Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum.

Bu, Çin genelinde eRetailers'a hazır bir yanıt olarak yayılması için sağlandı. Bana inanmıyor musun? Google'ın ifadesini kullanın ve aynı şeyi söyleyen tüm farklı sitelere bakın …

"Yabancı müşteriler Çin'in salgın durumu hakkında soru sorarlarsa, lütfen cevap vermeye dikkat edin. Çin DSÖ tarafından salgın alanı olarak listeleniyorsa, Çin'in dış ticaret ihracatında büyük bir etkisi olacaktır. C-end ürünü Şu anda, bazı C-end ürün müşterileri iade talep ediyor! Önerilen cevap aşağıdaki gibidir:

Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında restore edileceğine inanıyorum. Wuhan, kontrol altında, hükümet de diğer şehirler çok az etkisi ile başa çıkmak için aktif olarak önlemler alıyor, yakında döneceğim inanıyorum!]

Müşteriye çok fazla kötümserlik yapacaksanız, müşteri tedarik planını etkilemek zorunda, Çin'in dış ticaret ihracatının meslektaşları tarafından sürdürülmesi gerekiyor, Çin'e gelin "

“Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum.” üzerine 122 yorum

  1. İstanbul merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 02-02-2020 18:17:39

    Cevapla
  2. Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımın cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 02-02-2020 18:17:40

    Cevapla
  3. Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 02-02-2020 18:17:41

    Cevapla
  4. Bayburt merkezden ben gaye. Selam herkese web siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 02-02-2020 18:17:43

    Cevapla
  5. Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 06-02-2020 03:04:22

    Cevapla
  6. Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-02-2020 02:41:21

    Cevapla
  7. Hakkari merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 08-02-2020 18:40:25

    Cevapla
  8. Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 09-02-2020 09:03:09

    Cevapla
  9. Kırşehir merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşım inan ki hayran bıraktı, tebrikler 12-02-2020 03:32:10

    Cevapla
  10. Iğdır merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-02-2020 12:10:45

    Cevapla
  11. Siirt merkezden ben ziya. Selam paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-02-2020 20:18:02

    Cevapla
  12. Sinop merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım 16-02-2020 19:04:39

    Cevapla
  13. Nevşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-03-2020 00:03:11

    Cevapla
  14. Tunceli merkezden ben ali. Merhabalar sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 09-03-2020 17:59:51

    Cevapla
  15. Şanlıurfa merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 16-03-2020 11:34:42

    Cevapla
  16. Nevşehir merkezden ben gaye. Selam siten cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-03-2020 00:11:01

    Cevapla
  17. Siirt merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım 18-03-2020 21:40:56

    Cevapla
  18. Elazığ merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 22-03-2020 07:44:34

    Cevapla
  19. Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi cidden iyi, facebookta paylaştım 22-03-2020 18:48:08

    Cevapla
  20. Aksaray merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 09:46:07

    Cevapla
  21. Kırıkkale merkezden ben gaye. Mrb bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 29-03-2020 18:20:01

    Cevapla
  22. Aydın merkezden ben ali. Selam herkese siteniz valla güzel, linkedinde paylaştım 08-04-2020 05:03:37

    Cevapla
  23. Bartın merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 10-04-2020 07:17:30

    Cevapla
  24. Bitlis merkezden ben doruk. Selam herkese sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 15-04-2020 16:09:18

    Cevapla
  25. Denizli merkezden ben ziya. Selamlar web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-04-2020 08:51:13

    Cevapla
  26. Tunceli merkezden ben Aylin. Mrb paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 19-04-2020 13:16:58

    Cevapla
  27. Yozgat merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım 21-04-2020 00:04:09

    Cevapla
  28. Erzincan merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 24-04-2020 00:29:32

    Cevapla
  29. Bitlis merkezden ben Emine. Selamın aleyküm bu web sitesi valla dikkatimi çekti, şukuladım 07-05-2020 01:05:51

    Cevapla
  30. Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 07-05-2020 17:48:45

    Cevapla
  31. Kocaeli merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz inan ki mükemmel, facebookta paylaştım 18-06-2020 09:19:08

    Cevapla
  32. Isparta merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-07-2020 07:49:22

    Cevapla
  33. Sinop merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımın valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 04-07-2020 07:00:15

    Cevapla
  34. Kastamonu merkezden ben gaye. Selamlar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım 07-07-2020 21:42:53

    Cevapla
  35. Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Slm web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 12-07-2020 04:21:08

    Cevapla
  36. Balıkesir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-07-2020 02:43:59

    Cevapla
  37. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım harbiden hayran bıraktı, saolun 06-08-2020 11:06:28

    Cevapla
  38. Afyon merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımınız cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 08:08:32

    Cevapla
  39. Aksaray merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-08-2020 09:47:03

    Cevapla
  40. Trabzon merkezden ben Aylin. Merhaba web siteniz yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-09-2020 02:56:55

    Cevapla
  41. Giresun merkezden ben doruk. Selam paylaşım vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-09-2020 23:49:53

    Cevapla
  42. Rize merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 01-10-2020 07:37:55

    Cevapla
  43. Kocaeli merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 02-10-2020 11:37:30

    Cevapla
  44. Erzincan dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba herkese web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ali – 241

    Cevapla
  45. Antalya dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Selam web siten inan ki hayran edici, teşekkürler , Hasan – 279

    Cevapla
  46. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , ahmet – 253

    Cevapla
  47. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 205

    Cevapla
  48. Kırklareli dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok iyi, tebrikler , emin – 70

    Cevapla
  49. Diyarbakır dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 60

    Cevapla
  50. Rize dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba herkese web siten inan ki güzel, twitter da paylaştım , emin – 65

    Cevapla
  51. Çanakkale merkezden ben emin. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:18:43

    Cevapla
  52. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz yeminle hayran bıraktı, şukuladım , ahmet – 284

    Cevapla
  53. Çorum merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 10-12-2020 09:09:42

    Cevapla
  54. Elazığ dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhabalar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler , Hasan – 285

    Cevapla
  55. Malatya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 06-01-2021 19:02:07

    Cevapla
  56. Kütahya dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha güzel, teşekkürler , Aylin – 178

    Cevapla
  57. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım , – 291

    Cevapla
  58. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Mrb sayfa harbiden dikkat çekici, teşekkürler , Hasan – 65

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link