Adam mı, Efsane mi, Efsane mi, Deli Bir Komplocu mu? – Alex Jones
KONU SİNOPSİSİ
“Alex Jones” The Alex Jones Show’a ev sahipliği yapıyor ve tanınmış bir komplo teorisyeni. Ayrıca Infowars, NewsWars ve PrisonPlanet dahil olmak üzere birçok önemli web sitesiyle ilişkilidir.
–
Jones, yıllar boyunca Oklahoma Şehri bombalamaları, 1969 Ay inişleri, 11 Eylül saldırıları, Bohemian Grove ve Sandy Hook (diğerleri arasında) ile ilgili çok sayıda tartışmalı iddianın merkezinde yer aldı.
–
Jones’un benzersiz sunum tarzı onu diğer radyo programı sunucularından ayırıyor. “Ateşlenmek”, “gerçek” diye bağırmak, şiddetli bir şekilde bağırırken çılgınca sallamak, gömleğini yırtmak ve genel olarak aşırı tutkuyla konuşma yeteneği emsalsizdir.
–
Alex Jones, Facebook, Twitter, YouTube, Stitcher, Apple Podcasts ve diğerleri gibi çevrimiçi platformların çoğu tarafından iptal edildi (veya “platformu kaldırıldı”). Ayrıca bazı iddiaları için birkaç yasal mücadeleye katıldı.
–
Burada, Alex Jones’un (kısaca) günümüze kadarki kariyerini ana hatlarıyla açıklıyoruz, ilişkili olduğu bazı önemli iddiaları tartışıyor, sunum tarzını yansıtıyor ve ifade özgürlüğünü daha iyi anlamaya çalışıyoruz.
–
Ne diyorsun?
⟁ YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=NjGBmP9704w
# komplo # efsane #yelling
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , doruk – 212
Merhaba web sitesi yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa valla hayran edici, tebrikler , ahmet – 38
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın inanki dikkat çekici, teşekkürler , elif yılmaz – 87
Kayseri merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 04-03-2021 10:34:17
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız valla dikkat çekici, teşekkürler , Hasan – 456
Selamlar siteniz inanki güzel, teşekkürler
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. Slm paylaşımın vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım , ziya – 27
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. Selam web sitesi inanki güzel, sağolun , – 93
Merhaba herkese paylaşım süper ötesi çok güzel, sağolun
Kayseri merkezden ben mehmet. Slm paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler 05-03-2021 07:19:53
Selam siteniz inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi çok iyi, sağolun , Hasan – 289
Merhaba herkese web siten süper ötesi çok iyi, teşekkürler
Zonguldak merkezden ben gaye. Slm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, saolun 14-03-2021 16:17:43
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. Merhaba sayfanız vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım , ali – 71
selamun aleyküm sayfan cidden hoşuma gitti, sağolun
Ordu dan kimler var. Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? . Selamlar paylaşım yeminle güzel, face de paylaştım , doruk – 116
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. Slm sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 68
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. Merhaba herkese web siten yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 5
Van dan kimler var. Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? . Merhabalar siteniz gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 325
Kayseri dan kimler var. Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? . Slm paylaşımın valla güzel, şukuladım , emin – 278
Bu konu : ” Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran edici, saolun , banu – 198
Zonguldak dan kimler var. Alex Jones | Kim o? Neden Bağırıyor? Ve Neden Harika? . Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha iyi, teşekkürler , emin – 313
merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha mükemmel, şukuladım