Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum

11 Eylül’ün bugün olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Ülkenin 2001’de yaptığımız gibi birleşeceğini düşünüyor musunuz? NYC, kule ışıklandırmasını / anıtını ilk kez iptal etti. Bana göre, kamu güvenliği meselesinden çok sembolik bir mesele gibi görünüyor.

Bana gökyüzünde iki ışık huzmesi yakmanın bir kamu güvenliği sorunu olduğunu, ancak MTV ödüllerinin devam edebileceğini mi söylüyorsunuz? “The Departed” daki o sahneyi hatırlatıyor. Oyuncuları bilirsiniz. Oyunu ara. ” Geçen gün Ted Cruz, Çin’in bu yüzyılın en büyük düşmanı olacağını söyledi.

Bizden daha fazlasını bilenler bir şeyler bilir. 2001’dekinin aynısını alıyorum. Büyük miktarda para kaybolursa, bileceğiz. Tüm sivil söylem devam ederken, Amerika çok savunmasız görünüyor. Düşmanımız zamanlamayı önemsemiyor. Sadece ne olduğunu gör.

Fikir almak isterim. Lütfen birbirinize saygılı olun.

“Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum” üzerine 45 yorum

  1. Tekirdağ merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 18-08-2020 03:55:44

    Cevapla
  2. Çankırı merkezden ben Emine. Slm bu web sitesi inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 19-08-2020 11:42:26

    Cevapla
  3. Şanlıurfa merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 19-08-2020 13:01:30

    Cevapla
  4. Giresun merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 19-08-2020 14:11:10

    Cevapla
  5. Kars merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun 19-08-2020 14:39:54

    Cevapla
  6. Zonguldak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 19-08-2020 16:23:24

    Cevapla
  7. Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siteniz inanki hoşuma gitti, teşekkürler 20-08-2020 10:51:46

    Cevapla
  8. Niğde merkezden ben elif yılmaz. Selam siteniz süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-08-2020 12:46:37

    Cevapla
  9. Kütahya merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfa inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 26-08-2020 18:51:36

    Cevapla
  10. Kars merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 31-08-2020 08:44:38

    Cevapla
  11. Karabük merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 10-09-2020 03:43:39

    Cevapla
  12. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 11-09-2020 14:51:15

    Cevapla
  13. Osmaniye merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-10-2020 10:07:45

    Cevapla
  14. Kocaeli merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok güzel, tebrikler 02-10-2020 11:21:48

    Cevapla

Yorum yapın