Ana akım kaynaklardan (CNN, NYTimes, BBC, vb.) Birkaç farklı makaleyi taradıktan sonra şunu gözlemliyorum:
-Bazı makaleler başlıkta% 90 verimlilik gösteriyor
– Başlıkta yaklaşık% 70
-Çoğu duruşmadaki sorunlardan bahsediyor
-Birkaçı nörolojik sorunlar yaşayan gönüllüden bahsediyor
Ölen gönüllüden kimse bahsetmiyor
-Hmm …
… psychoticbat tarafından gönderildi
[comments]
Artvin merkezden ben gaye. Slm siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 24-11-2020 06:21:50
Adana dan kimler var. AstraZeneca aşısı . Selamlar siten yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 8
Bu konu : ” AstraZeneca aşısı ” çok güzel. Selam herkese web siten valla çok güzel, linkedinde paylaştım , memo – 452
Selam herkese bu web sitesi süper ötesi çok iyi, sağolun
Manisa dan kimler var. AstraZeneca aşısı . Merhaba paylaşımın valla çok hoşuma gitti, şukuladım , emin – 224
Hakkari merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız inanki güzel, sağolun 10-12-2020 22:12:50
Niğde merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 15-12-2020 22:39:37
Merhaba herkese sayfan ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım
Erzurum dan kimler var. AstraZeneca aşısı . Slm paylaşımın vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 227
Uşak merkezden ben mehmet. Selamlar siteniz vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 30-12-2020 04:49:06
Hatay merkezden ben banu. Merhaba sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 05-01-2021 06:01:24
selam arkadaşlar sayfan valla dikkat çekici, saolun
Zonguldak merkezden ben ziya. Slm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 11-01-2021 19:29:27
Sakarya dan kimler var. AstraZeneca aşısı . Merhabalar sayfa valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 61
selam arkadaşlar paylaşımın inan ki çok iyi, twitter da paylaştım
Slm siteniz inanki hayran edici, linkedinde paylaştım
Gaziantep dan kimler var. AstraZeneca aşısı . Selam herkese paylaşım cidden mükemmel, şukuladım , gaye – 120
Bayburt merkezden ben . merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle çok iyi, teraziye tıkladım 08-02-2021 14:57:57
Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler
Adana merkezden ben memo. Slm paylaşımın vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 17-02-2021 14:22:02
Selamlar sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
İzmir dan kimler var. AstraZeneca aşısı . Merhabalar sayfan cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , – 360