Çok okudum Güneş patlamalarından yeni dünya düzenine, her türlü kıyamet senaryosuna kadar. O gün Kova’da Büyük Jüpiter / Satürn Kavuşumunun olduğunu biliyorum. Siz bundan ne anlıyorsunuz?
… vanessarichter tarafından gönderildi
[comments]
Selam herkese paylaşım inanki hayran bıraktı, sağolun
Selam herkese bu web sitesi inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Aksaray merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-12-2020 14:04:24
Slm sayfanız vallaha mükemmel, tebrikler
selamun aleyküm paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi harbiden iyi, şukuladım , Aylin – 493
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Merhaba siten süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 245
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi yeminle güzel, teşekkürler , mehmet – 495
Selam bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, sağolun
İstanbul dan kimler var. 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? . Selam sayfan süper ötesi mükemmel, teşekkürler , elif yılmaz – 266
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım , Emine – 478
Tokat dan kimler var. 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? . merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun , hatice – 290
Siirt dan kimler var. 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? . Selam herkese sayfa yeminle çok iyi, twitter da paylaştım , banu – 183
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Emine – 318
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım , doruk – 246
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım , hatice – 96
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Slm paylaşım inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler , Aylin – 220
Slm sayfa valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Selamlar web siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım , doruk – 462
Artvin merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfa inanki iyi, teraziye tıkladım 08-02-2021 02:31:54
Bu konu : ” 21 Aralık’ta ne olacağını düşünüyorsunuz? ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler , Gürbüz – 15
Mersin merkezden ben hatice. Merhaba bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 14-02-2021 17:15:27