Kategoriler
Genel

Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum.

Bu, Çin genelinde eRetailers'a hazır bir yanıt olarak yayılması için sağlandı. Bana inanmıyor musun? Google'ın ifadesini kullanın ve aynı şeyi söyleyen tüm farklı sitelere bakın …

"Yabancı müşteriler Çin'in salgın durumu hakkında soru sorarlarsa, lütfen cevap vermeye dikkat edin. Çin DSÖ tarafından salgın alanı olarak listeleniyorsa, Çin'in dış ticaret ihracatında büyük bir etkisi olacaktır. C-end ürünü Şu anda, bazı C-end ürün müşterileri iade talep ediyor! Önerilen cevap aşağıdaki gibidir:

Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında restore edileceğine inanıyorum. Wuhan, kontrol altında, hükümet de diğer şehirler çok az etkisi ile başa çıkmak için aktif olarak önlemler alıyor, yakında döneceğim inanıyorum!]

Müşteriye çok fazla kötümserlik yapacaksanız, müşteri tedarik planını etkilemek zorunda, Çin'in dış ticaret ihracatının meslektaşları tarafından sürdürülmesi gerekiyor, Çin'e gelin "

“Ana salgın durum sadece kontrol altındaki Wuhan'da. Hükümet bununla başa çıkmak için aktif olarak birçok önlem almaktadır. Diğer şehirlerin etkisi azdır. Yakında geri yükleneceğine inanıyorum.” için 43 yanıt

İstanbul merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 02-02-2020 18:17:39

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımın cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 02-02-2020 18:17:40

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 02-02-2020 18:17:41

Bayburt merkezden ben gaye. Selam herkese web siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 02-02-2020 18:17:43

Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 06-02-2020 03:04:22

Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-02-2020 02:41:21

Hakkari merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 08-02-2020 18:40:25

Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 09-02-2020 09:03:09

Kırşehir merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşım inan ki hayran bıraktı, tebrikler 12-02-2020 03:32:10

Iğdır merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-02-2020 12:10:45

Siirt merkezden ben ziya. Selam paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-02-2020 20:18:02

Sinop merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım 16-02-2020 19:04:39

Nevşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-03-2020 00:03:11

Tunceli merkezden ben ali. Merhabalar sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 09-03-2020 17:59:51

Şanlıurfa merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 16-03-2020 11:34:42

Nevşehir merkezden ben gaye. Selam siten cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-03-2020 00:11:01

Siirt merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım 18-03-2020 21:40:56

Elazığ merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 22-03-2020 07:44:34

Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi cidden iyi, facebookta paylaştım 22-03-2020 18:48:08

Aksaray merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 09:46:07

Kırıkkale merkezden ben gaye. Mrb bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 29-03-2020 18:20:01

Aydın merkezden ben ali. Selam herkese siteniz valla güzel, linkedinde paylaştım 08-04-2020 05:03:37

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir