Anladığım kadarıyla orta sınıfın prepandemik olarak patlama yaptığını da belirtmek gerekir. Çok fazla orta sınıf ailenin elit olmasına izin vermek istemiyorum. Çok sayıda alt sınıf ailenin orta sınıf olmasına izin vermek istemiyorum. Sistemi dramatik bir şekilde bozar ve elitlerin alt kesimlerinin küçülmesine izin verir.
Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım
Bu konu : ” ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! ” çok güzel. Selam paylaşımınız ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım , ali – 104
Merhaba web sitesi vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Denizli merkezden ben Hasan. Selam paylaşımınız gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım 22-12-2020 08:19:43
Bu konu : ” ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! ” çok güzel. Selam sayfan cidden mükemmel, tebrikler , – 137
Gümüşhane dan kimler var. ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! . selam arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler , ziya – 340
Amasya merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşım inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 23-12-2020 01:30:22
Bu konu : ” ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! ” çok güzel. Selamlar web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , mehmet – 58
Selamın aleyküm web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
İzmir dan kimler var. ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! . Mrb siten inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , gaye – 192
selamun aleyküm siten yeminle iyi, teşekkürler
Van merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siteniz harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 14-01-2021 12:19:10
Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha mükemmel, saolun
Şırnak merkezden ben emin. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz çok iyi, tebrikler 17-01-2021 08:18:14
Konya merkezden ben . Merhabalar paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, şukuladım 18-01-2021 08:22:03
Niğde merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, teşekkürler 18-01-2021 21:48:07
merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Selam bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Adıyaman dan kimler var. ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! . Selamlar sayfan inanki iyi, face de paylaştım , banu – 165
Bu konu : ” ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 203
Selamlar siteniz inan ki çok güzel, teraziye tıkladım
Merhaba herkese siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, saolun , Emine – 14
Merhabalar siten yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” ABD için yapılan 600 dolarlık kurtarma paketinin ışığında, umarım seçkin sınıfın cömert yaşam tarzlarına devam edebilmeleri için daha düşük bir sınıfa ihtiyacı olduğu konusunda daha fazla göz açılır. Seni fakir tutmaları gerekiyor! ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden dikkatimi çekti, şukuladım , Hasan – 66
Bitlis merkezden ben gaye. selamun aleyküm siten ciddiyim hayran edici, şukuladım 06-02-2021 14:26:05
Aksaray merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler 13-02-2021 23:58:10
Selam paylaşımın inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran edici, saolun