“Gelişmekte olan bir ülkede” yurtdışında yaşayan aileden, bu ülkenin şu anda sahip oldukları vaka sayısını artırdığını duydum çünkü BM onlara aşıların BM’ye rapor ettikleri enfeksiyon sayısına göre farklı ülkelere karneyle verileceğini söyledi.
ABD’deki hastanelerin insanları ventilatöre takması veya ölümleri COVID ölümleri olarak etiketlemesi için teşvik edilmesiyle aynı şey oldu.
Numarayı bir kez daha şişiriyorlar. Gözünü aç.
selamun aleyküm bu web sitesi harbiden güzel, sağolun
Kırıkkale dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . Merhabalar paylaşımın cidden hayran bıraktı, tebrikler , ziya – 254
Bu konu : ” Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 337
Nevşehir dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . Selam paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , banu – 81
Burdur dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 467
Merhaba paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Merhabalar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Zonguldak dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . merhaba arkadaşlar sayfa valla dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , emin – 115
Bu konu : ” Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri ” çok güzel. Selamlar sayfa gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım , ahmet – 468
Merhabalar sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Selamlar web sitesi cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım
Bartın merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz ciddiyim mükemmel, teşekkürler 23-12-2020 15:15:18
Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Merhabalar siteniz ciddiyim iyi, teşekkürler
Selam herkese web sitesi gerçekten iyi, twitter da paylaştım
Merhabalar paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Mrb siteniz inan ki hayran edici, sağolun
Bu konu : ” Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri ” çok güzel. Slm sayfan valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım , mehmet – 470
Bu konu : ” Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki hayran edici, sağolun , mehmet – 269
Siirt dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . Mrb web siteniz gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ali – 392
Bu konu : ” Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri ” çok güzel. Selam bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler , ziya – 327
Trabzon merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok güzel, şukuladım 30-01-2021 19:01:14
Kahramanmaraş dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . Slm sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler , ali – 219
Bu konu : ” Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri ” çok güzel. Selam siten yeminle dikkat çekici, face de paylaştım , ali – 267
Mrb web siten vallaha billaha çok güzel, sağolun
Yalova dan kimler var. Anekdot: 3. dünya ülkelerinin vaka sayısını artırması için bir sonraki teşvik – aşı teşvikleri . selam arkadaşlar sayfa yeminle güzel, sağolun , Gürbüz – 46
Karabük merkezden ben hatice. Selam herkese web siteniz inanılmaz hayran edici, şukuladım 09-02-2021 07:26:20
Slm web siten yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum