Belirli bir tepkiyi ölçmek için hedeflenen “Anon” gönderilerinin olması ve böylece istenen herhangi bir gündemi beslemesi mantıklı olmaz mı (Millie Weaver Doc ışığında)?

– Tamamen bağlam dışı bir video klibe duygu hissetmek ve onu trend haline getirmek için ülkenin belirli bölgelerinde bir “hareket” ve sosyal mühendis olarak poz verin. (Anonymous, “hükümete güvenmemek” ile aynı mantığı kullanan, her gönderiyi gerçek olarak kabul edecek sadık takipçilere sahiptir.

– Neden otomatik olarak Rusya’nın kötü olduğunu varsayıyoruz? Bu şekilde hisseden çoğunluk aslında orada yaşamıyor. MSM söylemi “Rusya” yı her duyduğumuzda paniğe kapılmaktır. Anonim, aynı yangını körükler ve sosyal medya görüşlerini neredeyse aynı hizaya getirir (twitter, vb / Anon’un herhangi bir yerde herhangi biri olabileceğini biliyorum).

– Bizi tahribatı mahvetmeye ve bağlam olmadan duygu üzerinde hareket etmeye ikna etmek Anonymous’un çıkarına (MSM / Deep State) en iyisi olmaz mı? Bir düşünün, Anonymous (MSM / Deep State) insanları sistemimizi devirmemiz gerektiğine ikna ediyor ve böylece Sıkıyönetim’i devreye sokuyor, böylece Kendi kendini doğrulayan kehanet olarak görüneceği Vatandaşlar Otoriter (Faşist) Hükümete Karşı.

– MSM bu davranışı azarlamaz, ancak bir Otoriter Hükümetle savaştığımızı düşündürmek için Ters Psikoloji kullanır, ki bu gerçekten de yalnızca sistemimizin yok olmasına neden olur ve sonuç, bir Faşist Devlet.

  • Dürüst olmak gerekirse, Anonim ve aşağıdakilerin böyle bir ana platformda (Twitter) imhayı teşvik etmesine izin verilmemelidir. Jack Dorsey neden bunu umursamıyor ama Muhafazakarları ve hatta genel olarak muhalif görüşleri sansürlemeyi önemsiyor.

  • Muhafazakârlık iddia etmiyorum, hatta bir Rus savunucusu bile değilim, hiçbir şeyle ilgili bir bağlamımız yok ve bunların hepsi küçük parçalarla alevleniyor. Biden / Harris acımasızlığı / kanunsuzluğu neden kınamadı?

Author

96 Comments

  1. Artvin merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki hayran edici, teşekkürler 16-08-2020 05:08:41

  2. elif yılmaz Reply

    Düzce merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siten inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 16-08-2020 06:21:30

  3. Bartın merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımınız valla çok iyi, sağolun 16-08-2020 06:27:49

  4. Slm paylaşımınız inanılmaz iyi, sosyal medyada paylaştım

  5. Ankara merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımın valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 23-08-2020 09:03:50

  6. Mersin merkezden ben Gürbüz. Slm sayfan harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım 23-08-2020 09:46:12

  7. Erzincan merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 23-08-2020 18:39:12

  8. selam arkadaşlar bu web sitesi valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  9. Ankara merkezden ben Emine. Slm sayfanız süper ötesi güzel, şukuladım 28-08-2020 01:42:38

  10. selamun aleyküm sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  11. Eskişehir merkezden ben ziya. Merhabalar sayfanız inanki hayran edici, şukuladım 31-08-2020 18:19:50

  12. Hakkari merkezden ben Aylin. Merhaba web sitesi ciddiyim hayran edici, tebrikler 06-09-2020 23:47:37

  13. Bayburt merkezden ben mehmet. Merhabalar siteniz inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım 14-09-2020 05:38:19

  14. Mardin merkezden ben Gürbüz. Slm siten inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-09-2020 02:50:15

  15. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz çok iyi, sağolun

  16. Bingöl dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Selam siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , banu – 134

  17. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Merhaba herkese siten vallaha mükemmel, saolun , Aylin – 35

  18. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim iyi, twitter da paylaştım

  19. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Selam sayfa vallaha dikkat çekici, teşekkürler , ali – 291

  20. Gürbüz Reply

    Yozgat merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 27-10-2020 02:41:50

  21. selamun aleyküm sayfan vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  22. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Merhaba sayfa ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 83

  23. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun , hatice – 396

  24. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hayran edici, şukuladım

  25. Adana dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Selamlar web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, sağolun , emin – 175

  26. Ankara merkezden ben mehmet. Slm sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 06-12-2020 10:05:52

  27. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi güzel, tebrikler , Hasan – 252

  28. selamun aleyküm web siten cidden hayran bıraktı, tebrikler

  29. Kayseri dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Slm sayfan yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 208

  30. Merhaba herkese sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  31. Ankara merkezden ben gaye. Selamlar sayfanız ciddiyim çok iyi, saolun 14-12-2020 13:03:57

  32. Diyarbakır merkezden ben gaye. Merhaba paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım 15-12-2020 22:47:51

  33. Isparta merkezden ben . selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 27-12-2020 01:36:10

  34. Giresun merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 31-12-2020 14:38:30

  35. Çanakkale dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Merhabalar sayfanız harbiden dikkat çekici, teşekkürler , ali – 1

  36. Erzurum merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-01-2021 00:45:29

  37. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler

  38. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Mrb web sitesi vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 442

  39. Mrb siteniz vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım

  40. Tunceli merkezden ben hatice. Mrb siteniz harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 12-01-2021 15:36:08

  41. Selam paylaşımınız yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım

  42. Selamlar bu web sitesi inanılmaz güzel, face de paylaştım

  43. Mrb sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler

  44. merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  45. Isparta merkezden ben memo. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-02-2021 18:18:17

  46. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın cidden mükemmel, şukuladım , mehmet – 398

  47. Selam sayfanız ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler

  48. Rize dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . selam arkadaşlar siten inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım , Hasan – 430

  49. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , memo – 201

  50. elif yılmaz Reply

    Ardahan dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Selamın aleyküm siteniz inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , elif yılmaz – 421

  51. Selam herkese sayfan vallaha çok iyi, teraziye tıkladım

  52. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Selam herkese bu web sitesi valla güzel, teraziye tıkladım

  54. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Slm paylaşımınız süper ötesi çok güzel, saolun , doruk – 295

  55. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten inan ki hayran edici, twitter da paylaştım , emin – 387

  56. Mrb sayfan cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  57. Tunceli merkezden ben ziya. Mrb sayfa inan ki dikkat çekici, tebrikler 20-03-2021 11:06:20

  58. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Merhabalar web siteniz süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 146

  59. Bolu merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, şukuladım 23-03-2021 06:56:37

  60. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım , ali – 265

  61. Hatay dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 42

  62. Gürbüz Reply

    Kilis merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok iyi, tebrikler 04-04-2021 05:20:08

  63. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 190

  64. Karabük dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Merhabalar paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Aylin – 141

  65. Merhabalar paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun

  66. Hakkari merkezden ben memo. Slm paylaşımın vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 18-04-2021 10:03:55

  67. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar web siten gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  68. Ankara merkezden ben ziya. Slm siten valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 05-05-2021 00:17:12

  69. Şanlıurfa dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 498

  70. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Selam herkese siteniz harbiden güzel, face de paylaştım , Emine – 228

  71. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha iyi, sağolun

  72. Yozgat dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Merhaba herkese sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Aylin – 246

  73. selamun aleyküm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  74. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Mrb web siten valla çok iyi, facebookta paylaştım , mehmet – 443

  75. Niğde merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 11-06-2021 19:12:53

  76. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Slm bu web sitesi valla mükemmel, face de paylaştım , gaye – 71

  77. Muğla merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımın inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 22-06-2021 14:33:30

  78. Adıyaman dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . selam arkadaşlar web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım , Aylin – 446

  79. Manisa merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden güzel, sağolun 23-06-2021 05:53:54

  80. Gürbüz Reply

    Selam herkese web siteniz inanki çok güzel, twitter da paylaştım

  81. Adana merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımınız inanki mükemmel, teşekkürler 09-07-2021 01:49:13

  82. İstanbul dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler , hatice – 241

  83. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. Selam sayfanız inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 355

  84. Hakkari dan kimler var. Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … . Merhaba web siteniz valla dikkatimi çekti, saolun , banu – 360

  85. Bu konu : ” Anonim / Anon-Benzeri hareketlerin IAA uygulamalarından kaynaklandığına inanıyorum … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 183

  86. Erzurum merkezden ben banu. Selam siteniz yeminle çok güzel, face de paylaştım 29-07-2021 02:38:38

  87. Şırnak merkezden ben memo. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, tebrikler 29-07-2021 18:43:48

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link