Herkesin 3 saat yürüme mesafesinde olduğunu bildiğim başka kimseyi göremiyorum. Ailem sürekli MSM izliyor. 20 yaşındayım ve juvie’de bir çocuk gibi davranıyorum. Bu kilitlenme uzatılırsa, nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Aileme yaptıkları şeyin aptalca ve anlamsız olduğunu nasıl fark ettirebilirim?

Author

132 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Niğde merkezden ben elif yılmaz. Slm web siten yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım 28-04-2020 12:15:44

  2. Merhaba web siten inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  3. Slm siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Sakarya merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan yeminle mükemmel, sağolun 29-04-2020 02:26:10

  5. Malatya merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-04-2020 07:25:11

  6. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  7. Muş merkezden ben ziya. Slm sayfanız cidden güzel, teşekkürler 01-05-2020 00:11:12

  8. elif yılmaz Reply

    Selamlar sayfa valla dikkat çekici, facebookta paylaştım

  9. Konya merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 09-05-2020 20:17:27

  10. Kocaeli merkezden ben ziya. Slm web siteniz valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 12-05-2020 23:29:50

  11. Denizli merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımın vallaha çok iyi, şukuladım 13-05-2020 16:18:53

  12. Zonguldak merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşım cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:20:55

  13. Ağrı merkezden ben ziya. Selamlar web siten inanki çok iyi, tebrikler 14-05-2020 11:01:14

  14. elif yılmaz Reply

    Selamlar paylaşımın vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım

  15. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım

  16. Bitlis merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi inanki iyi, face de paylaştım 14-05-2020 11:01:28

  17. Selam bu web sitesi valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  18. Selam herkese sayfa valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  19. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha dikkat çekici, saolun

  20. Batman merkezden ben ziya. Selamlar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-05-2020 11:01:58

  21. Sakarya merkezden ben doruk. Selamlar sayfanız harbiden iyi, şukuladım 20-05-2020 22:04:10

  22. elif yılmaz Reply

    Edirne merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 24-05-2020 17:47:48

  23. Selam bu web sitesi vallaha hayran edici, face de paylaştım

  24. Karaman merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 31-05-2020 13:45:25

  25. Isparta merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siten vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 07-06-2020 07:14:17

  26. Selamlar sayfa cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  27. Kayseri merkezden ben Aylin. Mrb bu web sitesi inanki çok güzel, teraziye tıkladım 09-06-2020 12:00:32

  28. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  29. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki iyi, face de paylaştım

  30. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok güzel, teraziye tıkladım

  31. Bitlis merkezden ben ziya. Selam web siten inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 21-06-2020 02:45:08

  32. Selam herkese bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  33. elif yılmaz Reply

    Selam herkese bu web sitesi inanılmaz mükemmel, şukuladım

  34. Selam herkese paylaşım ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  35. Siirt merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfanız harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 15:42:21

  36. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım

  37. Antalya merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 16-07-2020 22:48:48

  38. Merhaba paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler

  39. Kilis merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan inanki çok iyi, face de paylaştım 26-07-2020 07:20:23

  40. Slm sayfa vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım

  41. Bingöl merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi valla çok güzel, teşekkürler 07-08-2020 00:35:23

  42. Kastamonu merkezden ben ahmet. Selam web siten valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 07-08-2020 00:38:32

  43. selamun aleyküm paylaşımın yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  44. Çankırı merkezden ben ali. Mrb web siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 14-08-2020 00:18:31

  45. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım

  46. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım

  47. elif yılmaz Reply

    Hatay merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım 18-08-2020 08:43:29

  48. Konya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 21-08-2020 16:41:59

  49. elif yılmaz Reply

    Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım 23-08-2020 16:20:50

  50. Aksaray merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımın vallaha çok iyi, sağolun 23-08-2020 18:13:37

  51. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım

  52. selam arkadaşlar sayfa vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Konya merkezden ben ziya. Selamlar web sitesi süper ötesi çok iyi, şukuladım 01-09-2020 14:50:22

  54. Selam herkese paylaşımın inan ki çok güzel, tebrikler

  55. Kilis merkezden ben gaye. Mrb sayfan valla mükemmel, teraziye tıkladım 04-09-2020 14:46:52

  56. Sakarya merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımınız inanki hoşuma gitti, teşekkürler 04-09-2020 23:02:42

