Bunun “banyo tuzlarından” kaynaklandığını söylediler.
Polis, adamı gövdesinden defalarca vurmayı denedi ama adam homurdanarak döndü ve yemeye devam etti.
Kafasına bir atış yaptı …
Kesinlikle tanıdık geliyor değil mi
Bu saçmalığa banyo tuzları mı neden oldu?
Belki seni bu şekilde canlandırır, ama zombi fikrinin ne kadar popüler olduğuna bakılırsa, bir şey bana bunun bir tür deney olduğunu söylüyor.Hakkında hiçbir fikrimiz olmayan ve asla olmayacak bir şey
İnsan edebiyatı bir zombinin özelliklerini gösterdi. Bir filmden bir şeye benziyor
O zamandan beri böyle bir şey olmadı
Ve o zamandan beri konuşulmadı
Bingöl merkezden ben memo. selamun aleyküm siteniz ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım 29-12-2020 21:56:23
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selam paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 317
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Slm siteniz inan ki güzel, şukuladım , ali – 373
Merhabalar web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım
Osmaniye merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden mükemmel, teraziye tıkladım 04-01-2021 10:39:10
Tekirdağ dan kimler var. 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? . Selamlar web siteniz vallaha billaha mükemmel, sağolun , doruk – 459
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar siten vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , hatice – 439
Selamlar paylaşım valla hayran bıraktı, saolun
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, tebrikler , Emine – 405
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz cidden iyi, face de paylaştım , emin – 293
Adıyaman dan kimler var. 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? . Mrb sayfa valla hayran edici, tebrikler , ali – 453
merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi güzel, tebrikler
Rize merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfa gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım 19-02-2021 13:50:44
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, saolun , emin – 311
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz iyi, sosyal medyada paylaştım , emin – 482
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selam herkese sayfa cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 236
Merhabalar sayfanız vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Nevşehir merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım 08-03-2021 10:17:24
Siirt dan kimler var. 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? . Selam web siten gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım , hatice – 2
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hayran edici, şukuladım , mehmet – 328
merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Iğdır merkezden ben hatice. Slm web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 25-03-2021 12:47:34
Bu konu : ” 2012’de bu adamın evsiz bir kurbana saldırıp sonra yüzünü yemeye başladığı olayı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selamlar sayfa harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 33