Kategoriler
Genel

23andMe ve diğer benzer şirketlerin virüslerin belirli etnik grupları hedef alacak şekilde tasarlanmasına izin verdiğini hissediyorum.

Artık hemen hemen her etnik grup için dev bir genom veritabanı ve benzersiz biyolojik belirteçler var ve bu bilgilerle ya sadece belirli etnik grupları hedef alan ya da bu gruplar arasında çok daha ölümcül ve daha yıkıcı olan bir virüs tasarlamak mümkündür. Bu virüsün sadece Kafkasyalılar arasında değil, anglosaxon Kafkasyalıları arasında ne kadar ölümcül olacağı görülüyor. Bu, şu anda yaşadığımız çağ, bu Üçüncü Reich'in hayal edebileceği öjeni ve etnik temizlik.

“23andMe ve diğer benzer şirketlerin virüslerin belirli etnik grupları hedef alacak şekilde tasarlanmasına izin verdiğini hissediyorum.” için 60 yanıt

Diyarbakır merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 24-02-2020 19:13:33

Niğde merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 25-02-2020 20:29:55

Mardin merkezden ben Emine. selamun aleyküm siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 27-02-2020 14:04:12

Hatay merkezden ben Gürbüz. Mrb web siten vallaha iyi, teraziye tıkladım 07-03-2020 00:25:48

Ankara merkezden ben doruk. Slm web siten inanki dikkat çekici, teşekkürler 14-03-2020 14:12:42

Iğdır merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım 22-03-2020 16:53:06

İstanbul merkezden ben Emine. Merhabalar sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım 23-03-2020 04:29:36

Aksaray merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz cidden güzel, face de paylaştım 25-03-2020 18:38:21

Trabzon merkezden ben ahmet. Merhabalar siten cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-04-2020 17:21:05

Balıkesir merkezden ben ahmet. Selam web siten inanki hayran edici, teşekkürler 05-04-2020 05:13:45

Bayburt merkezden ben doruk. Mrb sayfa harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 09-04-2020 21:22:20

Burdur merkezden ben ahmet. Mrb web siten inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 11-04-2020 05:54:55

Hakkari merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 13:54:04

Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 23-04-2020 22:39:19

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web sitesi inan ki güzel, teşekkürler 28-04-2020 22:47:07

Erzurum merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz güzel, saolun 06-05-2020 17:21:08

Bartın merkezden ben ziya. Merhabalar sayfan vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 19-05-2020 05:18:46

Mersin merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-05-2020 05:18:48

Eskişehir merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-05-2020 05:18:56

Afyon merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfanız vallaha hayran edici, face de paylaştım 24-05-2020 04:47:27

Bolu merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım 30-05-2020 23:35:09

Konya merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 05:31:08

Afyon merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım 02-07-2020 14:06:35

Gaziantep merkezden ben ali. Merhaba siteniz gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 03-07-2020 14:16:53

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir