Kategoriler
Genel

Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum.

Herkesin 3 saat yürüme mesafesinde olduğunu bildiğim başka kimseyi göremiyorum. Ailem sürekli MSM izliyor. 20 yaşındayım ve juvie’de bir çocuk gibi davranıyorum. Bu kilitlenme uzatılırsa, nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Aileme yaptıkları şeyin aptalca ve anlamsız olduğunu nasıl fark ettirebilirim?

“Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum.” için 53 yanıt

Niğde merkezden ben elif yılmaz. Slm web siten yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım 28-04-2020 12:15:44

Malatya merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-04-2020 07:25:11

Konya merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 09-05-2020 20:17:27

Kocaeli merkezden ben ziya. Slm web siteniz valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 12-05-2020 23:29:50

Zonguldak merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşım cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:20:55

Bitlis merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi inanki iyi, face de paylaştım 14-05-2020 11:01:28

Batman merkezden ben ziya. Selamlar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-05-2020 11:01:58

Edirne merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 24-05-2020 17:47:48

Karaman merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 31-05-2020 13:45:25

Isparta merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siten vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 07-06-2020 07:14:17

Kayseri merkezden ben Aylin. Mrb bu web sitesi inanki çok güzel, teraziye tıkladım 09-06-2020 12:00:32

Siirt merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfanız harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 15:42:21

Antalya merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 16-07-2020 22:48:48

Kilis merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan inanki çok iyi, face de paylaştım 26-07-2020 07:20:23

Kastamonu merkezden ben ahmet. Selam web siten valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 00:38:32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir