Kategoriler
Genel

Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum.

Geçmişte yapılan bu iki cumhurbaşkanlığı seçimi, kurumun iktidarda kalmak için ne yapacağını gösterdi.

Uzun zamandır politikadan para kazanmayı ve kampanyalar için adil bir tek ödeme modeline sahip olmayı destekledim.

Sorun şu ki, adil bir kelime. Sistemi denemeye ve bozmaya çalışmanın hiçbir yolu yoktur ve sonra bize "Üzgünüm, istediğiniz adayı mali olarak destekleyemezsiniz, bu illigal ve açıkçası demokratik olmayan şeytani vatandaşlar!"

Bu gücü merkezileştirmenin ve onu bozulmaz tutmanın hiçbir yolunu görmüyorum.

“Artık tek ödemeli siyasi kampanyalar fikrini sevdiğimi sanmıyorum.” için 37 yanıt

Malatya merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 20-03-2020 01:11:34

Düzce merkezden ben Aylin. Mrb web siteniz inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 23-03-2020 03:03:18

Adana merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız valla hayran edici, facebookta paylaştım 30-03-2020 12:21:51

Amasya merkezden ben mehmet. Selam herkese siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 03-04-2020 22:05:27

Sakarya merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi cidden dikkat çekici, face de paylaştım 08-04-2020 07:49:10

Yozgat merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz çok güzel, sağolun 13-04-2020 14:17:30

Mardin merkezden ben mehmet. Selam bu web sitesi cidden hayran edici, face de paylaştım 16-04-2020 00:02:44

Yozgat merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 29-04-2020 11:26:14

Sakarya merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 04-05-2020 09:20:46

Ordu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 04-05-2020 09:26:12

Eskişehir merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-05-2020 03:02:40

Muş merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım 06-05-2020 18:17:30

Bitlis merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 04-06-2020 00:59:40

Edirne merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden çok güzel, şukuladım 10-06-2020 11:23:13

Burdur merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, saolun 19-06-2020 00:23:57

Kahramanmaraş merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2020 15:52:38

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir