Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim

Değilim. Siyahların, Meksikalıların ve son zamanlarda Arapların beyaz insanlara kıyasla daha fazla acı çektiğini itiraf etmelisiniz. Şimdi tüm beyaz insanların kötü olduğunu söylemiyorum, bu sadece aptalca ve dünyanın ihtiyaç duyduğu şeyin tam tersi. Ne diyorum ki Jamaika, Meksika, neredeyse tüm Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu, vb her ülke vahşice kim tarafından zorla fethedildi? Zenci ya da Arap ya da Meksikalı değil, BEYAZ ADAM. İntikam mı öneriyorum? Hayır, çünkü şeytani azınlığın istediği bu.

Tamam, saçmalık keselim. Medyanın ve Yahudi’nin nazi olarak resim yaptığı beyaz Amerikalı adam Meksikalılar, siyahlar ve Araplarla aynı düşmanı paylaşıyor. Şimdi durumu anlıyor musunuz? Bizi arkanıza yaslanıp tüm paranıza ilgi toplarken bizi kendimizi öldürmek için aptallar gibi kurdular.

“Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim” üzerine 68 yorum

  1. Ankara merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan valla çok iyi, teraziye tıkladım 21-05-2020 12:14:40

    Cevapla
  2. Sakarya merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 21-05-2020 14:36:16

    Cevapla
  3. Düzce merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 20-06-2020 12:43:24

    Cevapla
  4. Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 07-07-2020 04:40:47

    Cevapla
  5. Afyon merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 07-07-2020 07:15:27

    Cevapla
  6. Aksaray merkezden ben banu. Mrb web siten valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-08-2020 20:56:46

    Cevapla
  7. Ardahan merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siten ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım 04-08-2020 18:10:47

    Cevapla
  8. Zonguldak merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web sitesi valla mükemmel, facebookta paylaştım 04-08-2020 19:41:41

    Cevapla
  9. Siirt merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım 08-09-2020 19:50:53

    Cevapla
  10. Karabük merkezden ben ahmet. Merhabalar web siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım 26-09-2020 20:54:13

    Cevapla
  11. Karabük dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Merhabalar paylaşımınız gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 300

    Cevapla
  12. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. selamun aleyküm siten inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 200

    Cevapla
  13. Osmaniye dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , mehmet – 3

    Cevapla
  14. Tunceli dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Slm paylaşımın vallaha billaha mükemmel, saolun , ziya – 258

    Cevapla
  15. Mardin dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla iyi, twitter da paylaştım , ziya – 332

    Cevapla
  16. Balıkesir dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Selamın aleyküm siteniz inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ahmet – 212

    Cevapla
  17. Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfan süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım 07-12-2020 13:06:14

    Cevapla
  18. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selamın aleyküm siten yeminle hayran bıraktı, saolun , hatice – 17

    Cevapla
  19. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selamlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, saolun , ahmet – 369

    Cevapla
  20. Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 17-12-2020 14:03:21

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , mehmet – 486

    Cevapla
  22. Gümüşhane merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar siteniz cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-01-2021 03:23:40

    Cevapla
  23. Eskişehir merkezden ben ziya. Selam herkese web siteniz yeminle iyi, face de paylaştım 06-01-2021 17:28:29

    Cevapla
  24. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi valla hoşuma gitti, teşekkürler , – 50

    Cevapla
  25. Eskişehir dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 471

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link