Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum.

Çok araştırma yapıyorum, ben bir tarih meraklısıyım. Bunu diğer abonelerde yayınladım ve güldüm, bakalım ne düşünüyorsunuz.

Tarih boyunca göksel olaylar, belgelenmiş UFO görülmeleri ve pandemiler arasında doğrudan bir bağlantı olmuştur. Çinliler 100 yılı aşkın süredir pandemileri takip ederek, UFO gözlemlerinden meteor yağmurlarına kadar her şey anlamına gelebilecek “kuyruklu yıldızlar” dedikleri şeyi denediler.

Jüstinyen vebasının 1918’de Paraguay ile bazı bağları var ve bu olay binlerce insana tanık oldu. Hıyarcıklı veba bile salgından hemen önce ufo gözlemlerini belgeledi ve ayrıntılı olarak açıkladı. Binlerce kişinin tanık olduğu bir ufo savaşının ahşap oyması dahil.

covid’in bile var. Başka bir güneş sisteminden gelen asteroit, bir yıl boyunca bunun doğal mı yoksa insan yapımı mı olduğuna karar vermeye çalıştı. O gelir ve aniden bir salgın yaşarız.

Bir olaya bağlı bulamadığım tek şey, 1490 ile 1505 yılları arasında Avrupa’yı 3 süper pandemide vuran terleme hastalığı.

devam et en kötüsünü yap.

“Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum.” üzerine 58 yorum

  1. Aksaray dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 340

    Cevapla
  2. Aydın merkezden ben memo. Selam herkese sayfa harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 24-10-2020 04:48:27

    Cevapla
  3. Bu konu : ” Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. ” çok güzel. Mrb paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , hatice – 497

    Cevapla
  4. Bu konu : ” Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , emin – 53

    Cevapla
  5. Niğde merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 24-10-2020 09:40:36

    Cevapla
  6. Ardahan dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Selamlar paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, saolun , mehmet – 181

    Cevapla
  7. Iğdır merkezden ben ali. selamun aleyküm siten valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım 25-10-2020 05:16:32

    Cevapla
  8. Adana dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Merhaba herkese siten inan ki çok iyi, teraziye tıkladım , gaye – 436

    Cevapla
  9. Elazığ merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımınız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 29-10-2020 14:48:50

    Cevapla
  10. Kayseri dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Selam web sitesi harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 454

    Cevapla
  11. Niğde dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , Aylin – 84

    Cevapla
  12. Kırıkkale dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Merhaba paylaşımınız vallaha çok iyi, face de paylaştım , hatice – 159

    Cevapla
  13. Batman merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 13-11-2020 15:39:13

    Cevapla
  14. Isparta merkezden ben memo. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 14-11-2020 12:50:36

    Cevapla
  15. Bu konu : ” Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. ” çok güzel. Slm web siten valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ali – 374

    Cevapla
  16. Diyarbakır merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 22-11-2020 06:16:44

    Cevapla
  17. Bingöl dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha çok güzel, teraziye tıkladım , Emine – 473

    Cevapla
  18. Tokat merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun 02-12-2020 01:41:41

    Cevapla
  19. Kastamonu dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . selam arkadaşlar siteniz ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım , hatice – 256

    Cevapla
  20. Gümüşhane merkezden ben memo. Merhaba herkese siten inanılmaz güzel, facebookta paylaştım 03-12-2020 05:32:21

    Cevapla
  21. Aydın merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-12-2020 14:07:03

    Cevapla
  22. Hakkari merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web sitesi yeminle mükemmel, face de paylaştım 07-12-2020 21:18:14

    Cevapla
  23. Diyarbakır merkezden ben mehmet. Selam paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 10-12-2020 15:20:49

    Cevapla
  24. Elazığ merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 15-12-2020 22:42:08

    Cevapla
  25. Niğde dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın inan ki iyi, sağolun , memo – 252

    Cevapla
  26. Kocaeli merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siten yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 27-12-2020 07:00:27

    Cevapla
  27. Manisa merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi güzel, twitter da paylaştım 31-12-2020 15:04:18

    Cevapla
  28. Bu konu : ” Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , ziya – 475

    Cevapla
  29. Kars merkezden ben emin. Merhaba sayfan vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 06-01-2021 23:35:21

    Cevapla
  30. Bitlis dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 202

    Cevapla
  31. Edirne merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok iyi, sağolun 11-01-2021 20:06:54

    Cevapla
  32. Aydın merkezden ben hatice. Merhaba sayfan inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 15-01-2021 07:48:52

    Cevapla
  33. Karabük dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . selam arkadaşlar sayfa yeminle hayran bıraktı, teşekkürler , ali – 151

    Cevapla
  34. Bolu dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Selamlar web siten süper ötesi iyi, twitter da paylaştım , ziya – 141

    Cevapla
  35. Bu konu : ” Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfa vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım , – 419

    Cevapla
  36. Karaman merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 29-01-2021 22:19:35

    Cevapla
  37. Bu konu : ” Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web siten inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 228

    Cevapla
  38. Nevşehir dan kimler var. Bana çılgın deyin, ama salgınlarla gök olayları arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 223

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link