Daha az gerçek bir komplo ve daha çok bir tarikat. Ancak bu grup gerçek ve önemli bir hayran kitlesine sahip. Sanırım gerçek mi şaka mı kafam karıştı?
Görünüşe göre ‘reddit’e sızmışlar’ işte bir gönderi
Vice ayrıca garip bir tik tok yaptı hikaye onlar üzerinde. Garip, aptalca bir şekilde komik.
Ne düşündüğünüzü bana bildirin! Düzenleme: sabit bağlantı başlıkları
Bu konu : ” Adım tavuklar ” çok güzel. Selam herkese sayfan ciddiyim mükemmel, şukuladım , hatice – 184
Merhaba sayfan süper ötesi hayran edici, şukuladım
Adana dan kimler var. Adım tavuklar . Selam herkese sayfan ciddiyim çok güzel, teşekkürler , gaye – 335
Konya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımınız valla güzel, sağolun 22-12-2020 00:16:22
Batman merkezden ben ali. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi iyi, tebrikler 22-12-2020 05:11:40
Sivas merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki hayran bıraktı, tebrikler 24-12-2020 21:42:05
Selam sayfanız vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Çankırı merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım inan ki dikkatimi çekti, şukuladım 30-12-2020 15:43:13
Bu konu : ” Adım tavuklar ” çok güzel. Selamlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, saolun , Hasan – 316
Denizli dan kimler var. Adım tavuklar . Merhabalar sayfan harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 418
Bu konu : ” Adım tavuklar ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın inanki çok güzel, şukuladım , ahmet – 33
Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Merhaba sayfanız cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım 11-01-2021 10:52:23
Slm bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Erzincan merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 13-01-2021 16:57:21
Bu konu : ” Adım tavuklar ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , doruk – 150
Bu konu : ” Adım tavuklar ” çok güzel. Selam siten yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım , emin – 189
Tunceli dan kimler var. Adım tavuklar . Merhaba herkese siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler , Hasan – 48
Mrb siteniz vallaha güzel, facebookta paylaştım