Bu, Çin genelinde eRetailers'a hazır bir yanıt olarak yayılması için sağlandı. Bana inanmıyor musun? Google'ın ifadesini kullanın ve aynı şeyi söyleyen tüm farklı sitelere bakın …

"Yabancı müşteriler Çin'in salgın durumu hakkında soru sorarlarsa, lütfen cevap vermeye dikkat edin. Çin DSÖ tarafından salgın alanı olarak listeleniyorsa, Çin'in dış ticaret ihracatında büyük bir etkisi olacaktır. C-end ürünü Şu anda, bazı C-end ürün müşterileri iade talep ediyor! Önerilen cevap aşağıdaki gibidir:

Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında restore edileceğine inanıyorum. Wuhan, kontrol altında, hükümet de diğer şehirler çok az etkisi ile başa çıkmak için aktif olarak önlemler alıyor, yakında döneceğim inanıyorum!]

Müşteriye çok fazla kötümserlik yapacaksanız, müşteri tedarik planını etkilemek zorunda, Çin'in dış ticaret ihracatının meslektaşları tarafından sürdürülmesi gerekiyor, Çin'e gelin "

Author

160 Comments

  1. selamun aleyküm web siten gerçekten çok güzel, face de paylaştım

  2. Selamlar paylaşım vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  3. İstanbul merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 02-02-2020 18:17:39

  4. Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok güzel, face de paylaştım

  5. elif yılmaz Reply

    Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımın cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 02-02-2020 18:17:40

  6. elif yılmaz Reply

    Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 02-02-2020 18:17:41

  7. Bayburt merkezden ben gaye. Selam herkese web siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 02-02-2020 18:17:43

  8. selam arkadaşlar sayfa inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım

  9. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler

  10. Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 06-02-2020 03:04:22

  11. elif yılmaz Reply

    Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-02-2020 02:41:21

  12. Selamın aleyküm web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun

  13. Hakkari merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 08-02-2020 18:40:25

  14. Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 09-02-2020 09:03:09

  15. Ordu merkezden ben ali. Selam herkese siteniz inanki çok güzel, şukuladım 09-02-2020 20:35:40

  16. Kırşehir merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşım inan ki hayran bıraktı, tebrikler 12-02-2020 03:32:10

  17. selamun aleyküm siten valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  18. Iğdır merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-02-2020 12:10:45

  19. Siirt merkezden ben ziya. Selam paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-02-2020 20:18:02

  20. Sinop merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım 16-02-2020 19:04:39

  21. selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz iyi, face de paylaştım

  22. Selam herkese paylaşım vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  23. Karaman merkezden ben ziya. Slm sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun 29-02-2020 20:20:11

  24. elif yılmaz Reply

    Nevşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-03-2020 00:03:11

  25. selamun aleyküm web siten valla çok hoşuma gitti, teşekkürler

  26. Tunceli merkezden ben ali. Merhabalar sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 09-03-2020 17:59:51

  27. Şanlıurfa merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 16-03-2020 11:34:42

  28. Nevşehir merkezden ben gaye. Selam siten cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-03-2020 00:11:01

  29. Siirt merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım 18-03-2020 21:40:56

  30. selam arkadaşlar sayfan gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  31. elif yılmaz Reply

    Elazığ merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 22-03-2020 07:44:34

  32. Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi cidden iyi, facebookta paylaştım 22-03-2020 18:48:08

  33. Aksaray merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 09:46:07

  34. Kırıkkale merkezden ben gaye. Mrb bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 29-03-2020 18:20:01

  35. Aydın merkezden ben ali. Selam herkese siteniz valla güzel, linkedinde paylaştım 08-04-2020 05:03:37

  36. Bartın merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 10-04-2020 07:17:30

  37. Siirt merkezden ben mehmet. Merhabalar siten süper ötesi iyi, şukuladım 11-04-2020 11:47:28

  38. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm paylaşımın inanki güzel, linkedinde paylaştım

  39. Bitlis merkezden ben doruk. Selam herkese sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 15-04-2020 16:09:18

  40. Denizli merkezden ben ziya. Selamlar web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-04-2020 08:51:13

  41. Tunceli merkezden ben Aylin. Mrb paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 19-04-2020 13:16:58

  42. Yozgat merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım 21-04-2020 00:04:09

  43. Selam siten süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  44. Selam herkese sayfanız inanılmaz güzel, facebookta paylaştım

  45. Erzincan merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 24-04-2020 00:29:32

  46. Kırklareli merkezden ben ziya. Slm paylaşım vallaha hayran bıraktı, saolun 28-04-2020 14:40:12

  47. elif yılmaz Reply

    Merhabalar paylaşımın valla hayran edici, teraziye tıkladım

  48. Bitlis merkezden ben Emine. Selamın aleyküm bu web sitesi valla dikkatimi çekti, şukuladım 07-05-2020 01:05:51

  49. Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 07-05-2020 17:48:45

  50. Selam herkese paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  51. Giresun merkezden ben banu. Merhaba paylaşım harbiden çok iyi, teraziye tıkladım 13-05-2020 08:53:07

  52. merhaba arkadaşlar siten vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  53. Selam sayfanız inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım

  54. Kocaeli merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz inan ki mükemmel, facebookta paylaştım 18-06-2020 09:19:08

  55. Konya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim çok iyi, teşekkürler 23-06-2020 04:13:30

  56. Merhaba web siteniz yeminle çok güzel, teraziye tıkladım

  57. Isparta merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-07-2020 07:49:22

  58. Sinop merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımın valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 04-07-2020 07:00:15

  59. Kastamonu merkezden ben gaye. Selamlar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım 07-07-2020 21:42:53

  60. Slm sayfanız inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  61. Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Slm web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 12-07-2020 04:21:08

  62. Balıkesir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-07-2020 02:43:59

  63. Selam herkese sayfanız vallaha güzel, teraziye tıkladım

  64. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım harbiden hayran bıraktı, saolun 06-08-2020 11:06:28

  65. Sakarya merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 07-08-2020 00:11:29

  66. elif yılmaz Reply

    Afyon merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımınız cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 08:08:32

  67. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım

  68. Balıkesir merkezden ben ziya. Mrb paylaşım inan ki çok güzel, sağolun 11-08-2020 06:24:30

  69. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım

  70. Aksaray merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-08-2020 09:47:03

  71. selam arkadaşlar web siteniz valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  72. Hakkari merkezden ben ziya. Selamlar web siten harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 25-08-2020 08:04:17

  73. Amasya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımınız cidden çok güzel, şukuladım 30-08-2020 21:00:46

  74. Selam herkese web siten valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  75. Erzurum merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız inanki çok iyi, sağolun 03-09-2020 19:42:51

  76. Trabzon merkezden ben Aylin. Merhaba web siteniz yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-09-2020 02:56:55

  77. Selam bu web sitesi inan ki güzel, twitter da paylaştım

  78. Selam herkese web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  79. Giresun merkezden ben doruk. Selam paylaşım vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-09-2020 23:49:53

  80. Rize merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 01-10-2020 07:37:55

  81. Kocaeli merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 02-10-2020 11:37:30

  82. Selam sayfan vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  83. Erzincan dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba herkese web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ali – 241

  84. Antalya dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Selam web siten inan ki hayran edici, teşekkürler , Hasan – 279

  85. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , ahmet – 253

  86. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 205

  87. Kırklareli dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok iyi, tebrikler , emin – 70

  88. Gaziantep merkezden ben emin. Slm sayfan ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 16-11-2020 03:33:15

  89. Diyarbakır dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 60

  90. Düzce merkezden ben emin. Selamın aleyküm sayfan valla çok iyi, teşekkürler 17-11-2020 11:46:25

  91. Rize dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba herkese web siten inan ki güzel, twitter da paylaştım , emin – 65

  92. Çanakkale merkezden ben emin. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:18:43

  93. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz yeminle hayran bıraktı, şukuladım , ahmet – 284

  94. Çorum merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 10-12-2020 09:09:42

  95. Selam herkese sayfanız inan ki hayran edici, teşekkürler

  96. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım

  97. Hakkari merkezden ben ali. Slm sayfan vallaha billaha çok iyi, şukuladım 20-12-2020 11:33:30

  98. Merhaba herkese web sitesi inan ki güzel, teraziye tıkladım

  99. Elazığ dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhabalar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler , Hasan – 285

  100. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  101. Gürbüz Reply

    Malatya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 06-01-2021 19:02:07

  102. Selam paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım

  103. Kütahya dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha güzel, teşekkürler , Aylin – 178

  104. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım , – 291

  105. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Mrb sayfa harbiden dikkat çekici, teşekkürler , Hasan – 65

  106. Sinop merkezden ben gaye. Selam paylaşım inanki iyi, face de paylaştım 18-01-2021 11:39:47

  107. Bingöl dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim dikkat çekici, saolun , hatice – 288

  108. Bilecik dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Slm paylaşımın inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 166

  109. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz gerçekten hayran edici, saolun , emin – 432

  110. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten çok iyi, sağolun , elif yılmaz – 310

  111. Karaman merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 02-02-2021 06:23:32

  112. Isparta merkezden ben mehmet. Mrb sayfanız vallaha billaha hayran edici, facebookta paylaştım 04-02-2021 05:20:26

  113. Denizli dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhabalar paylaşımınız cidden hayran edici, teşekkürler , Aylin – 98

  114. İzmir dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba herkese siteniz yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 461

  115. Kütahya merkezden ben . Merhabalar paylaşım ciddiyim iyi, tebrikler 14-02-2021 10:38:30

  116. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  117. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan vallaha çok hoşuma gitti, saolun , hatice – 277

  118. Kocaeli merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 27-02-2021 11:20:44

  119. Gaziantep merkezden ben Aylin. Selamlar web siten valla çok güzel, sağolun 06-03-2021 14:48:25

  120. Osmaniye dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhabalar paylaşım valla çok iyi, tebrikler , ali – 423

  121. Gürbüz Reply

    Burdur dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 60

  122. Elazığ merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siten süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım 18-03-2021 00:18:47

  123. Ankara merkezden ben Hasan. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, sağolun 24-03-2021 22:47:10

  124. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz güzel, face de paylaştım

  125. Gürbüz Reply

    Sakarya dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım , Gürbüz – 56

  126. Selamın aleyküm web siten vallaha çok hoşuma gitti, sağolun

  127. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, sağolun , hatice – 202

  128. Merhaba bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun

  129. Kırklareli dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Merhaba sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , emin – 314

  130. Çanakkale merkezden ben banu. Merhabalar web siten süper ötesi iyi, teşekkürler 03-05-2021 15:58:32

  131. Bu konu : ” Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Emine – 21

  132. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  133. Kocaeli merkezden ben gaye. Selam web siteniz valla hayran edici, teraziye tıkladım 20-05-2021 02:42:56

  134. Adana dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 209

  135. Kastamonu dan kimler var. Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum. . selamun aleyküm sayfanız vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , gaye – 266

  136. Elazığ merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımınız valla dikkatimi çekti, şukuladım 30-05-2021 01:16:33

  137. Slm sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  138. Bayburt merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi süper ötesi hayran edici, saolun 02-06-2021 21:14:48

  139. Karaman merkezden ben . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-06-2021 23:24:05

  140. Mrb paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link