Kategoriler
Genel

Artık kendimi florürle zehirlemek istemiyorum!

Önceden paketlenmiş su satın alıyor?

aman tanrım hayır. bu korkunç bir fikir.

Bir unide filtre ile bir berkey alabilirsiniz. distile veya ters ozmoz dealie alabilirsiniz (ancak bunlardan birini yaparsanız muhtemelen mineralleri eklemeniz gerektiğini unutmayın). kaynak suyu alabilirsiniz. Suyun berraklaştırılmadığı bir yere gidebilirsiniz (ancak çoğu kamu su sistemi borularında kireçlenme çok saçma olduğu için muhtemelen hala karbon suyunuzu karbon filtrelemelisiniz). ama su almak, özellikle de plastik olan malzemeler – yapmak gerçekten sağlıklı bir şey değil.

“Artık kendimi florürle zehirlemek istemiyorum!” için 42 yanıt

Eskişehir merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 13-12-2019 22:25:24

Trabzon merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa yeminle dikkat çekici, face de paylaştım 16-12-2019 22:27:43

Aydın merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 20-12-2019 06:57:52

Karabük merkezden ben Gürbüz. Mrb web siten inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 02-01-2020 15:49:39

Batman merkezden ben doruk. Mrb paylaşımın inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-01-2020 21:27:42

Iğdır merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 31-01-2020 05:21:36

Adıyaman merkezden ben ziya. Selamlar web siten süper ötesi hayran edici, teşekkürler 04-02-2020 02:27:44

Samsun merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten gerçekten çok iyi, face de paylaştım 08-02-2020 00:37:10

Diyarbakır merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-02-2020 01:30:56

Burdur merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımın inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 14-02-2020 20:33:12

Kayseri merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 23-02-2020 12:12:57

Şanlıurfa merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 27-02-2020 22:43:35

Edirne merkezden ben ziya. Selam herkese siten inanki hayran edici, teraziye tıkladım 03-03-2020 08:50:29

Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi güzel, teşekkürler 06-03-2020 06:17:20

Muş merkezden ben ahmet. Merhaba bu web sitesi vallaha güzel, şukuladım 08-03-2020 21:44:31

Tokat merkezden ben gaye. Slm paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 11-03-2020 04:31:41

Aksaray merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-03-2020 01:46:56

Bursa merkezden ben Emine. Selam web siteniz cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 16-03-2020 10:30:21

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfanız harbiden hoşuma gitti, şukuladım 22-03-2020 00:54:14

Yozgat merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 29-03-2020 09:56:09

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir