Kategoriler
Genel

Antarktika hakkında ilginç (komplo) belgeseller / videolar arıyorum

Tüm karanlık şeylerden ve ciddi güncel olaylardan biraz zihinsel / duygusal bir mola gerekiyor. Eminim anladığınızdan eminim. Herhangi bir bağlantı veya öneri için şimdiden teşekkür ederim, bu konuyla her zaman ilgilendim, ancak gerçekten fazla ilgilenecek zamanım olmadı.

… Think4YourselfBro tarafından gönderildi
[comments]

“Antarktika hakkında ilginç (komplo) belgeseller / videolar arıyorum” için 45 yanıt

Adana merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 05-06-2020 02:12:11

Şırnak merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siteniz yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 08-06-2020 03:40:21

Şanlıurfa merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siten yeminle güzel, linkedinde paylaştım 15-06-2020 10:04:16

Eskişehir merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 19-06-2020 21:47:50

Kırklareli merkezden ben ali. Merhabalar web siten cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 10-07-2020 19:07:09

İstanbul merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 15-07-2020 12:39:29

Niğde merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler 18-07-2020 08:12:00

Mardin merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 12:55:46

Erzurum merkezden ben doruk. Selam herkese sayfan inan ki çok güzel, twitter da paylaştım 18-07-2020 18:16:28

Uşak merkezden ben ali. Selam sayfan valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 20-07-2020 23:16:44

Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 24-07-2020 20:45:25

Batman merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz iyi, tebrikler 29-07-2020 14:31:08

Erzurum merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siten inanılmaz iyi, sosyal medyada paylaştım 02-08-2020 15:13:29

Bolu merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım 15-08-2020 06:55:59

Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşım gerçekten hayran edici, tebrikler 31-08-2020 08:29:03

Kırklareli merkezden ben ahmet. Slm web sitesi inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-09-2020 22:17:48

Ardahan merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi inanki dikkatimi çekti, tebrikler 17-09-2020 07:51:53

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir