Austin Steinbart 29 yaşındaki bir DIA ajanıdır ve QAnon operasyonu için koşturduğunu ve Q’nun kendisi olduğunu iddia eder.

Austin, insanlara gerçekten iddia ettikleri şey olduğunu göstermek için bir avuç kanıt sağladı. İşte 3 tanesi.

/ ————————————————- ——————————————–

Bir Kanıtı:

Bu videoda Austin, Q’nun neden Q damlalarında Tanrı’nın ayetinin zırhını kullandığını açıklıyor. Çünkü (Austin) her gün ortaokulda okudu. (https://www.youtube.com/watch?v=9K24TLAvyDI)

Aynı günde, SONRA Austin bu videoyu yayınladı, Q aşağıdaki düşüşü yaptı 🙁https://www.qmap.pub/read/3895)

Bu damla, bu şarkıya bir YouTube bağlantısı içeriyordu: (https://www.youtube.com/watch?v=_MK0j765ko4)

Q, bu şarkıyı daha önce Kasım 2019’daki bu düşüşte Tanrı ayetinin zırhı ile birlikte kullanmıştı: (https://www.qmap.pub/read/3594)

Tesadüf mü yoksa Austin Q mu?

/ ————————————————- ——————————————–

Kanıt İki:

Austin “yarasa sinyali” adlı bu videoyu yükledi https://www.youtube.com/watch?v=s4DwYVbBlgo

6 gün sonra, ABD başkenti binasında, yarasa sinyali gibi sorta parlayan yeşil bir “Q” olduğu ortaya çıktı.

(https://twitter.com/KarluskaP/status/1238162933131206657)

(https://mobile.twitter.com/LisaMei62/status/1238140001986150402)

Tesadüf mü yoksa Austin Q mu?

/ ————————————————- ——————————————–

Kanıt Üç:

Austin 10 Nisan’da bir telefon görüşmesi yapıyor. Ne tür müzikten hoşlandığı sorulur. Austin “Üstü ve Ötesi” ni sevdiğinden bahseder. (https://www.youtube.com/watch?v=V3Ck0aL-foY)

Günler sonra Q, bir YouTube şarkısını ABONELİ VE ÖTESİNDEN başka hiçbiriyle bağlantısız bırakıyor! (https://www.qmap.pub/read/3975)

Tesadüf mü yoksa Austin Q mu?

/ ————————————————- ——————————————–

Unutmayın, bunlar QAnon ve Trump yönetimi arasındaki bağlantıyı bağlamak için kullandıkları aynı tip “deliller” dir.

Yani, Austin Steinbart bu üç olayda sadece şanslı mıydı, yoksa Austin’in Q olduğunu göstermek için meşru kanıtlar olmaları mümkün mü?

“Tesadüf yok” ~ S

Burada sunduğum şeye katılmıyorsanız, lütfen verdiğim her bir örnek için bir açıklama yapın.

“Kanıt Bir tesadüf sadece bir tesadüf çünkü …”

“Kanıt İki sadece bir tesadüf çünkü …”

“Üçüncü Kanıt sadece bir tesadüf çünkü …”

3 örneğe değinmezseniz ve “LARP”, “sahte”, “dolandırıcılık”, “o Q değil” gibi battaniye bir ifade vermeye karar verirseniz, yukarıdaki kanıtlar ve bu bilişsel için açıklamanız olmadığını varsayacağım uyumsuzluk en iyi halinizi alıyor.

İyi şanslar!


Author

109 Comments

  1. Samsun merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siten ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 16-05-2020 09:30:40

  2. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler

  3. elif yılmaz Reply

    Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz yeminle güzel, tebrikler 16-05-2020 14:17:24

  4. Ordu merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 16-05-2020 14:32:49

  5. Isparta merkezden ben ziya. Merhabalar sayfan valla hayran edici, linkedinde paylaştım 19-05-2020 06:13:34

  6. Mersin merkezden ben ali. Selamlar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun 21-05-2020 09:45:37

  7. elif yılmaz Reply

    Merhaba sayfa vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım

  8. Afyon merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım inanki hayran edici, teşekkürler 29-05-2020 11:08:37

  9. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, şukuladım

  10. Merhaba herkese web sitesi harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım

  11. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  12. Hatay merkezden ben ziya. Selam herkese web siteniz valla iyi, sosyal medyada paylaştım 18-06-2020 15:49:21

  13. selam arkadaşlar sayfan gerçekten çok güzel, tebrikler

  14. Gümüşhane merkezden ben banu. Selam paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler 07-07-2020 08:13:11

  15. Bartın merkezden ben banu. Selam herkese sayfan vallaha iyi, teraziye tıkladım 12-07-2020 18:29:17

  16. Selamlar web siteniz valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  17. Bitlis merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle hayran edici, şukuladım 18-07-2020 17:58:10

  18. elif yılmaz Reply

    Yalova merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, saolun 23-07-2020 04:33:52

  19. selam arkadaşlar siten yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  20. Sinop merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfan inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 29-07-2020 07:10:12

  21. Iğdır merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz harbiden çok güzel, teşekkürler 02-08-2020 01:03:18

  22. elif yılmaz Reply

    Hatay merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 02-08-2020 06:59:45

  23. Muş merkezden ben doruk. Selamlar bu web sitesi inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım 06-08-2020 20:18:54

  24. elif yılmaz Reply

    Mrb bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, sağolun

  25. Denizli merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşım gerçekten iyi, saolun 13-08-2020 11:35:28

  26. elif yılmaz Reply

    Bursa merkezden ben elif yılmaz. Slm siten inanki çok iyi, teşekkürler 13-08-2020 17:06:38

  27. Selam herkese paylaşımın vallaha güzel, face de paylaştım

  28. İzmir merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siten harbiden iyi, linkedinde paylaştım 19-08-2020 21:01:51

  29. Karabük merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfa gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım 31-08-2020 05:21:27

  30. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok güzel, şukuladım

  31. Bolu merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 08-09-2020 22:02:23

  32. Diyarbakır merkezden ben Emine. Selam web siten vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 09-09-2020 18:58:45

  33. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi güzel, twitter da paylaştım

  34. Yalova merkezden ben ali. Slm sayfa inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 19-09-2020 09:47:29

  35. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm siten inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  36. Mardin merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 25-09-2020 05:15:23

  37. Van merkezden ben Emine. Selam bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 02-10-2020 11:30:11

  38. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha güzel, tebrikler

  39. Osmaniye merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-10-2020 09:41:48

  40. Çorum dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Merhaba herkese siten vallaha mükemmel, saolun , ali – 375

  41. Selam herkese sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım

  42. Selam web siten harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  43. Van dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Merhaba paylaşım gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , Emine – 181

  44. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız yeminle hoşuma gitti, sağolun , – 29

  45. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Merhaba web siten ciddiyim çok güzel, sosyal medyada paylaştım , – 436

  46. selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  47. Selamın aleyküm sayfanız inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  48. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Selam bu web sitesi valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 18

  49. Gürbüz Reply

    Konya merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 31-10-2020 20:40:00

  50. elif yılmaz Reply

    Bilecik dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 98

  51. Selamlar web siten ciddiyim güzel, twitter da paylaştım

  52. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfa cidden hayran bıraktı, teşekkürler , Hasan – 6

  53. Merhabalar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  54. Gürbüz Reply

    Burdur dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Merhaba herkese web siten yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 291

  55. Mersin merkezden ben hatice. Selamın aleyküm web sitesi gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 03-12-2020 14:00:55

  56. Hatay merkezden ben hatice. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 05-12-2020 15:53:16

  57. Selam bu web sitesi yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  58. Samsun dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Merhaba web sitesi cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 116

  59. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Merhabalar siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım , Gürbüz – 213

  60. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa harbiden hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 185

  61. Kastamonu dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selam herkese siten vallaha hoşuma gitti, saolun , emin – 266

  62. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten vallaha billaha hayran edici, sağolun , mehmet – 113

  63. Merhaba herkese bu web sitesi inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  64. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, sağolun , Gürbüz – 131

  65. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım , doruk – 191

  66. Mrb web siteniz valla çok hoşuma gitti, teşekkürler

  67. Malatya dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Slm sayfan gerçekten iyi, tebrikler , mehmet – 229

  68. Slm sayfanız vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  69. Kilis dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selam herkese sayfanız inan ki çok güzel, tebrikler , ali – 467

  70. İzmir merkezden ben Emine. Selam sayfan süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 31-01-2021 16:12:39

  71. Adıyaman merkezden ben ali. Merhaba web siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler 03-02-2021 10:35:18

  72. Selam sayfanız süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  73. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web siten vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım , – 129

  74. elif yılmaz Reply

    Aydın dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Merhaba herkese sayfa vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 369

  75. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Mrb sayfa inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , doruk – 147

  76. Mardin merkezden ben . Selamın aleyküm paylaşımınız cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 05-03-2021 21:21:44

  77. elif yılmaz Reply

    Slm paylaşım inanılmaz çok güzel, tebrikler

  78. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha hayran edici, sağolun , ali – 230

  79. Hatay dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Mrb sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler , ahmet – 185

  80. Gürbüz Reply

    Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siten inanki mükemmel, sağolun 22-03-2021 01:01:18

  81. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 105

  82. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun , doruk – 71

  83. Gürbüz Reply

    Tekirdağ dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selam herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 460

  84. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Slm web sitesi gerçekten güzel, şukuladım , ziya – 20

  85. Şırnak dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Mrb siteniz inanki çok iyi, teraziye tıkladım , Emine – 173

  86. Siirt dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Mrb sayfa vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , emin – 160

  87. Bayburt dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selamlar sayfa ciddiyim dikkat çekici, saolun , doruk – 354

  88. Tunceli dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran edici, saolun , Hasan – 472

  89. Giresun merkezden ben memo. Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 30-04-2021 20:22:17

  90. Mardin merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar siten ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-05-2021 05:59:31

  91. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle hayran edici, saolun , banu – 202

  92. Kırıkkale dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . selamun aleyküm web siteniz süper ötesi dikkat çekici, tebrikler , ali – 454

  93. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. Slm siten cidden çok iyi, saolun , memo – 260

  94. Adıyaman dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . selam arkadaşlar sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ziya – 471

  95. Gümüşhane dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Selam web siten inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ahmet – 36

  96. Bu konu : ” Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi iyi, facebookta paylaştım , banu – 422

  97. Erzincan dan kimler var. Austin Steinbart Q ve QAnon operasyonunu yöneten nokta kişidir. Bana katılmıyorsanız, bu konuda vereceğim 3 kanıtı reddetmenizi rica ediyorum. . Merhaba herkese sayfanız inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler , emin – 321

  98. Selamın aleyküm siten süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  99. Selam web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  100. Iğdır merkezden ben ali. Merhaba web siten inan ki iyi, teşekkürler 20-06-2021 09:49:27

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link