Ya “Q ve vatanseverler” nüfus kontrolü planının sadece bir parçasıysa? Her zaman komplo teorisyenleri, sağ ya da sol tüm siyasetin çoğunlukla doğası gereği kötü olduğuna inanıyordu. Qanon bu kapatmalar sırasında çılgın sağ kanat somunlarının ayaklanmasını önlemenin bir yolu mu? Yani her iki taraf da hükümetin söylediği her şeye uyuyor gibi mi görünüyor? Düşünceler?
Karaman merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfa vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 12-04-2020 23:07:23
Uşak merkezden ben mehmet. Selam siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 13-04-2020 03:10:02
Şırnak merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten iyi, tebrikler 13-04-2020 03:28:23
Merhabalar web siten cidden iyi, face de paylaştım
Merhabalar web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler
Konya merkezden ben mehmet. Selam herkese web siten yeminle çok iyi, twitter da paylaştım 20-04-2020 22:19:28
Erzurum merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten inanki mükemmel, sağolun 20-04-2020 23:17:22
Mrb siten inan ki iyi, linkedinde paylaştım
Kütahya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 25-04-2020 04:36:40
selam arkadaşlar paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler
Osmaniye merkezden ben ahmet. Selam paylaşım vallaha billaha çok güzel, saolun 27-04-2020 22:21:54
Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten inan ki güzel, tebrikler 29-04-2020 01:21:51
selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Ardahan merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web sitesi cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-04-2020 02:35:30
selam arkadaşlar siteniz inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Merhaba paylaşımın inan ki güzel, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm siteniz inan ki çok iyi, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım
Slm siteniz gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım
Merhaba sayfanız valla hayran edici, linkedinde paylaştım
Slm paylaşım gerçekten dikkat çekici, saolun
Selamlar siten cidden mükemmel, şukuladım
Ardahan merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim çok iyi, saolun 14-05-2020 19:14:51
Merhaba paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Merhaba paylaşım cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım
selam arkadaşlar siteniz valla çok iyi, face de paylaştım
Selam herkese web siten gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selamın aleyküm sayfan harbiden çok güzel, tebrikler
Bitlis merkezden ben Emine. Merhaba siteniz süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-06-2020 11:03:32
Merhaba paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, şukuladım
Merhaba sayfa harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm paylaşımın gerçekten hayran edici, saolun
Merhabalar web siten inanki iyi, face de paylaştım
selamun aleyküm web siten valla çok güzel, saolun
Merhaba web siteniz gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Elazığ merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siteniz cidden hayran edici, tebrikler 11-07-2020 20:08:50
Tekirdağ merkezden ben mehmet. Selamlar siteniz valla güzel, face de paylaştım 18-07-2020 19:40:15
Selam herkese siten inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bingöl merkezden ben gaye. Merhaba herkese web siteniz yeminle güzel, facebookta paylaştım 03-08-2020 17:22:21
Mrb sayfa vallaha billaha dikkat çekici, sağolun
selam arkadaşlar sayfan valla çok iyi, saolun
Samsun merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşım vallaha billaha güzel, sağolun 11-08-2020 17:32:42
Merhaba sayfanız harbiden hayran bıraktı, tebrikler
Hakkari merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 23-08-2020 00:13:27
Kırşehir merkezden ben Emine. Selam paylaşımınız valla iyi, tebrikler 29-08-2020 16:04:51
Çankırı merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi cidden dikkat çekici, tebrikler 01-09-2020 12:06:00
Denizli merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 03-09-2020 08:44:52
Kırklareli merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız inanılmaz güzel, tebrikler 06-09-2020 20:31:55
Selam sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Tunceli merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 26-09-2020 20:54:51
Slm web siten inan ki çok güzel, twitter da paylaştım
Merhaba herkese sayfanız vallaha dikkat çekici, face de paylaştım
Merhaba web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Mrb web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Iğdır merkezden ben gaye. Selam paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım 22-11-2020 21:08:44
Erzincan dan kimler var. Aynı madalyonun iki yüzü? . merhaba arkadaşlar sayfanız cidden hayran edici, tebrikler , ali – 346
Bu konu : ” Aynı madalyonun iki yüzü? ” çok güzel. Selam herkese sayfanız yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 430
Mardin dan kimler var. Aynı madalyonun iki yüzü? . Selam sayfa valla güzel, facebookta paylaştım , – 30
Tekirdağ dan kimler var. Aynı madalyonun iki yüzü? . Merhaba siteniz inan ki iyi, teşekkürler , ahmet – 237
Mrb siteniz gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Tunceli dan kimler var. Aynı madalyonun iki yüzü? . Merhabalar bu web sitesi valla dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 139
Kırıkkale merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 16-12-2020 16:39:30
Bu konu : ” Aynı madalyonun iki yüzü? ” çok güzel. Selamlar web sitesi yeminle mükemmel, saolun , Gürbüz – 319
selamun aleyküm web siten inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Aynı madalyonun iki yüzü? ” çok güzel. Selam web sitesi vallaha mükemmel, saolun , memo – 107
Bu konu : ” Aynı madalyonun iki yüzü? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız cidden iyi, twitter da paylaştım , ali – 254
Selamın aleyküm web siten vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler