Komploculara çıkmama yardım et. Bu, kendi kendine kabul ettiği düşük kaliteli bir gönderidir. Eksik olduğum bir miktar veri olması gerektiğini hissediyorum.
Araştırmam, Amerika Birleşik Devletleri’nde 2018 itibariyle yaklaşık 153 milyon kayıtlı seçmen olduğunu gösteriyor.
Son kontrol ettiğimde, Joe Biden toplamda 79 milyon oy, Trump ise 73 milyon oy aldı. Hızlı matematik, 3. tarafların oylarını saymadan ve 152 milyon oya ulaşarak bunu çılgınca olasılık dışı gösteriyor.
Neyi kaçırıyorum?
… Useful-Initiative tarafından gönderildi
[comments]
Sivas dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . selamun aleyküm paylaşım harbiden çok güzel, facebookta paylaştım , – 45
Antalya dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . Selam herkese web siteniz süper ötesi çok iyi, sağolun , Hasan – 114
Bu konu : ” 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? ” çok güzel. Mrb paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 211
İzmir dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim güzel, şukuladım , ahmet – 238
Kırklareli merkezden ben emin. Merhabalar siteniz inan ki çok iyi, facebookta paylaştım 23-11-2020 20:55:45
selam arkadaşlar sayfan inanki çok iyi, sağolun
Sivas dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . selam arkadaşlar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler , memo – 161
Çankırı merkezden ben . Mrb web siten süper ötesi çok iyi, tebrikler 05-12-2020 14:32:33
selamun aleyküm paylaşımın valla güzel, linkedinde paylaştım
Osmaniye merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfa valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:37:34
Merhabalar web siten vallaha billaha mükemmel, teşekkürler
Kayseri merkezden ben banu. Mrb paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım 09-12-2020 12:50:34
Mrb sayfanız cidden iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? ” çok güzel. Selamlar paylaşım cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , doruk – 165
Edirne dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . Mrb sayfan inan ki hayran edici, şukuladım , Gürbüz – 39
Batman merkezden ben ali. Selam paylaşımınız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 19-12-2020 21:30:38
Slm siten inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Osmaniye dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . Selamlar paylaşım süper ötesi iyi, teraziye tıkladım , Emine – 169
Hakkari dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . selam arkadaşlar siteniz süper ötesi güzel, saolun , doruk – 261
Düzce merkezden ben Emine. Selamlar siteniz harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım 27-12-2020 14:41:56
Malatya merkezden ben banu. Selam bu web sitesi inanılmaz çok güzel, sağolun 31-12-2020 16:59:25
Bu konu : ” 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? ” çok güzel. Selam web sitesi ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım , ali – 140
İstanbul dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . Merhabalar sayfan yeminle çok güzel, saolun , ziya – 33
Bu konu : ” 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? ” çok güzel. Merhabalar siteniz inan ki mükemmel, şukuladım , emin – 150
Bu konu : ” 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? ” çok güzel. Slm paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Gürbüz – 212
Bu konu : ” 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler , ziya – 97
Tunceli merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, tebrikler 04-02-2021 16:19:31
Denizli dan kimler var. 2020 genel seçmen katılımı tamamen gerçekçi miydi? . Selamlar paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım , ali – 5
Rize merkezden ben emin. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım 27-02-2021 15:32:59
Selam herkese web siteniz inanki hayran edici, teraziye tıkladım