  57. Aksaray merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımınız valla hayran bıraktı, tebrikler 08-09-2020 15:07:41

  58. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi iyi, teraziye tıkladım

  59. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  60. Gürbüz Reply

    Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfanız cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 23-09-2020 13:25:25

  61. İzmir merkezden ben mehmet. Selam bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-09-2020 18:07:57

  62. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  63. elif yılmaz Reply

    Selam sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım

  64. Gürbüz Reply

    Selam herkese web siten süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler

  65. Selamlar web siteniz valla dikkat çekici, facebookta paylaştım

  66. Amasya merkezden ben ali. Selam herkese siteniz inanki güzel, teraziye tıkladım 03-10-2020 20:56:04

  67. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın inanki mükemmel, sağolun , banu – 409

  68. Gümüşhane dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Merhaba siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun , hatice – 257

  69. Ağrı merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, saolun 22-11-2020 08:01:16

  70. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle iyi, face de paylaştım

  71. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 271

  72. Bayburt merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım 06-12-2020 14:25:13

  73. Merhaba herkese siteniz gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım

  74. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz cidden çok iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 405

  75. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfa inanki dikkat çekici, şukuladım , Aylin – 487

  76. Nevşehir merkezden ben . Merhaba herkese web siteniz cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-12-2020 23:01:03

  77. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, saolun , mehmet – 134

  78. Selam sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  79. Hatay dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Mrb sayfa valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 161

  80. Merhabalar paylaşımın cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  81. Hatay merkezden ben doruk. Merhaba sayfa valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 03-01-2021 13:13:17

  82. Selamlar siteniz ciddiyim iyi, twitter da paylaştım

  83. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz inan ki iyi, saolun 06-01-2021 03:31:46

  84. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, saolun , elif yılmaz – 250

  85. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfa inanılmaz iyi, saolun , ziya – 215

  86. Aydın dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Slm siten valla dikkat çekici, teşekkürler , memo – 177

  87. Ağrı dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . selam arkadaşlar siten vallaha hayran bıraktı, şukuladım , ali – 348

  88. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi yeminle iyi, teşekkürler , mehmet – 497

  89. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz mükemmel, sağolun , elif yılmaz – 134

  90. selam arkadaşlar sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  91. Afyon merkezden ben banu. Selamlar siteniz valla güzel, sosyal medyada paylaştım 03-02-2021 05:55:19

  92. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden mükemmel, face de paylaştım

  93. Hatay dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 23

  94. selamun aleyküm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  95. Karabük dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Slm siten inanki çok güzel, saolun , emin – 365

  96. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ali – 246

  97. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım , hatice – 351

  98. Kahramanmaraş dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Selamlar paylaşımın inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım , doruk – 332

  99. Nevşehir merkezden ben emin. Selamlar siteniz yeminle mükemmel, teşekkürler 10-03-2021 21:40:28

  100. Antalya merkezden ben Emine. Slm web sitesi valla iyi, sağolun 20-03-2021 01:07:18

  101. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım , gaye – 170

  102. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , memo – 132

  103. Karaman dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Merhabalar sayfa vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım , mehmet – 229

  104. Merhaba herkese web sitesi ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  105. elif yılmaz Reply

    Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımın yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 10-04-2021 10:39:03

  106. Ordu dan kimler var. Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. . Slm sayfanız süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 463

  107. Diyarbakır merkezden ben ali. Merhaba web siten harbiden dikkatimi çekti, teşekkürler 23-04-2021 10:50:57

  108. Bolu merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz iyi, tebrikler 01-05-2021 05:47:46

  109. Gürbüz Reply

    Merhaba web siteniz ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım

  110. Selamlar siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  111. Amasya merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha iyi, şukuladım 21-05-2021 06:57:25

  112. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 280

  113. Bu konu : ” Ailem endişesi nedeniyle son 7 haftadır karantinaya aldım. Hapishanede mahsur kalmışım gibi hissediyorum. ” çok güzel. Mrb siten gerçekten güzel, teraziye tıkladım , ali – 10

  114. Selamın aleyküm sayfanız harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link