11 Eylül’ün bugün olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Ülkenin 2001’de yaptığımız gibi birleşeceğini düşünüyor musunuz? NYC, kule ışıklandırmasını / anıtını ilk kez iptal etti. Bana göre, kamu güvenliği meselesinden çok sembolik bir mesele gibi görünüyor.

Bana gökyüzünde iki ışık huzmesi yakmanın bir kamu güvenliği sorunu olduğunu, ancak MTV ödüllerinin devam edebileceğini mi söylüyorsunuz? “The Departed” daki o sahneyi hatırlatıyor. Oyuncuları bilirsiniz. Oyunu ara. ” Geçen gün Ted Cruz, Çin’in bu yüzyılın en büyük düşmanı olacağını söyledi.

Bizden daha fazlasını bilenler bir şeyler bilir. 2001’dekinin aynısını alıyorum. Büyük miktarda para kaybolursa, bileceğiz. Tüm sivil söylem devam ederken, Amerika çok savunmasız görünüyor. Düşmanımız zamanlamayı önemsemiyor. Sadece ne olduğunu gör.

Fikir almak isterim. Lütfen birbirinize saygılı olun.

Author

113 Comments

  1. Selamın aleyküm web sitesi cidden çok güzel, sağolun

  2. Selamlar paylaşım vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım

  3. Tekirdağ merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 18-08-2020 03:55:44

  4. Bolu merkezden ben doruk. Selamlar sayfa vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 18-08-2020 04:02:22

  5. Aksaray merkezden ben ahmet. Mrb siten valla çok güzel, sağolun 18-08-2020 12:55:46

  6. Diyarbakır merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler 18-08-2020 12:56:04

  7. Selam sayfa ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  8. Merhaba herkese web sitesi yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  9. Tunceli merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız cidden çok güzel, şukuladım 18-08-2020 14:25:16

  10. Çankırı merkezden ben Emine. Slm bu web sitesi inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 19-08-2020 11:42:26

  11. Kırıkkale merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız cidden hayran bıraktı, saolun 19-08-2020 11:42:43

  12. selam arkadaşlar sayfanız valla çok iyi, facebookta paylaştım

  13. Amasya merkezden ben banu. Merhabalar siten harbiden hayran bıraktı, tebrikler 19-08-2020 12:10:49

  14. Muğla merkezden ben Gürbüz. Selam web siteniz vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 19-08-2020 12:33:24

  15. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım

  16. Şanlıurfa merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 19-08-2020 13:01:30

  17. Samsun merkezden ben Aylin. Slm web siteniz valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 19-08-2020 13:25:32

  18. Malatya merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşım vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 19-08-2020 13:54:56

  19. Giresun merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 19-08-2020 14:11:10

  20. Trabzon merkezden ben ahmet. Selamlar sayfa harbiden iyi, teşekkürler 19-08-2020 14:11:39

  21. Eskişehir merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siten inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 19-08-2020 14:39:36

  22. elif yılmaz Reply

    Kars merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun 19-08-2020 14:39:54

  23. Merhabalar paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  24. merhaba arkadaşlar web siten inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım

  25. elif yılmaz Reply

    Rize merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siteniz inanki mükemmel, tebrikler 19-08-2020 15:28:00

  26. Merhaba paylaşım vallaha hayran edici, facebookta paylaştım

  27. Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım

  28. elif yılmaz Reply

    Selamlar sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun

  29. Zonguldak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 19-08-2020 16:23:24

  30. Merhaba siteniz cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  31. Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siteniz inanki hoşuma gitti, teşekkürler 20-08-2020 10:51:46

  32. elif yılmaz Reply

    Niğde merkezden ben elif yılmaz. Selam siteniz süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-08-2020 12:46:37

  33. Kütahya merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfa inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 26-08-2020 18:51:36

  34. Kars merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 31-08-2020 08:44:38

  35. Karabük merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 10-09-2020 03:43:39

  36. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 11-09-2020 14:51:15

  37. selamun aleyküm sayfanız gerçekten hayran bıraktı, tebrikler

  38. Osmaniye merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-10-2020 10:07:45

  39. Kocaeli merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok güzel, tebrikler 02-10-2020 11:21:48

  40. selam arkadaşlar web siteniz valla çok iyi, tebrikler

  41. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba sayfa valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 346

  42. Karabük dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . merhaba arkadaşlar siteniz inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım , Hasan – 31

  43. Slm paylaşımın süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  44. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siten gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  45. Manisa dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Slm web sitesi ciddiyim çok iyi, şukuladım , mehmet – 197

  46. Sivas dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selam herkese paylaşım inanki çok iyi, sağolun , Emine – 134

  47. Selamlar siten gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  48. Karabük dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selamın aleyküm web sitesi harbiden iyi, teşekkürler , mehmet – 239

  49. Merhabalar sayfanız yeminle hoşuma gitti, şukuladım

  50. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım vallaha iyi, saolun , Gürbüz – 284

  51. Bursa merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web sitesi cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-12-2020 18:38:12

  52. Adıyaman merkezden ben memo. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha güzel, teşekkürler 08-12-2020 22:54:13

  53. Osmaniye merkezden ben hatice. Selam web siten cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 12-12-2020 08:05:14

  54. Selamlar sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  55. İzmir dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım , – 146

  56. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 467

  57. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ziya – 477

  58. Batman dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Slm siten ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım , memo – 250

  59. Merhaba sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım

  60. selamun aleyküm paylaşımın inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  61. Slm siten valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  62. Nevşehir merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 10-01-2021 12:27:42

  63. selamun aleyküm siten inan ki çok güzel, facebookta paylaştım

  64. Kastamonu merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımın inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 11-01-2021 21:43:43

  65. Slm web siteniz yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  66. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz mükemmel, saolun , emin – 242

  67. Gürbüz Reply

    Karaman dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selam web sitesi yeminle dikkatimi çekti, saolun , Gürbüz – 167

  68. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hayran edici, şukuladım , emin – 149

  69. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selamlar siten ciddiyim iyi, face de paylaştım , Emine – 128

  70. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba siten valla dikkatimi çekti, tebrikler , – 388

  71. Selamın aleyküm web siteniz gerçekten iyi, twitter da paylaştım

  72. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Slm siten inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 418

  73. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba siteniz süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 496

  74. Diyarbakır dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ahmet – 197

  75. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese siten yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım , mehmet – 273

  76. Hatay merkezden ben ali. Selam herkese sayfa vallaha billaha güzel, face de paylaştım 06-03-2021 11:46:33

  77. Selamlar sayfan vallaha billaha iyi, face de paylaştım

  78. Bilecik dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Merhaba herkese bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Hasan – 12

  79. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfan süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 196

  80. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  81. selamun aleyküm sayfa inanki güzel, facebookta paylaştım

  82. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşım inanki hayran bıraktı, şukuladım , ali – 3

  83. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm web siten cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 139

  84. Niğde dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . selam arkadaşlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, saolun , hatice – 417

  85. Ardahan dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 293

  86. Bayburt merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım 16-04-2021 09:53:58

  87. Konya dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Merhaba paylaşımınız inanki çok güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 88

  88. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Selamlar siteniz harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 36

  89. Kütahya dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım , emin – 485

  90. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım , Hasan – 277

  91. Merhaba web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun

  92. Malatya dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Merhaba sayfanız inanki çok iyi, linkedinde paylaştım , Aylin – 329

  93. Bayburt dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selam web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 128

  94. İzmir dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Slm siteniz inan ki çok güzel, teşekkürler , doruk – 110

  95. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Slm web siten inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun , doruk – 314

  96. Ankara dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Mrb paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 237

  97. Düzce dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Selamlar sayfa gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , Emine – 495

  98. Hakkari merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim güzel, twitter da paylaştım 23-06-2021 02:43:51

  99. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. Slm paylaşım yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım , ziya – 189

  100. Merhaba web sitesi inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım

  101. Bayburt merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi ciddiyim iyi, tebrikler 11-07-2021 21:58:56

  102. Kahramanmaraş merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha hayran edici, saolun 12-07-2021 23:04:09

  103. İzmir merkezden ben Emine. Merhaba siteniz yeminle iyi, twitter da paylaştım 16-07-2021 14:39:28

  104. Kastamonu dan kimler var. Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum . Merhabalar sayfa süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 467

  105. Bu konu : ” Amerika’nın savunmasız olduğuna inanıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siten ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , ali – 240

  106. Kırklareli merkezden ben hatice. Selamın aleyküm paylaşım vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 30-07-2021 21:21:45

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link