Kategoriler
Genel

Aşıya karşı bir salataya reddit normi vermeye çalışıyorum. Bir varsayımsal.

Ben: Salata ister misin?

RN: Ürün organik mi? Nerede büyüdü? Ne kadar masaya çift gitmek mecburiyetinde bırakıldı? İçeride yumurta var mı? Onlar organik mi? Kafes parasız? Zulümsüz? OMG Bacon? Nitrit içermez mi? Bu domuz bir çiftlikte mi yoksa bir fabrikada mı yetiştirildi? Bu işlenmiş pansuman mı? İçinde yüksek fruktoz bozuk para şurubu var mı? Peki ya gLuTeN!?!?!? O krutonlara haiz olamam!

Ben: Bu aşıyı ister misiniz? Çin bileşenleriyle Hindistan'da üretildi, 80'lerden beri güvenlik açısından kontrol edilmedi. Kan dolaşımına enjekte edebilir miyim?

RN: Doğal ki! Acayip bir komplo teorisyeni değilim!

“Aşıya karşı bir salataya reddit normi vermeye çalışıyorum. Bir varsayımsal.” için 78 yanıt

Bartın merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 01-12-2019 23:21:16

Siirt merkezden ben mehmet. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-12-2019 11:01:53

Düzce merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 06-12-2019 14:28:53

Aydın merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 12-12-2019 03:58:43

Muş merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hayran edici, saolun 20-12-2019 06:49:02

Bitlis merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, tebrikler 16-01-2020 16:03:56

Kütahya merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-01-2020 21:28:15

Hakkari merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok iyi, şukuladım 21-01-2020 16:03:22

Iğdır merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha çok güzel, face de paylaştım 13-02-2020 08:05:39

Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi harbiden hayran edici, facebookta paylaştım 15-02-2020 06:40:16

Ordu merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten dikkat çekici, sağolun 22-02-2020 07:40:51

Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web sitesi inanılmaz çok iyi, teşekkürler 02-03-2020 20:08:57

Kırıkkale merkezden ben ahmet. Selam herkese siten valla hoşuma gitti, şukuladım 04-03-2020 05:03:12

Kırklareli merkezden ben gaye. Slm web sitesi yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım 09-03-2020 17:56:06

Mardin merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım 11-03-2020 10:23:52

Muş merkezden ben banu. Merhaba herkese siten vallaha hayran bıraktı, saolun 14-03-2020 09:11:43

Amasya merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfa valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-03-2020 09:04:47

Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 27-03-2020 08:49:04

Şırnak merkezden ben gaye. Merhaba web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 28-03-2020 15:57:35

Osmaniye merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 01-04-2020 13:40:16

Ardahan merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim mükemmel, teşekkürler 12-04-2020 16:02:12

Karaman merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 18-04-2020 10:06:44

Isparta merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım 20-04-2020 17:13:12

Bilecik merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, saolun 29-04-2020 10:27:47

İzmir merkezden ben Emine. Selam sayfanız valla çok güzel, twitter da paylaştım 30-04-2020 02:48:30

Van merkezden ben gaye. Selam herkese web siten yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 07-05-2020 04:39:09

Kırıkkale merkezden ben ali. Merhabalar sayfa harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 10-05-2020 18:47:40

Yozgat merkezden ben gaye. Slm web siten inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 11-05-2020 09:03:36

Afyon merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-05-2020 10:47:30

Rize merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha çok iyi, teşekkürler 19-05-2020 03:08:48

Kocaeli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese bu web sitesi valla dikkat çekici, şukuladım 22-06-2020 05:39:24

Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız valla çok iyi, tebrikler 24-06-2020 04:39:32

Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-07-2020 06:29:12

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir