Asgari Ücret ya da değil. Milyonlarca insanın finansal istikrarlı, ailevi ya da değil olmak için yeterli para kazanmasını umut edebilseydik. Bekar ve aileniz yoksa, umarım siz de para kazanabilirsiniz. Bu dünyadaki her bir kişi, çalışma ve kendilerini destekleyecek kadar para kazanma hakkını hak ediyor. Bu işi eş gibi başka biriyle yapmaya karar verirlerse umarım birlikte karşılayabilirler .. Çocukları varsa umarız her şeyi yaparlar. Amerikalı bir konuşma olarak, umarım dünya çapında ebeveynler, hepsi bekar olsun ya da olmasın anlarlar. Ne zaman RVA halkından ön hat çalışanlarından saatte en az yaşanabilir bir ücret beklemelerine yardım etmesini isteyebilirim ki, bu bok çocuklarımıza olursa, daha yaşlı insanlar gibi işten çıkarıldıklarında hayatta kalacakları bir şeyleri olur. ? Dinleyici notuna gerek yok, konuşmak için VA’ya ihtiyaç var!
Selam herkese web sitesi inanki dikkatimi çekti, tebrikler
merhaba arkadaşlar paylaşım cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Mrb web sitesi süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım
Elazığ merkezden ben ziya. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım 14-04-2020 04:29:16
Çanakkale merkezden ben Aylin. Selamlar web siten vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 15-04-2020 00:06:08
Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siteniz harbiden çok güzel, tebrikler 15-04-2020 19:45:16
Iğdır merkezden ben Aylin. Mrb web sitesi inanılmaz hayran edici, tebrikler 19-04-2020 12:24:58
Giresun merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-04-2020 19:56:18
Merhabalar paylaşım vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb sayfan cidden mükemmel, saolun
merhaba arkadaşlar sayfa harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Merhabalar sayfan inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım
Merhabalar paylaşımınız inan ki dikkat çekici, face de paylaştım
Diyarbakır merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten valla hayran bıraktı, tebrikler 05-05-2020 20:59:32
Merhaba herkese web siteniz gerçekten çok iyi, şukuladım
Antalya merkezden ben doruk. Merhabalar siteniz cidden hayran bıraktı, teşekkürler 06-05-2020 15:20:36
selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, saolun
Slm siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Selamın aleyküm siten gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım
Merhabalar sayfanız inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm web sitesi vallaha mükemmel, teraziye tıkladım
Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten valla hayran bıraktı, şukuladım 24-05-2020 19:21:11
merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım
Balıkesir merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz vallaha çok iyi, teşekkürler 04-06-2020 00:59:48
selamun aleyküm web siten valla güzel, sosyal medyada paylaştım
Merhaba web siten süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Giresun merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfanız cidden güzel, tebrikler 08-06-2020 11:42:21
İzmir merkezden ben doruk. Selamlar paylaşım yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 11-06-2020 00:19:28
Mrb sayfan ciddiyim çok güzel, saolun
Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımın vallaha billaha güzel, face de paylaştım 18-06-2020 18:59:24
Merhaba paylaşımın valla çok iyi, facebookta paylaştım
Kahramanmaraş merkezden ben ziya. Slm paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım 05-07-2020 17:49:11
Ağrı merkezden ben mehmet. Merhaba web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 06-07-2020 13:16:18
Giresun merkezden ben Emine. Selam paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-07-2020 02:05:38
selamun aleyküm paylaşımın inanki mükemmel, facebookta paylaştım
selamun aleyküm siten vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım
Ardahan merkezden ben mehmet. Mrb bu web sitesi valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım 10-07-2020 20:55:23
Slm web sitesi harbiden çok güzel, saolun
Erzincan merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfanız yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 14-07-2020 20:41:26
Giresun merkezden ben mehmet. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 15-07-2020 12:13:59
Ankara merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siten süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 12:33:14
selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, tebrikler
Mrb web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler
Kütahya merkezden ben ali. Selamlar web siten inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 01-08-2020 00:02:11
selamun aleyküm paylaşımın yeminle iyi, facebookta paylaştım
Çankırı merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 05-08-2020 08:02:50
Merhabalar sayfan valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
İstanbul merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki güzel, saolun 09-08-2020 19:53:39
Kahramanmaraş merkezden ben Gürbüz. Mrb web siten ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım 18-08-2020 02:29:58
Selamın aleyküm web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım
selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok iyi, facebookta paylaştım
Nevşehir merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımın cidden dikkat çekici, saolun 09-09-2020 12:13:27
selamun aleyküm siten inanılmaz çok güzel, şukuladım
Mrb sayfa inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar sayfa harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Rize merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 26-09-2020 20:54:40
Kars merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 29-09-2020 00:50:24
Yalova merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz gerçekten hayran bıraktı, sağolun 02-10-2020 11:34:14
Edirne merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 23-10-2020 22:36:26
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler , gaye – 479
Erzurum merkezden ben hatice. selamun aleyküm siteniz harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 27-10-2020 19:16:21
Aydın dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . Mrb web siten ciddiyim mükemmel, sağolun , Aylin – 458
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Selamın aleyküm siten süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 69
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Selam sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , Hasan – 364
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Selamın aleyküm siten yeminle çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 143
Kahramanmaraş dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . Slm sayfan inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım , mehmet – 496
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Mrb paylaşımınız cidden çok iyi, linkedinde paylaştım , Aylin – 253
Rize merkezden ben Emine. Slm web siten harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 08-11-2020 12:13:11
Merhabalar paylaşım süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Gaziantep dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . Mrb web sitesi inanki çok güzel, teraziye tıkladım , emin – 12
Nevşehir merkezden ben ali. Merhaba web sitesi inanki güzel, sosyal medyada paylaştım 17-11-2020 07:46:50
Slm paylaşım yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Tokat merkezden ben banu. Merhabalar sayfanız gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 19-11-2020 04:05:38
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Slm web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun , ali – 13
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler , ziya – 218
Selamın aleyküm bu web sitesi cidden dikkat çekici, face de paylaştım
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Merhaba herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Emine – 497
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , doruk – 110
Tokat merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:27:57
Siirt dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . Slm bu web sitesi süper ötesi mükemmel, saolun , elif yılmaz – 477
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım , ali – 205
selamun aleyküm siten gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Selam paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , mehmet – 22
Giresun dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . merhaba arkadaşlar web sitesi cidden mükemmel, saolun , banu – 377
Mardin dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . Merhaba paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 285
Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım gerçekten güzel, sağolun 21-12-2020 17:58:54
Merhaba sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 357
Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Selam herkese siten valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Rize dan kimler var. Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. . Selam herkese siteniz cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 122
Malatya merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 03-01-2021 16:12:31
Bu konu : ” Asgari Ücret ya da değil. Zor Zamanlar her yerde herkesin üzerindedir. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım , ahmet – 357