Yeni başlayanlar için hesaplarımdan birinde 50’den fazla meme sayfasını takip ediyorum, hepsi oldukça popüler ve çoğunda şu aptal reklamlar var “ücretsiz 750 $ talep ediyor, biyo bağlantı”. Bazen 3 veya 4 hesap tarafından gönderilen aynı memleri birbirlerinden 10 dakika sonra görmeye devam ediyorum. Gerçekten bir komplo değil ama oldukça tuhaf
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Slm web siten vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 422
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Merhaba web siteniz cidden mükemmel, saolun , doruk – 92
Kırklareli merkezden ben mehmet. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-10-2020 07:32:41
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Selam web siteniz ciddiyim iyi, twitter da paylaştım , ziya – 360
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, şukuladım , Aylin – 183
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Slm sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ziya – 226
Diyarbakır dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 82
Uşak merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden iyi, face de paylaştım 16-10-2020 07:59:01
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Selam siteniz inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım , – 56
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Merhaba web siten valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 317
Erzincan dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . selamun aleyküm sayfanız ciddiyim güzel, sağolun , Emine – 447
Selamın aleyküm sayfa valla çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım , banu – 319
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkat çekici, face de paylaştım , memo – 33
Van dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Merhabalar web sitesi vallaha hayran edici, facebookta paylaştım , gaye – 490
Kars dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Merhaba paylaşım inanılmaz çok güzel, saolun , – 488
Kars merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 24-10-2020 21:48:42
selam arkadaşlar paylaşımın cidden mükemmel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Gürbüz – 133
Slm paylaşımın inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Selam herkese sayfan inanki iyi, sağolun , doruk – 61
Erzincan dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Selamlar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, tebrikler , gaye – 312
Aksaray merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan süper ötesi güzel, twitter da paylaştım 13-11-2020 20:52:37
Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Van dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Slm sayfanız ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , banu – 474
Kırıkkale merkezden ben Hasan. Merhabalar web siteniz vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 23-11-2020 21:24:53
Mardin dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Selam sayfan vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 483
Kocaeli dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Mrb siteniz valla çok hoşuma gitti, şukuladım , memo – 404
Bartın merkezden ben doruk. Slm sayfa süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım 25-11-2020 06:51:13
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Merhaba paylaşım yeminle hoşuma gitti, sağolun , ali – 321
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , memo – 331
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Selam paylaşımın vallaha billaha mükemmel, teşekkürler , Aylin – 61
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Mrb siteniz inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler , emin – 217
Erzincan merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfa valla çok iyi, saolun 08-12-2020 15:26:13
Mrb sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun
Adana dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . selam arkadaşlar siten gerçekten dikkat çekici, teşekkürler , Aylin – 6
selam arkadaşlar paylaşımın inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım
Sivas dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Merhabalar siten gerçekten güzel, teraziye tıkladım , emin – 259
Bingöl dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Selam sayfan inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ziya – 224
Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Bingöl merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten çok iyi, tebrikler 31-12-2020 13:12:24
merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. Selam web siten süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler , Gürbüz – 434
Selam paylaşımınız vallaha çok iyi, facebookta paylaştım
Gaziantep merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 13-01-2021 05:31:37
Diyarbakır dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . Selam siteniz inanılmaz çok güzel, teşekkürler , Hasan – 375
Bu konu : ” Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle güzel, facebookta paylaştım , hatice – 249
Gaziantep dan kimler var. Ayrı instagram meme sayfaları tek bir kişi tarafından yönetilir. . selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim hayran edici, face de paylaştım , Gürbüz – 427
selamun aleyküm siten vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar web siten ciddiyim dikkat çekici, tebrikler
Kilis merkezden ben banu. Merhabalar siteniz inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 14-02-2021 11:00:08