Daha önce de belirttiğim gibi, bu hafta 65 yaş üstü 3 yakın akrabam / aile üyem tıbbi yardım almadan Covid’i dövdü. Savunmasız grupta bulunan ve onu sorunsuz bir şekilde yenen birçok uzak akraba / arkadaş tanıyorum. Bunun için ekonomileri neden kapatıyoruz?
gönderen … TeeRex1993
[comments]
selamun aleyküm bu web sitesi valla mükemmel, teşekkürler
Ankara merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım 06-12-2020 14:04:07
Trabzon merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 08-12-2020 17:33:31
Zonguldak merkezden ben doruk. Merhaba paylaşımın süper ötesi çok iyi, saolun 12-12-2020 01:10:51
Merhabalar paylaşım vallaha billaha hayran edici, saolun
Hatay merkezden ben ali. Merhabalar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 15-12-2020 22:39:01
Karabük dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . selam arkadaşlar sayfa valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ali – 162
Kastamonu dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . selamun aleyküm web sitesi ciddiyim iyi, tebrikler , ziya – 155
Gaziantep merkezden ben ali. Selam paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 23-12-2020 23:40:29
Bu konu : ” Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ali – 486
Trabzon dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . Slm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler , – 126
Bu konu : ” Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım , memo – 41
Bu konu : ” Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle ” çok güzel. Merhaba sayfan yeminle dikkatimi çekti, tebrikler , gaye – 51
Siirt merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi cidden çok iyi, facebookta paylaştım 11-01-2021 19:20:08
Ağrı dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . selamun aleyküm web siten süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım , gaye – 271
Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun
Ardahan merkezden ben Emine. Slm bu web sitesi vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 21-01-2021 01:46:28
Kilis dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . Selam web siteniz inanki dikkat çekici, tebrikler , – 30
Erzurum dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . Selam sayfanız yeminle hoşuma gitti, sağolun , ahmet – 369
Tokat merkezden ben ali. Merhaba siten harbiden hayran edici, facebookta paylaştım 06-02-2021 14:48:11
Merhaba siten yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Adıyaman dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . Merhaba paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun , banu – 4
Bu konu : ” Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız vallaha mükemmel, teşekkürler , memo – 368
Artvin dan kimler var. Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle . Merhaba herkese sayfan yeminle iyi, saolun , – 194
Kars merkezden ben emin. Merhaba web siten inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 20-02-2021 21:04:36
Bu konu : ” Ağır solunum hastalığı olan babam, akciğer kanseri olan amcam ve daha önce 2 kalp krizi geçiren 80 yaşındaki uzak bir akrabam Covid’den tıbbi yardım almadan kurtuldu. Bana neden bu bs için ekonomileri mahvettiğimizi tekrar söyle ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 342