NYC, Chicago, Detroit, Cleveland ve kar yağdığında ABD’nin kuzey yarısının geri kalanını pek duymayacağız, sanırım aktivistler buna hazırlanıyor.

Ve her şey soğuduktan sonra, hakkında pek konuşulmayan şehirleri göreceksiniz – LA, Atlanta, Miami, bu yerlerde daha kötüye gidecek çünkü kıçınızı dondurmak daha zor.

Tabii ki sadece bir teori …

Author

67 Comments

  1. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar web siteniz valla çok iyi, facebookta paylaştım

  2. Tekirdağ merkezden ben doruk. Mrb sayfanız cidden iyi, linkedinde paylaştım 30-08-2020 19:40:25

  3. Karaman merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 30-08-2020 22:11:08

  4. Selam siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler

  5. merhaba arkadaşlar siteniz valla çok güzel, face de paylaştım

  6. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar web siteniz inanki çok hoşuma gitti, şukuladım

  7. Uşak merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfa cidden dikkatimi çekti, teşekkürler 03-09-2020 09:30:26

  8. elif yılmaz Reply

    Isparta merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfa valla güzel, facebookta paylaştım 05-09-2020 08:13:31

  9. Selamlar paylaşım süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  10. Bolu merkezden ben banu. Slm web siten inanki çok güzel, face de paylaştım 17-09-2020 20:13:17

  11. Merhabalar paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler

  12. Tekirdağ merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 02-10-2020 09:48:26

  13. Mardin merkezden ben gaye. Mrb web sitesi yeminle hayran edici, teşekkürler 02-10-2020 11:20:43

  14. Slm sayfanız inanki mükemmel, twitter da paylaştım

  15. Muş dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım , mehmet – 332

  16. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi mükemmel, teşekkürler , Gürbüz – 331

  17. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , mehmet – 489

  18. Gürbüz Reply

    Merhabalar sayfanız harbiden hayran edici, face de paylaştım

  19. Hatay dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Mrb sayfan süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Emine – 113

  20. elif yılmaz Reply

    Burdur merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi yeminle mükemmel, teşekkürler 04-11-2020 08:34:19

  21. Bingöl dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . selamun aleyküm sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım , ziya – 61

  22. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler , Aylin – 176

  23. Adıyaman dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Selam herkese web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler , memo – 297

  24. Kocaeli merkezden ben memo. Selamın aleyküm paylaşımın inanki hayran edici, tebrikler 29-11-2020 02:44:53

  25. Artvin dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . selamun aleyküm sayfanız süper ötesi iyi, face de paylaştım , hatice – 438

  26. Gümüşhane merkezden ben ali. Slm siteniz yeminle dikkatimi çekti, şukuladım 10-12-2020 07:02:15

  27. elif yılmaz Reply

    Mardin merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-12-2020 18:48:35

  28. Afyon dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Slm web siten valla hayran bıraktı, face de paylaştım , Aylin – 310

  29. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşımınız vallaha çok iyi, facebookta paylaştım , ahmet – 104

  30. Çorum merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımınız cidden hayran edici, teraziye tıkladım 20-12-2020 15:47:16

  31. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 117

  32. Slm sayfa cidden çok güzel, facebookta paylaştım

  33. Kars dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Slm web siteniz cidden mükemmel, linkedinde paylaştım , ali – 192

  34. Mrb sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım

  35. Bilecik dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Selamlar web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 139

  36. Bilecik merkezden ben ahmet. Mrb sayfa inan ki çok güzel, sağolun 09-01-2021 16:43:27

  37. Kayseri merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-01-2021 21:19:41

  38. Merhabalar web siteniz inan ki hayran bıraktı, tebrikler

  39. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , mehmet – 462

  40. Batman merkezden ben Hasan. Slm paylaşımın vallaha iyi, saolun 14-01-2021 23:50:48

  41. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , emin – 39

  42. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım yeminle dikkat çekici, sağolun , ali – 290

  43. Karaman merkezden ben memo. Slm web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 03-02-2021 01:42:44

  44. Sinop merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siten inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-02-2021 01:52:11

  45. Karaman merkezden ben banu. Selam herkese sayfan harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 07-02-2021 19:51:40

  46. Merhaba herkese sayfanız valla hayran bıraktı, şukuladım

  47. Samsun merkezden ben banu. Mrb sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 17-02-2021 03:17:24

  48. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhabalar siteniz inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , – 341

  49. Yalova dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Selamlar siten vallaha çok güzel, saolun , ali – 304

  50. Slm siteniz gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım

  51. selamun aleyküm sayfan yeminle dikkatimi çekti, tebrikler

  52. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , hatice – 221

  53. Rize merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım 12-03-2021 20:42:11

  54. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 147

  55. Merhaba herkese sayfan süper ötesi güzel, sağolun

  56. Bu konu : ” Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhabalar web sitesi yeminle hayran edici, tebrikler , – 66

  57. elif yılmaz Reply

    Tekirdağ dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Selam herkese paylaşımın cidden dikkat çekici, face de paylaştım , elif yılmaz – 371

  58. Rize merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 13-04-2021 07:55:29

  59. Şanlıurfa dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Merhaba herkese bu web sitesi inanki hayran bıraktı, şukuladım , ahmet – 442

  60. İstanbul dan kimler var. Ayaklanmanın daha da kötüleşeceğine ve kış aylarında daha sıcak iklimli şehirlerde merkezileşeceğine inanıyorum. . Slm web siten inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ahmet – 311

  61. Çorum merkezden ben . Selam herkese paylaşımın ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 20-04-2021 17:47:41

  62. Merhaba herkese web siteniz cidden dikkat çekici, face de paylaştım

  63. Slm web siten vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  64. Zonguldak merkezden ben memo. Slm bu web sitesi vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım 07-05-2021 03:48:15

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link