Yani bir yıl önce arkadaşım çok muhafazakardı, ırkçı şeyler söylerdi ve ben onunla aynı fikirde değildim. Ama şimdi New York’ta olduğundan beri orada bir BLM protestosu oldu ve o da aynıydı. Şimdiye kadarki en liberal insan. Bunun bir şaka olabileceğini biliyorum ama bence beyni yıkandı
gönderen … sonokja420
[comments]
20 Comments
Bu konu : ” Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle iyi, saolun , ahmet – 243
Mrb siteniz vallaha güzel, teşekkürler
Merhabalar web siteniz inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım
Elazığ merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız ciddiyim hayran edici, face de paylaştım 22-01-2021 03:13:24
Malatya merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 22-01-2021 13:17:43
İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Slm web sitesi gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım 22-01-2021 23:05:38
Erzurum merkezden ben banu. Slm web siteniz vallaha hoşuma gitti, sağolun 25-01-2021 20:39:28
selam arkadaşlar sayfa yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar web sitesi ciddiyim iyi, teşekkürler
Bingöl merkezden ben Hasan. Selam paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 01-02-2021 10:39:09
Bayburt dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle iyi, teşekkürler , banu – 198
Siirt dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . Selamın aleyküm bu web sitesi cidden hayran bıraktı, sağolun , ali – 163
Niğde dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 117
Manisa merkezden ben banu. Selamın aleyküm siten yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 05-03-2021 10:52:00
Sivas dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . selam arkadaşlar sayfanız valla çok güzel, face de paylaştım , ali – 459
Hakkari merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 18-03-2021 23:29:45
Merhaba herkese web siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Siirt dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . Selam herkese siteniz ciddiyim güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 473
Karabük dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . Mrb web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım , elif yılmaz – 254
Ağrı dan kimler var. Arkadaşlarım biraz tuhaf davranıyor . Merhaba herkese paylaşımın inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 260