İnsanlığa olan tüm umudumu yitirdim. Nüfusun büyük çoğunluğunun, büyük çoğunluğunun, sağduyu veya eleştirel düşüncenin herhangi bir görünümünden tamamen yoksun, değersiz, cahil lemelerden oluştuğu bir dünyada varız. Her yıl zenginler ve güçlüler, özgürlüğünüzün çoğunu ellerinden alır ve kelimenin tam anlamıyla kimse umursamaz. Aslında, onu neşelendiriyorlar, çünkü bunun “onları kurtarmaya devam edeceğini” düşünüyorlar. Hiçbir şekilde eleştirel düşünme.

Artık korkmuyorum. Artık kızgın değilim. Sadece üzgün, depresif ve yorgunum.

Author

39 Comments

  1. Elazığ merkezden ben . Merhaba paylaşımın inanki hoşuma gitti, tebrikler 16-02-2021 07:09:59

  2. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Emine – 376

  3. Selamlar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  4. Merhaba herkese sayfan yeminle dikkatimi çekti, tebrikler

  5. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Slm web siteniz valla hayran bıraktı, tebrikler , doruk – 477

  6. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, sağolun

  7. Bayburt merkezden ben memo. Selam siten yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 16-02-2021 11:18:34

  8. Nevşehir merkezden ben doruk. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 16-02-2021 12:45:34

  9. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Selamlar web siten inan ki mükemmel, face de paylaştım , ahmet – 231

  10. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım , hatice – 499

  11. Bitlis dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Merhaba herkese web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 66

  12. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhabalar sayfa inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , ziya – 344

  13. Sakarya merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 16-02-2021 20:53:48

  14. Ağrı dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Mrb web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ahmet – 133

  15. Van merkezden ben . Slm sayfan inan ki dikkat çekici, teşekkürler 28-02-2021 18:25:27

  16. Rize dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . selam arkadaşlar paylaşım harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , memo – 268

  17. Denizli merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız vallaha iyi, saolun 14-03-2021 01:18:44

  18. Selam herkese paylaşımınız vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  19. Edirne dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Merhaba sayfa inanki çok iyi, sağolun , ali – 266

  20. Bitlis merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz inan ki mükemmel, sağolun 27-04-2021 09:29:55

  21. Balıkesir merkezden ben hatice. Selam herkese web sitesi inanılmaz iyi, sağolun 03-05-2021 01:13:27

  22. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhaba web siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 100

  23. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 230

  24. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inan ki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 271

  25. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun , mehmet – 243

  26. Bursa merkezden ben gaye. Mrb siteniz harbiden dikkatimi çekti, şukuladım 04-06-2021 09:27:22

  27. Ankara merkezden ben gaye. Selam web siteniz gerçekten iyi, sağolun 04-06-2021 11:35:15

  28. Adana merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten gerçekten ilgi uyandırıcı, saolun 05-06-2021 01:13:51

  29. elif yılmaz Reply

    Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım valla ilgi uyandırıcı, sağolun 06-06-2021 22:09:37

  30. Selamlar web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  31. Bitlis dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Mrb siteniz süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , doruk – 334

  32. Zonguldak dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Selamlar web siteniz valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 37

  33. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Mrb paylaşım cidden güzel, saolun , Gürbüz – 462

  34. Ordu dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Selamın aleyküm web siten gerçekten mükemmel, saolun , Gürbüz – 20

  35. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Mrb web siten inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler , memo – 403

  36. Kocaeli merkezden ben hatice. Merhaba web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 23-07-2021 05:37:49

  37. Konya merkezden ben mehmet. Selam herkese web siteniz cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 26-07-2021 00:00:30

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link