DSÖ’nün yayınladığı büyük bir araştırmada (DSÖ tarafından yayınlanan büyük bir çalışmada (https://www.who.int /bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf?fbclid=IwAR34sFgRa1Vc4JxEDOM3PyXPSNjPeVNEneYjOX-aC1GN9iyZIuQTgYGR4EA).
Grup bağışıklığı olasılığını tamamen görmezden gelin ve inkar edin; İsveç’te herhangi bir kilitlenme yoktu ve 3 aydan fazla bir süredir neredeyse hiç ölüm olmadı, virüs gerçekten paniğe kapılmadıkları için 3 aydır oraya gitti (ve evet, İsveç yoğun nüfuslu, çoğunlukla şehirlerde yaşıyorlar). 2. dalga da yaklaşık. Tüm Avrupa’da ilk dalganın 1 / 10’u kadar
Solunum yolu enfeksiyonunun bariz merkezi nedenini tamamen görmezden gelmek (yazın neredeyse hiçbir yerde, ne sıcak ülkelerde yağmur mevsimi dışında, ne de Afrika’da herhangi bir enfeksiyon veya ölüm görülmedi. https://www.sfgate.com/science/article/China-study-suggests-outdoor-transmission-of-15229649.php).
Bu temelde bir yalan.
Gönderen … A-Free-Mystery
[comments]
Şanlıurfa dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Mrb siteniz ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , gaye – 405
Osmaniye dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle çok iyi, teşekkürler , gaye – 231
Selamın aleyküm sayfa valla hayran bıraktı, şukuladım
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 12-11-2020 09:32:53
Bu konu : ” Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) ” çok güzel. Slm sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 99
Çankırı dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Slm web sitesi valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Aylin – 496
Amasya dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Merhaba sayfanız harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , gaye – 203
Selamın aleyküm web siten harbiden dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) ” çok güzel. Selam herkese paylaşım yeminle iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 458
Bu konu : ” Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) ” çok güzel. Merhaba siteniz ciddiyim mükemmel, sağolun , Emine – 43
Selamın aleyküm web siteniz inanki dikkatimi çekti, sağolun
Kırklareli dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden iyi, sağolun , Aylin – 124
Bu konu : ” Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) ” çok güzel. Selamlar sayfan ciddiyim çok iyi, sağolun , hatice – 289
Kocaeli dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . selamun aleyküm sayfan valla çok iyi, saolun , memo – 120
Merhaba paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım
Selam herkese web sitesi vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Sivas merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siten inanılmaz güzel, sağolun 12-12-2020 06:55:22
Batman dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Selam herkese sayfanız inanki çok hoşuma gitti, saolun , ahmet – 50
Muş dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . selamun aleyküm siten yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Hasan – 113
Ordu dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Selam paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, sağolun , gaye – 251
Nevşehir merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi mükemmel, face de paylaştım 20-12-2020 05:38:32
selamun aleyküm paylaşımın yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Selamlar web siteniz vallaha mükemmel, tebrikler
Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz güzel, şukuladım
Kars merkezden ben Hasan. Merhaba paylaşım ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 11-01-2021 01:49:38
Bilecik merkezden ben doruk. Slm web siteniz yeminle hayran edici, şukuladım 11-01-2021 08:13:45
Bu konu : ” Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) ” çok güzel. Merhabalar web sitesi harbiden iyi, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 62
Slm web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, saolun
Konya merkezden ben hatice. Mrb siten inan ki çok güzel, sağolun 14-01-2021 07:52:53
Mrb sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Bursa dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , – 4
selam arkadaşlar siten gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) ” çok güzel. Selamlar siteniz vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , emin – 112
Hakkari merkezden ben Emine. Merhaba paylaşım inanki güzel, sosyal medyada paylaştım 01-02-2021 06:22:34
Adıyaman dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Mrb sayfanız vallaha iyi, facebookta paylaştım , Hasan – 285
Ardahan dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . merhaba arkadaşlar sayfanız inanki hayran bıraktı, face de paylaştım , gaye – 232
Uşak dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Selam web siteniz gerçekten hayran edici, saolun , hatice – 26
İstanbul merkezden ben memo. Selam herkese sayfanız gerçekten mükemmel, tebrikler 18-02-2021 09:34:28
Selamın aleyküm sayfanız harbiden çok iyi, tebrikler
İstanbul dan kimler var. Bazı gerçek korona bilgileri (ölüm oranı, nasıl yayıldığı) . Merhaba sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , – 28
Merhabalar web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, sağolun