Bilmeyenler için 7/7, Londra’da Yeraltı’nın 3 bölgesinde ve bir yolda (Tavistock Meydanı) hidrojen peroksit ile yapılan bir saldırı oldu.
Richard Hall’un nasıl sahnelendiği hakkında konuştuğunu duydum. Bir de belgesel var 7/7 / Dalgalanma Etkisi John Hill tarafından yaratılmıştır. David Icke’nin bundan bahsettiğini duymadım, sadece 11 Eylül ilginç çünkü o İngiliz ve keşfedilecek bir şey olacağını düşünmüştüm.
Temelde komplo, bundan MI5 / 6’nın sorumlu olduğu ve suçladığı dört Müslüman gencin değil. İskoçya’daki G7 toplantısında ilginç bir şekilde yaşandı ve Netanyahu, saldırılardan önce sabah Londra Merkez yakınlarına gitmemesi konusunda uyarıldı.
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 175
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Slm paylaşım valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ziya – 20
Selamlar sayfa harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Düzce dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . selam arkadaşlar sayfa gerçekten çok güzel, face de paylaştım , ali – 243
Erzurum dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden dikkat çekici, teraziye tıkladım , Emine – 149
İzmir dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . merhaba arkadaşlar siten gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , mehmet – 323
Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim çok iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Selamlar siteniz valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 451
Bartın dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . Selam herkese siteniz inan ki çok güzel, teşekkürler , – 400
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım
Zonguldak merkezden ben emin. Merhaba paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım 28-10-2020 14:42:15
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Selam sayfan vallaha hoşuma gitti, tebrikler , ali – 385
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 143
Slm paylaşımın inan ki hayran edici, şukuladım
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , mehmet – 387
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , hatice – 208
merhaba arkadaşlar web siteniz cidden dikkat çekici, şukuladım
Slm sayfa vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Batman merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 28-10-2020 19:52:05
Adana merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfa inanki hayran edici, sağolun 29-10-2020 00:20:13
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa gerçekten hayran bıraktı, tebrikler , memo – 223
Adana merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi güzel, tebrikler 30-10-2020 23:02:42
Merhaba herkese siteniz süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım
Manisa dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden dikkat çekici, sağolun , Emine – 106
selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Elazığ dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . selamun aleyküm web siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım , banu – 147
Merhabalar web sitesi gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım
Artvin merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 13-11-2020 08:07:11
selamun aleyküm paylaşımın valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Aksaray merkezden ben Aylin. Selamlar sayfa inanki dikkat çekici, saolun 13-11-2020 23:21:00
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Selam sayfan cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 218
Niğde dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . Selam paylaşım vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 492
Merhabalar paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Mrb web siten harbiden dikkat çekici, teşekkürler , ziya – 256
selam arkadaşlar web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız cidden iyi, tebrikler , elif yılmaz – 445
Eskişehir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız harbiden güzel, twitter da paylaştım 09-12-2020 05:43:16
Bilecik dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . Selam web siteniz inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 30
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten inanki dikkat çekici, saolun , doruk – 429
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhaba siteniz inanılmaz çok iyi, sağolun , banu – 79
Çanakkale dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , gaye – 70
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Selamlar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 197
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi vallaha hayran edici, face de paylaştım , gaye – 417
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , memo – 330
Merhaba herkese bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Isparta merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 11-01-2021 20:05:48
Merhaba siten harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm siteniz inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. Merhabalar sayfa ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 199
Bitlis merkezden ben Aylin. Slm paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-01-2021 06:27:36
Adıyaman merkezden ben memo. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 16-01-2021 17:43:03
Mardin dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . Merhabalar siten vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , hatice – 370
Mersin merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siten inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 01-02-2021 23:26:05
Gaziantep dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . Selam sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 372
selamun aleyküm siten inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. selam arkadaşlar siten yeminle mükemmel, saolun , Emine – 335
Ankara dan kimler var. 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? . selam arkadaşlar sayfanız inanki güzel, sağolun , Gürbüz – 413
Bu konu : ” 7 Temmuz 2005’te Londra’daki saldırılarla ilgili fikir birliği nedir? ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 353
Karaman merkezden ben hatice. Slm web siten vallaha billaha güzel, saolun 16-02-2021 02:41:22
selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum