Kategoriler
Genel

Andrew Yang'ın bir robot olduğuna inanıyorum

Andrew Yang'ı ne kadar çok dinlersem, robot olduğuna o kadar çok inanıyorum. Söylediği her şey mantıklı ama sıfır duygu gösteriyor. Belki bir A.I.'den sonra. proje yanlış gitti, makineler ABD seçimlerinde çalıştırmak için insansı bir robot yaratabilirdi.

“Andrew Yang'ın bir robot olduğuna inanıyorum” için 59 yanıt

Mersin merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha güzel, twitter da paylaştım 20-12-2019 06:45:46

Gaziantep merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-12-2019 17:10:30

Şanlıurfa merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 28-12-2019 22:33:00

Aydın merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-01-2020 13:48:52

Siirt merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, sağolun 19-01-2020 21:25:32

Artvin merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım 21-01-2020 02:52:19

Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

Denizli merkezden ben banu. Mrb siten gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 08-02-2020 05:51:12

Karabük merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfanız harbiden mükemmel, face de paylaştım 10-02-2020 06:56:33

İstanbul merkezden ben ziya. Slm web siten inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 24-02-2020 20:46:15

Sivas merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, sağolun 06-03-2020 10:06:56

Tekirdağ merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz güzel, sağolun 12-03-2020 13:37:43

Manisa merkezden ben ahmet. Merhaba web siten yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 14-03-2020 14:01:32

Trabzon merkezden ben ziya. Selam herkese siten valla iyi, sosyal medyada paylaştım 19-03-2020 22:00:40

Mersin merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan harbiden mükemmel, teşekkürler 22-03-2020 21:54:31

Konya merkezden ben gaye. Slm web siten vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım 23-03-2020 20:58:21

Hakkari merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfan süper ötesi hayran edici, face de paylaştım 31-03-2020 07:01:40

Antalya merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-04-2020 14:01:34

Artvin merkezden ben ziya. Slm web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 10-04-2020 13:08:18

Bingöl merkezden ben Emine. Selam sayfanız yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-04-2020 19:08:27

Bitlis merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa inan ki hayran edici, facebookta paylaştım 21-04-2020 07:29:16

Batman merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siten cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 24-04-2020 19:13:54

İstanbul merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, sağolun 28-04-2020 14:33:25

Çanakkale merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız ciddiyim çok güzel, saolun 06-05-2020 21:47:41

Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfan ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım 07-05-2020 03:40:27

Düzce merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 07-05-2020 08:08:29

Manisa merkezden ben Gürbüz. Slm web siten inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 10-05-2020 17:31:37

Tunceli merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 08-06-2020 11:15:11

Niğde merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler 15-06-2020 12:06:58

Sivas merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 18-06-2020 14:26:49

Bitlis merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 28-06-2020 10:36:14

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir