5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum

Başlığın dediği gibi, 5G’nin COVID-19 komplosuna neden olmasını sevmiyorum. Bence sadece aptal. 5G 2018’in sonlarında geri döndü. Ve eğer komplo doğru olsaydı, uzun zaman önce bizi vuracaktı. Ve diğer bir nokta da, İtalya ve İran gibi, henüz 5G kulesi olmayan yerlere çarpması. Ayrıca, biri beni COVID-19 vakalarının bir haritasıyla çürütmeye çalıştıysa ve 5G kulelerinin kurulduğu yerlerde, metro, KKK, bel soğukluğu ve saç restorasyon merkezlerinin yerleri ile de karşılaştırılabilir. Benzer olmalarının nedeni nüfustan kaynaklanıyor. Nüfus arttıkça, daha fazla internet kulesi kurulması gerekir. Bunun muhtemelen deli gibi indirileceğini biliyorum ama umrumda değil. Bence bu komplo aptal.

“5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum” üzerine 75 yorum

  1. Amasya merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 15-04-2020 04:22:16

    Cevapla
  2. Kastamonu merkezden ben Emine. Selam web siten vallaha billaha hoşuma gitti, teşekkürler 23-04-2020 04:54:03

    Cevapla
  3. Balıkesir merkezden ben ahmet. Selam web siteniz ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 03-05-2020 19:23:45

    Cevapla
  4. Bolu merkezden ben mehmet. Mrb siteniz valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 04-05-2020 20:58:33

    Cevapla
  5. Kırşehir merkezden ben mehmet. Selamlar siten inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 05-05-2020 12:12:53

    Cevapla
  6. Antalya merkezden ben Emine. Selam paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 06-05-2020 04:01:54

    Cevapla
  7. Çanakkale merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun 08-05-2020 03:00:54

    Cevapla
  8. Kayseri merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siteniz inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-05-2020 08:39:08

    Cevapla
  9. Van merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım 24-05-2020 17:43:08

    Cevapla
  10. Ankara merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 07-07-2020 07:48:02

    Cevapla
  11. Kütahya merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 09-07-2020 00:15:56

    Cevapla
  12. Adana merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 01-08-2020 17:15:39

    Cevapla
  13. Elazığ merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 05-09-2020 17:27:19

    Cevapla
  14. Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siteniz valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-09-2020 20:53:49

    Cevapla
  15. Elazığ merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfa süper ötesi çok iyi, tebrikler 02-10-2020 11:33:11

    Cevapla
  16. Kocaeli merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, şukuladım 04-10-2020 18:13:26

    Cevapla
  17. Şırnak merkezden ben emin. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım 14-10-2020 02:30:06

    Cevapla
  18. Yozgat dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Selamlar web sitesi vallaha dikkat çekici, face de paylaştım , Gürbüz – 393

    Cevapla
  19. Bu konu : ” 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum ” çok güzel. Selam herkese paylaşım süper ötesi hayran edici, face de paylaştım , ahmet – 118

    Cevapla
  20. Ardahan dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Merhaba siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , Gürbüz – 210

    Cevapla
  21. Adana dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Mrb paylaşımın vallaha billaha güzel, teşekkürler , Emine – 495

    Cevapla
  22. Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşım yeminle hayran edici, teraziye tıkladım 05-11-2020 19:54:41

    Cevapla
  23. Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım 28-11-2020 14:38:36

    Cevapla
  24. Aksaray dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Selamlar web siteniz valla dikkat çekici, teşekkürler , mehmet – 22

    Cevapla
  25. Hakkari dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler , ahmet – 104

    Cevapla
  26. Şanlıurfa merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 16-12-2020 16:39:04

    Cevapla
  27. Batman dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , Hasan – 351

    Cevapla
  28. Çorum dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Slm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 296

    Cevapla
  29. Kastamonu dan kimler var. 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum . Selam herkese paylaşım cidden çok güzel, teşekkürler , doruk – 203

    Cevapla
  30. Bu konu : ” 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın valla dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 446

    Cevapla
  31. Bu konu : ” 5G’nin COVID-19’a neden olan komplosunu sevmiyorum ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun , – 253

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link