Bununla birlikte, şu anda temelde yaygın olan bilgiyle, bir tür üst düzey organize Pedofili’nin dünya çapında devam ettiği – titizlikle küratörlüğünde u / MerthyrWelshman https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/cr6yyt/its_not_just_epstein_its_a_world_wide_problem_and/?utm_medium=android_app&utm_source=share adresinde
Bu bilgi ile QAnon’un ne hakkında olduğu arasındaki fark nedir?
Bunların hayranı değilim ve birkaç yıldır komplo ağının dışındayım, bu yüzden türler çok ıskaladı ve bu boşluğu doldurmaya çalışıyorum.
… Webbawoke tarafından gönderildi
[comments]
Artvin merkezden ben ahmet. Slm siteniz yeminle çok hoşuma gitti, sağolun 17-01-2021 00:51:18
Bu konu : ” Aynı ağacın iki dalı – Küresel Pedofili Yüzüğü ” çok güzel. selamun aleyküm web siten valla ilgi uyandırıcı, tebrikler , Aylin – 73
Trabzon merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan valla dikkat çekici, saolun 17-01-2021 01:28:59
Çanakkale merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 17-01-2021 22:12:22
Diyarbakır merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 18-01-2021 07:33:14
Bu konu : ” Aynı ağacın iki dalı – Küresel Pedofili Yüzüğü ” çok güzel. Merhaba siteniz vallaha billaha güzel, teşekkürler , – 117
İzmir dan kimler var. Aynı ağacın iki dalı – Küresel Pedofili Yüzüğü . Merhaba paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 269
Afyon merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımın vallaha hayran bıraktı, saolun 21-01-2021 11:36:22
Bu konu : ” Aynı ağacın iki dalı – Küresel Pedofili Yüzüğü ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz cidden mükemmel, twitter da paylaştım , mehmet – 473
Aksaray merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 27-01-2021 07:54:26
Selam paylaşım ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım
Mrb sayfan süper ötesi dikkat çekici, tebrikler
Bu konu : ” Aynı ağacın iki dalı – Küresel Pedofili Yüzüğü ” çok güzel. Selam herkese siten vallaha dikkat çekici, şukuladım , elif yılmaz – 163
Bu konu : ” Aynı ağacın iki dalı – Küresel Pedofili Yüzüğü ” çok güzel. Merhaba web sitesi valla çok iyi, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 331
Selamlar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Erzurum merkezden ben hatice. Slm siten süper ötesi hayran edici, teşekkürler 28-02-2021 20:21:44