Kategoriler
Genel

Apple'ın kasıtlı olarak klavyelerini, metinlerini markalamanın bir yolu olarak çift tuş vuruşu eklediğini düşünüyorum.

Yazılı metinlerde son zamanlarda çok fazla boşluk görüyorum.

Onları gördün mü? Buna benziyorlar:

Resim gönder

Neden ortaya çıktığını anlayamadım. Sonra yeni bir macbook aldım. Mac kelebek klavyelerinin çift boşluk eklemek için ortak bir sorun olduğunu hemen anladım.

O kadar yaygın ki, aslında Apple bunu kabul etti ve hatta konuyla ilgili bir destek web sitesi oluşturdu.

Ama bu aksaklığı bilerek yaptıklarına inanıyorum..

Bildiğimiz gibi, Apple daha önce elektroniklerini benzersiz bir şekilde markalamanın ustaca ve uygunsuz yollarını buldu (USB-C kablosunu ya da iPhone için firewire kablosunu gördüğünüzde Apple olduğunu biliyorsunuz).

Neden insanların makinelerinde yarattığı bir numaralı çıktıyla trendine devam etmiyorsunuz: Metin.

Şimdi, zaten iPhone tarafından oluşturulan metinleri iMessage ile markalaştırıyorlar. Ancak bir Macbook'taki yazıların tümü için bir uygulama kullanmanıza izin veremezler.

Bu yüzden bu aksaklıkta yerleşik olarak yer aldılar, o yüzden bu iki boşluğu gördüğünüzde otomatik olarak “Bir Mac kullanıcısı bunu yazdı” deyin. Boom! Bu kişi hakkında yeni bir algınız var çünkü artık bir Macbook kullandıklarını biliyorsunuz.

“Apple'ın kasıtlı olarak klavyelerini, metinlerini markalamanın bir yolu olarak çift tuş vuruşu eklediğini düşünüyorum.” için 66 yanıt

Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Mrb siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler 17-12-2019 07:57:51

Balıkesir merkezden ben banu. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 17-12-2019 08:23:25

Bartın merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siten yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-12-2019 09:53:21

Malatya merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran edici, twitter da paylaştım 20-12-2019 06:46:22

Çankırı merkezden ben doruk. Mrb bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-12-2019 06:28:25

İzmir merkezden ben ali. Selam sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler 19-01-2020 21:26:52

Sivas merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle çok güzel, face de paylaştım 29-01-2020 08:27:18

Uşak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz cidden dikkatimi çekti, şukuladım 30-01-2020 04:49:25

Mersin merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden hayran bıraktı, tebrikler 05-02-2020 19:49:00

Eskişehir merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız cidden iyi, şukuladım 09-02-2020 19:12:02

Sakarya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız inanki dikkat çekici, şukuladım 15-02-2020 16:57:49

Bayburt merkezden ben Aylin. Mrb bu web sitesi inanki çok iyi, facebookta paylaştım 19-02-2020 13:50:06

Artvin merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla dikkatimi çekti, saolun 20-02-2020 19:42:38

Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, saolun 28-02-2020 04:21:48

Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım 29-02-2020 13:17:33

Mersin merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siten yeminle dikkatimi çekti, tebrikler 07-03-2020 20:35:10

Bayburt merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler 08-03-2020 20:17:56

Kars merkezden ben banu. Selam herkese web siteniz ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım 11-03-2020 05:52:12

Zonguldak merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 12-03-2020 22:07:11

Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz inanki hayran bıraktı, tebrikler 17-03-2020 21:51:15

Trabzon merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten valla mükemmel, twitter da paylaştım 26-03-2020 08:20:27

Kırşehir merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 31-03-2020 12:49:13

Bingöl merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi cidden hayran edici, facebookta paylaştım 04-04-2020 16:19:53

Muğla merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımın valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 10:35:47

Şanlıurfa merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımın yeminle dikkat çekici, sağolun 06-05-2020 22:43:19

Hatay merkezden ben ziya. Selamlar sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-05-2020 23:48:21

Adıyaman merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-05-2020 17:15:12

Adana merkezden ben mehmet. Merhabalar web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 13-05-2020 19:23:03

Kilis merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız gerçekten çok güzel, tebrikler 14-05-2020 10:32:29

Karaman merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi valla hayran edici, saolun 30-05-2020 11:45:27

Balıkesir merkezden ben ahmet. Selam sayfanız vallaha hayran edici, teraziye tıkladım 19-06-2020 23:22:16

Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi valla hayran edici, tebrikler 05-07-2020 17:33:04

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir