiri bir şey kanıtlamıyor.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Apalachin-Meeting_Outside.jpg;

Bu fotoğraf, bir çim sahaya park edilmiş bir sürü süslü otomobili düşündürüyor, ancak açıkça kongre arabaları olarak tanımlanmadı.

Muhtemelen mafya patronlarına ait olan arabaların çoğu, mevcut (1957) model lüks arabalar değildir ve bazıları çok daha yaşlı görünmektedir.

Plakaları okuyamama rağmen, görebildiğim renkler aynı renklere sahip gibi görünüyor, ancak bu ülkenin dört bir yanından patronların bir toplantısı olması gerekiyordu.

Arka plandaki ev, toplantının gerçekleştiği eve benzemez.

Bu konuda söylenecek çok şey var, ancak bu toplantının, özellikle ulusal bir mafyayı ortaya çıkardığı zaman gerçekleşip gerçekleşmediği hakkında çekincelerim var – ama bunu zaten biliyorlardı.

“1957 apalachin toplantısının gerçekte gerçekleştiğine dair kanıt bulamıyorum.” için 56 yanıt

Bursa merkezden ben banu. Selamlar web siten inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 24-02-2020 19:57:40

Giresun merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2020 19:06:52

Adıyaman merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 29-02-2020 02:03:28

Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım 01-03-2020 03:47:15

Artvin merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok iyi, saolun 12-03-2020 23:24:33

Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Selamlar siten ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım 14-03-2020 04:17:12

Erzurum merkezden ben Aylin. Selam herkese siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 22-03-2020 16:43:06

İstanbul merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten mükemmel, şukuladım 31-03-2020 07:43:38

Erzincan merkezden ben Aylin. Merhaba sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 31-03-2020 09:40:01

Malatya merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 15:27:34

Iğdır merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden güzel, tebrikler 20-04-2020 04:48:50

Yalova merkezden ben mehmet. Selam herkese siten vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 20-04-2020 19:40:16

Afyon merkezden ben doruk. Merhaba web sitesi inanki iyi, twitter da paylaştım 02-05-2020 09:30:38

Kars merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, şukuladım 03-05-2020 01:05:07

Osmaniye merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, sağolun 05-05-2020 09:17:54

Kilis merkezden ben ziya. Selamlar siten valla dikkatimi çekti, face de paylaştım 07-05-2020 08:53:51

Bilecik merkezden ben banu. Mrb paylaşım yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 12-05-2020 02:40:04

Şırnak merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten iyi, teşekkürler 12-05-2020 11:06:03

Bilecik merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 10-06-2020 20:34:01

Erzurum merkezden ben ali. Selam herkese siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler 07-07-2020 08:29:52

Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 08-07-2020 18:48:06

Bayburt merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler 09-07-2020 15:27:51

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir