Geçmişte yapılan bu iki cumhurbaşkanlığı seçimi, kurumun iktidarda kalmak için ne yapacağını gösterdi.

Uzun zamandır politikadan para kazanmayı ve kampanyalar için adil bir tek ödeme modeline sahip olmayı destekledim.

Sorun şu ki, adil bir kelime. Sistemi denemeye ve bozmaya çalışmanın hiçbir yolu yoktur ve sonra bize "Üzgünüm, istediğiniz adayı mali olarak destekleyemezsiniz, bu illigal ve açıkçası demokratik olmayan şeytani vatandaşlar!"

Bu gücü merkezileştirmenin ve onu bozulmaz tutmanın hiçbir yolunu görmüyorum.

Author

110 Comments

  1. Malatya merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 20-03-2020 01:11:34

  2. Selamın aleyküm web siten gerçekten hoşuma gitti, sağolun

  3. Düzce merkezden ben Aylin. Mrb web siteniz inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 23-03-2020 03:03:18

  4. Denizli merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz valla güzel, sağolun 25-03-2020 07:45:00

  5. Adana merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız valla hayran edici, facebookta paylaştım 30-03-2020 12:21:51

  6. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım

  7. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım

  8. Amasya merkezden ben mehmet. Selam herkese siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 03-04-2020 22:05:27

  9. Sakarya merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi cidden dikkat çekici, face de paylaştım 08-04-2020 07:49:10

  10. Yozgat merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz çok güzel, sağolun 13-04-2020 14:17:30

  11. Mardin merkezden ben mehmet. Selam bu web sitesi cidden hayran edici, face de paylaştım 16-04-2020 00:02:44

  12. Zonguldak merkezden ben banu. Selam sayfanız cidden dikkat çekici, saolun 19-04-2020 11:42:08

  13. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşımınız cidden çok güzel, linkedinde paylaştım

  14. Yozgat merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 29-04-2020 11:26:14

  15. Uşak merkezden ben banu. Merhabalar web sitesi ciddiyim çok iyi, teşekkürler 02-05-2020 00:34:00

  16. Sakarya merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 04-05-2020 09:20:46

  17. Ordu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 04-05-2020 09:26:12

  18. Eskişehir merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-05-2020 03:02:40

  19. Muş merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım 06-05-2020 18:17:30

  20. Bursa merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki çok iyi, saolun 09-05-2020 22:27:30

  21. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler

  22. Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten güzel, sağolun

  23. Kastamonu merkezden ben Emine. Slm web sitesi harbiden iyi, saolun 17-05-2020 22:25:09

  24. Merhabalar sayfan ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  25. Kırıkkale merkezden ben Emine. Selam siteniz cidden güzel, sağolun 26-05-2020 07:10:07

  26. Slm paylaşımınız inanki hoşuma gitti, face de paylaştım

  27. Bitlis merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 04-06-2020 00:59:40

  28. Edirne merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden çok güzel, şukuladım 10-06-2020 11:23:13

  29. Burdur merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, saolun 19-06-2020 00:23:57

  30. Selamlar paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler

  31. Kahramanmaraş merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2020 15:52:38

  32. Çanakkale merkezden ben ziya. Selam paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 04-07-2020 11:38:57

  33. Tokat merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki mükemmel, tebrikler 05-07-2020 17:12:33

  34. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, tebrikler

  35. Bayburt merkezden ben ali. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 16-07-2020 16:58:25

  36. Sakarya merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfan vallaha çok güzel, facebookta paylaştım 17-07-2020 05:52:00

  37. Kilis merkezden ben doruk. Selam bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-07-2020 20:15:46

  38. elif yılmaz Reply

    Selamlar siten cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  39. Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siten inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler 07-08-2020 00:35:10

  40. Çorum merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler 17-08-2020 06:18:06

  41. Siirt merkezden ben banu. Selamlar sayfanız valla ilgi uyandırıcı, saolun 18-08-2020 11:59:39

  42. Tokat merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun 24-08-2020 23:45:36

  43. Isparta merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler 27-08-2020 01:49:19

  44. elif yılmaz Reply

    Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 04-09-2020 15:22:42

  45. Tokat merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfan yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 11-09-2020 15:46:20

  46. Gürbüz Reply

    Tokat merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siteniz valla çok iyi, teşekkürler 17-09-2020 21:31:21

  47. Selam herkese siten ciddiyim iyi, facebookta paylaştım

  48. Gaziantep merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 26-09-2020 18:16:42

  49. Aksaray merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi çok iyi, sağolun 02-10-2020 11:34:54

  50. Bayburt merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 03-10-2020 15:18:53

  51. Muş merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım yeminle iyi, face de paylaştım 04-10-2020 07:04:00

  52. Balıkesir merkezden ben banu. Selamın aleyküm web sitesi valla çok iyi, teşekkürler 30-10-2020 09:13:39

  53. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın inan ki dikkat çekici, tebrikler , elif yılmaz – 167

  54. Samsun merkezden ben emin. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 01-11-2020 05:17:55

  55. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız vallaha billaha çok güzel, şukuladım , gaye – 434

  56. Bolu dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim iyi, facebookta paylaştım , Hasan – 432

  57. Mrb web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım

  58. Sivas merkezden ben memo. selam arkadaşlar siteniz harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım 14-11-2020 07:02:40

  59. Eskişehir dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Merhaba bu web sitesi harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 135

  60. Selamlar siteniz yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  61. Gürbüz Reply

    Osmaniye merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siten süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler 28-11-2020 12:30:09

  62. elif yılmaz Reply

    Edirne merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 29-11-2020 05:54:57

  63. Gürbüz Reply

    Tokat dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selam web siteniz valla çok hoşuma gitti, şukuladım , Gürbüz – 96

  64. Zonguldak dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Mrb siteniz gerçekten hayran bıraktı, saolun , gaye – 57

  65. Erzincan merkezden ben ali. Mrb paylaşım inanki mükemmel, tebrikler 15-12-2020 23:05:04

  66. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. Selamlar paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler , banu – 270

  67. selamun aleyküm siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım

  68. Çanakkale merkezden ben hatice. Selam herkese web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, saolun 25-12-2020 05:06:13

  69. Adana dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Merhabalar sayfan valla dikkatimi çekti, teşekkürler , memo – 164

  70. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfa vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım

  71. Mardin dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selamlar paylaşım yeminle hoşuma gitti, saolun , banu – 100

  72. Bursa dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selam herkese web siten harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 65

  73. elif yılmaz Reply

    Selam siten ciddiyim iyi, face de paylaştım

  74. Merhabalar bu web sitesi inanki mükemmel, linkedinde paylaştım

  75. Diyarbakır dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selam herkese sayfanız inanılmaz çok iyi, tebrikler , hatice – 31

  76. Karabük dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Merhabalar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 48

  77. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 12

  78. Elazığ merkezden ben Emine. Merhabalar sayfa harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 05-02-2021 06:00:07

  79. Kütahya dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selamın aleyküm paylaşım valla çok iyi, teşekkürler , ali – 193

  80. Erzincan merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımınız inan ki güzel, tebrikler 26-02-2021 17:28:34

  81. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ahmet – 303

  82. Bursa dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selamın aleyküm web sitesi inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım , hatice – 497

  83. Adıyaman dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selamlar paylaşım inan ki iyi, şukuladım , gaye – 397

  84. Gaziantep merkezden ben doruk. Merhaba web siten inanki çok iyi, teşekkürler 13-03-2021 01:58:06

  85. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  86. Yozgat dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Selam sayfa yeminle güzel, linkedinde paylaştım , memo – 94

  87. Gürbüz Reply

    Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 25-03-2021 06:05:08

  88. Burdur dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Mrb bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 196

  89. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. Mrb siteniz vallaha billaha güzel, teşekkürler , gaye – 311

  90. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. Mrb paylaşım inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 85

  91. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım , ahmet – 340

  92. Selam herkese paylaşım inan ki dikkatimi çekti, saolun

  93. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan harbiden mükemmel, facebookta paylaştım , hatice – 209

  94. Nevşehir merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım inanki mükemmel, facebookta paylaştım 26-04-2021 03:37:44

  95. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. Selamlar web sitesi harbiden iyi, şukuladım , ali – 76

  96. Konya merkezden ben gaye. Merhaba sayfan yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım 20-05-2021 06:03:49

  97. Ankara dan kimler var. Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. . Slm paylaşımınız inan ki çok iyi, şukuladım , gaye – 192

  98. Sivas merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 29-05-2021 14:02:57

  99. Kilis merkezden ben banu. Merhaba siten inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 05-06-2021 13:26:10

  100. Bu konu : ” Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 383

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link