Değilim. Siyahların, Meksikalıların ve son zamanlarda Arapların beyaz insanlara kıyasla daha fazla acı çektiğini itiraf etmelisiniz. Şimdi tüm beyaz insanların kötü olduğunu söylemiyorum, bu sadece aptalca ve dünyanın ihtiyaç duyduğu şeyin tam tersi. Ne diyorum ki Jamaika, Meksika, neredeyse tüm Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu, vb her ülke vahşice kim tarafından zorla fethedildi? Zenci ya da Arap ya da Meksikalı değil, BEYAZ ADAM. İntikam mı öneriyorum? Hayır, çünkü şeytani azınlığın istediği bu.

Tamam, saçmalık keselim. Medyanın ve Yahudi’nin nazi olarak resim yaptığı beyaz Amerikalı adam Meksikalılar, siyahlar ve Araplarla aynı düşmanı paylaşıyor. Şimdi durumu anlıyor musunuz? Bizi arkanıza yaslanıp tüm paranıza ilgi toplarken bizi kendimizi öldürmek için aptallar gibi kurdular.

Author

110 Comments

  1. Selam herkese paylaşımınız harbiden güzel, teşekkürler

  2. Ankara merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan valla çok iyi, teraziye tıkladım 21-05-2020 12:14:40

  3. Uşak merkezden ben banu. Selam sayfa cidden mükemmel, şukuladım 21-05-2020 12:41:40

  4. Sakarya merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 21-05-2020 14:36:16

  5. Selam herkese siten ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım

  6. Selam sayfan ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım

  7. merhaba arkadaşlar siten inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  8. Osmaniye merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımın yeminle çok güzel, saolun 08-06-2020 05:02:52

  9. Düzce merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 20-06-2020 12:43:24

  10. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, saolun

  11. elif yılmaz Reply

    Selam herkese paylaşımın süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  12. Selamlar paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, teşekkürler

  13. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  14. Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 07-07-2020 04:40:47

  15. Afyon merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 07-07-2020 07:15:27

  16. Kocaeli merkezden ben Emine. Merhaba siten inanılmaz çok iyi, saolun 14-07-2020 14:18:14

  17. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  18. Mrb siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  19. Aksaray merkezden ben banu. Mrb web siten valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-08-2020 20:56:46

  20. Merhabalar paylaşım cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım

  21. Ardahan merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siten ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım 04-08-2020 18:10:47

  22. Zonguldak merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web sitesi valla mükemmel, facebookta paylaştım 04-08-2020 19:41:41

  23. Selam web siteniz inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  24. elif yılmaz Reply

    Selam siteniz süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım

  25. Slm sayfan cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  26. Mrb paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  27. Kastamonu merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz iyi, saolun 24-08-2020 04:36:11

  28. Bolu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa valla çok iyi, saolun 27-08-2020 08:29:12

  29. Siirt merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım 08-09-2020 19:50:53

  30. Adana merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi vallaha iyi, face de paylaştım 15-09-2020 11:10:37

  31. Hakkari merkezden ben doruk. Merhabalar sayfa harbiden hayran bıraktı, tebrikler 17-09-2020 07:47:31

  32. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi güzel, teşekkürler

  33. elif yılmaz Reply

    Merhaba sayfanız cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  34. Karabük merkezden ben ahmet. Merhabalar web siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım 26-09-2020 20:54:13

  35. Selamın aleyküm siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım

  36. Gürbüz Reply

    Selam bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, saolun

  37. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  38. Selam herkese web siten valla güzel, facebookta paylaştım

  39. Selamın aleyküm paylaşımınız harbiden hayran edici, şukuladım

  40. Karabük dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Merhabalar paylaşımınız gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 300

  41. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. selamun aleyküm siten inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 200

  42. Osmaniye dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , mehmet – 3

  43. Tunceli dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Slm paylaşımın vallaha billaha mükemmel, saolun , ziya – 258

  44. Mardin dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla iyi, twitter da paylaştım , ziya – 332

  45. selamun aleyküm web siten yeminle iyi, teraziye tıkladım

  46. Balıkesir dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Selamın aleyküm siteniz inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ahmet – 212

  47. Merhaba herkese siten gerçekten güzel, teşekkürler

  48. elif yılmaz Reply

    Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfan süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım 07-12-2020 13:06:14

  49. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selamın aleyküm siten yeminle hayran bıraktı, saolun , hatice – 17

  50. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selamlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, saolun , ahmet – 369

  51. Gürbüz Reply

    Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 17-12-2020 14:03:21

  52. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , mehmet – 486

  54. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  55. Gümüşhane merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar siteniz cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-01-2021 03:23:40

  56. Eskişehir merkezden ben ziya. Selam herkese web siteniz yeminle iyi, face de paylaştım 06-01-2021 17:28:29

  57. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi valla hoşuma gitti, teşekkürler , – 50

  58. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler

  59. Gürbüz Reply

    Eskişehir dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 471

  60. Batman merkezden ben memo. Merhabalar paylaşım harbiden hayran bıraktı, saolun 18-01-2021 04:01:09

  61. Denizli dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Merhaba siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Emine – 249

  62. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inanılmaz mükemmel, teşekkürler , ali – 250

  63. Gürbüz Reply

    Hakkari merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 24-01-2021 19:39:12

  64. Sinop merkezden ben . selam arkadaşlar web sitesi inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 28-01-2021 17:28:12

  65. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz çok iyi, teşekkürler , ali – 171

  66. elif yılmaz Reply

    Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-02-2021 02:09:26

  67. Bilecik dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Selamın aleyküm web siten inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım , ziya – 155

  68. Aksaray dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Selamın aleyküm sayfanız cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , emin – 166

  69. Antalya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten valla mükemmel, saolun 13-02-2021 02:01:11

  70. selam arkadaşlar sayfa inanki ilgi uyandırıcı, sağolun

  71. Erzincan merkezden ben Emine. selamun aleyküm siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler 24-02-2021 15:22:28

  72. Kayseri dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Mrb sayfa vallaha billaha hayran edici, şukuladım , mehmet – 72

  73. Uşak dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . selamun aleyküm paylaşımın inan ki hayran edici, şukuladım , Emine – 304

  74. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selam paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , memo – 172

  75. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım

  76. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Merhaba herkese web siten süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 344

  77. Manisa dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Merhabalar web siteniz cidden dikkat çekici, teraziye tıkladım , – 220

  78. Elazığ dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Selamın aleyküm sayfanız valla iyi, sağolun , Emine – 138

  79. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 424

  80. Kahramanmaraş merkezden ben hatice. Selam herkese paylaşım vallaha iyi, linkedinde paylaştım 25-03-2021 13:55:28

  81. Kırıkkale dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Merhaba herkese siten vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , – 273

  82. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız inanki güzel, facebookta paylaştım , Hasan – 436

  83. Muğla merkezden ben gaye. selamun aleyküm siten valla iyi, linkedinde paylaştım 07-04-2021 08:45:09

  84. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Mrb paylaşımın inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım , mehmet – 286

  85. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selam herkese web siten gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 101

  86. Çankırı merkezden ben banu. Selamlar paylaşımın inan ki iyi, facebookta paylaştım 13-04-2021 06:13:50

  87. Osmaniye dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Merhaba herkese sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 426

  88. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi çok güzel, saolun

  89. Karaman merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar siten inanki çok güzel, saolun 24-04-2021 11:06:19

  90. Muş merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 26-04-2021 23:52:45

  91. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım , memo – 383

  92. Niğde dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Slm siten valla çok güzel, sağolun , ziya – 285

  93. Batman merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-05-2021 05:39:59

  94. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 154

  95. selam arkadaşlar sayfa cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  96. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selam herkese web siten süper ötesi güzel, face de paylaştım , ziya – 483

  97. Bu konu : ” Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim ” çok güzel. Selam paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler , banu – 6

  98. elif yılmaz Reply

    Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz vallaha billaha güzel, teşekkürler 08-06-2021 01:05:07

  99. Sakarya dan kimler var. Açıklığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum çünkü beyaz insanlara biraz ırkçı gelmiş olabilirim . Selamın aleyküm paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Hasan – 245

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link