Kategoriler
Genel

Amerika’nın bir İç Savaş’a öncülük ettiğini düşünüyorum.

Herkes Amerika'daki önceki İç Savaşı'na bakarsa, siyasi partilerin kölelik, para ve diğer şeyler boyunca yıllarca birbirlerine nasıl karşı olduklarını görüyoruz. Ne değişti? Kölelik artık bir şey değil. Cumhuriyetçiler ve Demokratlar her gün kafa kafaya gidiyor, hangi tarafta olduklarını iddia eden masum insanlara ateş ediyor, insanlara saldıran gruplardan nefret ediyor, parmakla işaret ediyor, her şey sadece öne çıkıyor ve öne çıkıyor.

Çok yanılıyor olabilirim, 17 yaşındayım, hala bir çocuğum, ama gördüklerimden ve öğrendiklerimden buna öncülük ettiğimizi. Bunu nereye göndereceğimi bilemedim. Bununla ilgili söylenecek çok şey var ama nereden veya nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Herhangi biri aynı veya farklı hissederse, lütfen bana fikrini söyle ve lütfen neden / neden buna inanmadığını paylaş.

Düzenleme: Biçimlendirme .. Ayrıca yazı tipini nasıl düzelteceğimi bilmiyorum

“Amerika’nın bir İç Savaş’a öncülük ettiğini düşünüyorum.” için 79 yanıt

Amasya merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 18-12-2019 23:58:54

Giresun merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfanız ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 19-12-2019 01:14:41

Bingöl merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımınız inan ki mükemmel, teraziye tıkladım 20-12-2019 06:46:05

Isparta merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 20-12-2019 06:52:07

Artvin merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi valla dikkatimi çekti, sağolun 20-12-2019 06:52:09

Mersin merkezden ben ahmet. Selamlar siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 20-12-2019 06:52:10

Bursa merkezden ben ahmet. Selam bu web sitesi cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 20-12-2019 06:52:12

Nevşehir merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-12-2019 06:52:12

Hakkari merkezden ben ali. Slm sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 29-12-2019 06:17:25

Ardahan merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımın inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 07-01-2020 23:27:17

Yalova merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 13-01-2020 23:43:15

Amasya merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-01-2020 10:21:57

Malatya merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan süper ötesi güzel, twitter da paylaştım 26-01-2020 19:09:27

Kırşehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfa gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım 03-02-2020 13:13:34

Tekirdağ merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-02-2020 06:55:22

Kocaeli merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 08-02-2020 03:55:07

Yalova merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan cidden çok hoşuma gitti, sağolun 08-02-2020 22:02:21

Erzurum merkezden ben ziya. Merhaba herkese bu web sitesi cidden iyi, linkedinde paylaştım 09-02-2020 23:53:06

Kahramanmaraş merkezden ben doruk. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 11-02-2020 14:47:56

Karabük merkezden ben Emine. Merhabalar web siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-02-2020 20:30:57

Çankırı merkezden ben Emine. Selam sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 20-02-2020 08:16:06

Sinop merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 11-03-2020 13:57:35

Edirne merkezden ben gaye. Selam herkese sayfanız harbiden çok iyi, twitter da paylaştım 16-03-2020 16:05:29

Van merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımın cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 22-03-2020 07:07:24

Kırklareli merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siten valla hayran bıraktı, saolun 22-03-2020 19:06:13

Mersin merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siteniz vallaha çok iyi, face de paylaştım 08-04-2020 01:09:50

Çorum merkezden ben Emine. Mrb sayfa süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 08-04-2020 01:09:51

Edirne merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 13-04-2020 06:22:18

Uşak merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım 17-04-2020 19:16:46

Hakkari merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 06-05-2020 10:19:11

Ordu merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşım vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 07-05-2020 01:07:45

Düzce merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 14:19:09

Bayburt merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfanız valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım 11-05-2020 16:18:07

Diyarbakır merkezden ben Emine. Selam paylaşımın inanki çok güzel, şukuladım 11-05-2020 20:28:16

Nevşehir merkezden ben gaye. Slm web siten harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 12-05-2020 07:25:19

Niğde merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfan harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 22-05-2020 15:01:28

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir