Kategoriler
Genel

"Avcılar" gösterisinden hoşlanıyorum çünkü birçok Amerikalı'nın cahil olduğu bir şeyi aydınlatmak

Amazon serisini izlemeye başladı ve en başından beri "Paperclip Operasyonu" ile ilgili olduğunu biliyordu. FBI ve diğer ajanslardaki bazı insanların bile hiçbir fikre sahip olmadıklarını göstermenin nasıl bir şey olduğunu seviyorum. Bu bir kurgu işi olabilir, ancak birçok kişinin cahil olduğu bir konuyu açığa vurduğu gerçeğini gerçekten takdir ediyorum. Wernher von Braun'la geçen gün binlerce insanın ölümünden sorumlu bir adamı övdüğü ve bazılarının "başarılar ve ilerleme" nedeniyle nasıl iğrenç bir geçmişi göz ardı edebildikleri yer gibi. . Sadece 2 sentim, komplo yoldaşlarımı sürdür.

“"Avcılar" gösterisinden hoşlanıyorum çünkü birçok Amerikalı'nın cahil olduğu bir şeyi aydınlatmak” için 56 yanıt

Kütahya merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfa inanki çok güzel, teraziye tıkladım 25-02-2020 11:23:14

Ardahan merkezden ben ahmet. Slm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 25-02-2020 11:48:56

Konya merkezden ben doruk. Merhaba sayfa valla ilgi uyandırıcı, tebrikler 08-03-2020 10:09:27

Erzurum merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-03-2020 09:45:32

Sinop merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 13-03-2020 05:11:30

Samsun merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım 17-03-2020 00:59:06

Siirt merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz inanki dikkatimi çekti, tebrikler 18-03-2020 04:31:04

Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhaba sayfa inanki dikkat çekici, şukuladım 30-03-2020 04:43:42

Kocaeli merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfa inanki güzel, facebookta paylaştım 03-04-2020 01:46:29

Ankara merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, sağolun 17-04-2020 03:04:55

Kastamonu merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfa gerçekten dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 19-04-2020 11:43:13

Isparta merkezden ben Emine. Selam herkese bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 19-04-2020 13:39:50

Mersin merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler 20-04-2020 01:25:49

Kütahya merkezden ben ziya. Merhabalar sayfanız vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 21-04-2020 02:33:11

Tunceli merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha mükemmel, tebrikler 23-04-2020 02:36:09

Bilecik merkezden ben ziya. Slm web sitesi gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 23-04-2020 05:06:45

Karaman merkezden ben doruk. Selamlar web siten yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 27-04-2020 14:15:26

Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 01-05-2020 20:54:19

Yalova merkezden ben gaye. Selam herkese bu web sitesi inanki iyi, twitter da paylaştım 04-05-2020 08:46:18

Tunceli merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 07-05-2020 00:30:00

Tokat merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 09-05-2020 07:58:05

Nevşehir merkezden ben doruk. Merhabalar sayfan yeminle hayran edici, teşekkürler 15-05-2020 06:30:48

Kastamonu merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siteniz valla çok iyi, facebookta paylaştım 15-05-2020 21:56:12

Aydın merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfanız cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 03-06-2020 18:27:35

Hakkari merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten gerçekten dikkatimi çekti, sağolun 19-06-2020 17:12:39

Afyon merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2020 01:34:56

Yozgat merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler 03-07-2020 01:51:14

Tokat merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfa harbiden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 20:31:33

İzmir merkezden ben Emine. selamun aleyküm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 08-07-2020 06:55:52

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir