Kategoriler
Genel

Apple U2 albümünü ekledi ve bu alt bölümden şikayet ettiğimde çıkarttı

Bunu iki kez yorumladım – Apple o boktan U2 albümünü rızam olmadan ekledi, sonra kaldırdım. Dikkat edin, iOS’umu bile güncellemiyorum, bu yüzden ilk etapta nasıl eklediklerini bilmiyorum.

Albümü ilk kez çıkardıktan sonra, birkaç hafta sonra tekrar geri döndüğünü fark ettim, bu yüzden bu ihlale ilişkin başka bir yazıya yorum yaptım. Yine, bu arada iOS’umu güncellemedim. Bu konuda yorum yaptıktan sonra, bu sefer kaldırmamış olsam da albümün tekrar gittiğini görüyorum.

“Apple U2 albümünü ekledi ve bu alt bölümden şikayet ettiğimde çıkarttı” için 48 yanıt

Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız gerçekten hayran bıraktı, sağolun 26-05-2020 03:41:49

Diyarbakır merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 21-06-2020 12:01:33

Kırklareli merkezden ben banu. Selam siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 22-06-2020 22:10:33

Aksaray merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfa cidden çok hoşuma gitti, şukuladım 29-06-2020 02:26:30

Mardin merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımın yeminle hayran bıraktı, sağolun 10-07-2020 09:27:12

Batman merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımınız valla hayran bıraktı, şukuladım 10-07-2020 15:56:19

Ağrı merkezden ben Emine. Merhaba sayfanız süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 19:59:56

Adıyaman merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa valla çok iyi, linkedinde paylaştım 10-07-2020 21:02:18

Van merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfan gerçekten dikkat çekici, tebrikler 13-07-2020 04:08:14

Kırşehir merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 03:42:47

Samsun merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 12:55:24

Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, şukuladım 28-07-2020 03:32:59

Ağrı merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-08-2020 05:57:14

Tunceli merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 20-08-2020 08:31:15

Kayseri merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-08-2020 09:33:14

Bilecik merkezden ben Aylin. Slm web sitesi vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 24-08-2020 17:48:32

Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımın yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 25-08-2020 00:08:01

Kırşehir merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 16-09-2020 05:47:08

Karabük merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfan inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım 17-09-2020 14:33:49

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir