Biraz araştırma yaptım ve araştırmacılar, aşının bizi kontrol etmek, doğum oranlarını kontrol etmek ve bağışıklık sistemini zayıflatmak için nano teknoloji içerebileceğini söylediler. Ama eğer kendime ve aileme karşı aşı yaptırmazsam, bu bizi böylesine ölümcül bir hastalık riskiyle karşı karşıya bırakmaz. Bahsettiğim şeyler pfizer ve modrena aşısı hakkında duyduklarım ama burada bizim ülkemizde Çin sinofarm aşıları enjekte ediliyor mu daha az zararlı mı? Aşı olmalı mıyız, olmamalıyız, daha fazla kayıp nasıl önlenir

gönderen … introvertrana
[comments]

35 Comments

  1. selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun

  2. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi dikkat çekici, tebrikler

  3. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siten vallaha iyi, saolun , Gürbüz – 24

  4. Şırnak merkezden ben gaye. Selam web sitesi yeminle mükemmel, saolun 25-04-2021 03:48:17

  5. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım , ali – 314

  6. Ağrı merkezden ben memo. selam arkadaşlar sayfanız inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-04-2021 11:46:06

  7. Ardahan merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımınız vallaha hayran edici, teraziye tıkladım 25-04-2021 11:55:56

  8. Sivas dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Merhaba web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Hasan – 78

  9. selam arkadaşlar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  10. Merhaba herkese paylaşımınız cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  11. Osmaniye dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım , banu – 287

  12. Aydın dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Merhaba herkese sayfan yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 37

  13. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. Mrb paylaşımınız ciddiyim mükemmel, sağolun , ali – 433

  14. Mersin merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım inan ki mükemmel, teşekkürler 25-04-2021 17:55:11

  15. Merhaba sayfa harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. Denizli merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim güzel, teşekkürler 25-04-2021 18:03:47

  17. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. Selamlar web siten inanılmaz iyi, twitter da paylaştım , emin – 498

  18. Denizli merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 25-04-2021 18:11:43

  19. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 369

  20. Selamın aleyküm sayfanız inanki mükemmel, twitter da paylaştım

  21. Mrb sayfanız yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  22. Denizli dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım , ahmet – 387

  23. Karaman merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siten harbiden hoşuma gitti, şukuladım 25-04-2021 18:36:17

  24. Aksaray dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Merhaba herkese sayfan cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 96

  25. selam arkadaşlar siten gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım

  26. Afyon merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 25-04-2021 18:51:40

  27. Düzce dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Slm paylaşım ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım , hatice – 442

  28. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Emine – 241

  29. Kayseri dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Merhaba siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , doruk – 80

  30. Nevşehir merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 28-04-2021 12:52:21

  31. Adana dan kimler var. Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum . Merhaba sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler , doruk – 314

  32. Bu konu : ” Babam covid-19 ise öldü ve korkuyorum ” çok güzel. Selam siteniz vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , gaye – 268

  33. Kars merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi çok güzel, face de paylaştım 02-05-2021 03:05:26

  34. selam arkadaşlar sayfanız inanki güzel, sosyal medyada paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link