İnsanlığa olan tüm umudumu yitirdim. Nüfusun büyük çoğunluğunun, büyük çoğunluğunun, sağduyu veya eleştirel düşüncenin herhangi bir görünümünden tamamen yoksun, değersiz, cahil lemelerden oluştuğu bir dünyada varız. Her yıl zenginler ve güçlüler, özgürlüğünüzün çoğunu ellerinden alır ve kelimenin tam anlamıyla kimse umursamaz. Aslında, onu neşelendiriyorlar, çünkü bunun “onları kurtarmaya devam edeceğini” düşünüyorlar. Hiçbir şekilde eleştirel düşünme.

Artık korkmuyorum. Artık kızgın değilim. Sadece üzgün, depresif ve yorgunum.

Author

23 Comments

  1. Elazığ merkezden ben . Merhaba paylaşımın inanki hoşuma gitti, tebrikler 16-02-2021 07:09:59

  2. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Emine – 376

  3. Selamlar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  4. Merhaba herkese sayfan yeminle dikkatimi çekti, tebrikler

  5. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Slm web siteniz valla hayran bıraktı, tebrikler , doruk – 477

  6. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, sağolun

  7. Bayburt merkezden ben memo. Selam siten yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 16-02-2021 11:18:34

  8. Nevşehir merkezden ben doruk. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 16-02-2021 12:45:34

  9. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Selamlar web siten inan ki mükemmel, face de paylaştım , ahmet – 231

  10. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım , hatice – 499

  11. Bitlis dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Merhaba herkese web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 66

  12. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhabalar sayfa inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , ziya – 344

  13. Sakarya merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 16-02-2021 20:53:48

  14. Ağrı dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Mrb web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ahmet – 133

  15. Van merkezden ben . Slm sayfan inan ki dikkat çekici, teşekkürler 28-02-2021 18:25:27

  16. Rize dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . selam arkadaşlar paylaşım harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , memo – 268

  17. Denizli merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız vallaha iyi, saolun 14-03-2021 01:18:44

  18. Selam herkese paylaşımınız vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  19. Edirne dan kimler var. Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum . Merhaba sayfa inanki çok iyi, sağolun , ali – 266

  20. Bitlis merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz inan ki mükemmel, sağolun 27-04-2021 09:29:55

  21. Balıkesir merkezden ben hatice. Selam herkese web sitesi inanılmaz iyi, sağolun 03-05-2021 01:13:27

  22. Bu konu : ” Artık korkmuyorum kızgınım sadece depresif ve yorgunum ” çok güzel. Merhaba web siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 100

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link