Ben giyiyorum .. tıbbi maske değil, toz parçacıkları ve çalışma ortamları için maskeler. Özellikle “tıbbi maske kullanmamamızı” söylüyor
Her neyse, burnum ve ağzım f kadar kuruyor ve bazen çok çalıştığımda iyi nefes alma tekniği uygulamayı unutuyorum ve kendimi aşırı yoruyorum.
Karabük dan kimler var. Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. . selam arkadaşlar web siteniz vallaha iyi, tebrikler , memo – 87
Merhabalar paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım
selamun aleyküm web siten inan ki dikkat çekici, şukuladım
Selamın aleyküm web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Mersin merkezden ben . Mrb paylaşımın gerçekten iyi, şukuladım 06-12-2020 14:03:40
Bu konu : ” Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler , doruk – 27
merhaba arkadaşlar sayfan yeminle çok iyi, tebrikler
Bursa merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web sitesi inanki hoşuma gitti, tebrikler 18-12-2020 16:54:59
Hakkari merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfanız inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 26-12-2020 00:23:18
Merhaba paylaşım vallaha hoşuma gitti, sağolun
selam arkadaşlar paylaşımınız inanki çok iyi, tebrikler
Bu konu : ” Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. ” çok güzel. Selamlar web sitesi yeminle güzel, face de paylaştım , emin – 302
Bu konu : ” Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. ” çok güzel. Mrb siteniz cidden dikkat çekici, teşekkürler , ali – 244
Bu konu : ” Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. ” çok güzel. Selam siteniz valla güzel, saolun , memo – 35
Slm sayfanız ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım
Niğde dan kimler var. Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. . Selamın aleyküm sayfan harbiden dikkat çekici, tebrikler , Emine – 417
Bu konu : ” Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , memo – 86
Mrb web sitesi inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım
Afyon dan kimler var. Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. . Mrb bu web sitesi inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , doruk – 340
Slm web sitesi harbiden iyi, linkedinde paylaştım
Erzincan dan kimler var. Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. . selam arkadaşlar web siten yeminle mükemmel, twitter da paylaştım , emin – 484
Kahramanmaraş dan kimler var. Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. . Selamın aleyküm web siten harbiden iyi, twitter da paylaştım , Gürbüz – 385
Şırnak merkezden ben Hasan. Selam paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-02-2021 11:16:22
Bu konu : ” Amazon işçisi burada. Bu haftadan itibaren tesisimde artık sadece tıbbi maske takmamıza izin veriliyor. Bandanalara, mendillere veya timsahlara artık izin verilmiyor. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , gaye – 204
Mrb sayfan harbiden mükemmel, teraziye tıkladım
Trabzon merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, sağolun 26-02-2021 09:09:16