0.7 LD, bir otobüsün boyutu hakkında. 11 Mart’ta görüldü.
Yakıcı soru, Dünya güvende olacak mı? Bir enkaz alanından geçtiğimizi ve uzaylılar / zaman yolcuları tarafından korunduğumuzu varsayın. Bizi nasıl kurtaracaklardı? Rahatsız ederler mi?
… 5pez__A tarafından gönderildi
[comments]
12 Comments
Selam paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun
Şırnak dan kimler var. Ayın 16’sında yakın bir asteroit yaklaşıyor, 5.’de Apophis’i kaçırdık. Son zamanlarda birçok yakın görüşme. . Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım , gaye – 420
Merhaba herkese web siteniz inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Ayın 16’sında yakın bir asteroit yaklaşıyor, 5.’de Apophis’i kaçırdık. Son zamanlarda birçok yakın görüşme. ” çok güzel. Selam web siten harbiden dikkat çekici, tebrikler , elif yılmaz – 402
Balıkesir dan kimler var. Ayın 16’sında yakın bir asteroit yaklaşıyor, 5.’de Apophis’i kaçırdık. Son zamanlarda birçok yakın görüşme. . Merhabalar sayfan inanki güzel, linkedinde paylaştım , mehmet – 241
Bu konu : ” Ayın 16’sında yakın bir asteroit yaklaşıyor, 5.’de Apophis’i kaçırdık. Son zamanlarda birçok yakın görüşme. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, teşekkürler , emin – 340
Bu konu : ” Ayın 16’sında yakın bir asteroit yaklaşıyor, 5.’de Apophis’i kaçırdık. Son zamanlarda birçok yakın görüşme. ” çok güzel. Mrb paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , mehmet – 404
merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok iyi, tebrikler
Selamın aleyküm web siten yeminle hayran edici, facebookta paylaştım
Amasya dan kimler var. Ayın 16’sında yakın bir asteroit yaklaşıyor, 5.’de Apophis’i kaçırdık. Son zamanlarda birçok yakın görüşme. . Selam sayfanız gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 228
Muğla merkezden ben ahmet. Selam herkese bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 12-04-2021 22:30:08