Ayaklanma yasasının imzalanıp imzalanmadığını merak ediyorsanız, cevabınız için birliğin DC’de birikmesini izleyebilirsiniz.
Tüm Ordu subaylarının, en azından, komuta süreleri için geçerli olabileceği için, Başlık 10’un ne olduğunu incelemesi ve bilmesi gerekir.
Bu yüzden OCS’de çalışmam gereken bazı bilgileri gözden geçirdim. Lütfen 10 US Code Chapter 13 – Insurrection’ı okuyun. Aslında Başkanın Ulusal Muhafızları ne zaman ve neden “federalize edebileceğinin” ana hatlarını çiziyor. Bunu yalnızca Başkanın (veya onun atadığı kişinin) yapabileceğini anlamak önemlidir.
DC’nin kendi Ulusal Muhafızları var ve bunlar daha liberal bir şekilde kullanılması için oradalar, ancak diğer devletlerin bir ayaklanma veya komplo sırasında kanunen bir seçeneği yok. Evet, yasa gereği komplo.
Bu, Ayaklanma Yasasının geçen hafta imzalandığı anlamına geliyor.
Düzce merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfa valla çok iyi, face de paylaştım 18-01-2021 08:17:49
Adıyaman dan kimler var. Ayaklanma Yasası imzalandı mı? Cevap. . Selam herkese paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, saolun , banu – 246
selam arkadaşlar web siteniz harbiden hayran bıraktı, saolun
Muğla dan kimler var. Ayaklanma Yasası imzalandı mı? Cevap. . Merhaba herkese web siteniz gerçekten hayran edici, tebrikler , gaye – 411
Merhaba herkese siten harbiden hayran bıraktı, saolun
Selamlar web siteniz cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım
Merhaba paylaşımınız vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım
Bartın dan kimler var. Ayaklanma Yasası imzalandı mı? Cevap. . selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , – 348
Tekirdağ merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfanız valla çok güzel, saolun 08-02-2021 03:11:47
Çorum dan kimler var. Ayaklanma Yasası imzalandı mı? Cevap. . Selamın aleyküm web sitesi inanki çok hoşuma gitti, saolun , banu – 376
Bu konu : ” Ayaklanma Yasası imzalandı mı? Cevap. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, tebrikler , – 306