Komplo teorisi belgesellerini izlerken bazı şeyleri (matematik) kanıtlamayı seviyorum. Bu durumda gerçek, eğlencenin ikinci kemanını oynar. Kuşkusuz, hakikatin BAZI unsurları ve hatta olasılığı, eğlence değeri için gereklidir. Örnekler: Özellikle Age of Deceit’ten keyif aldım, Herşey Zengin Bir Adamın Hilesi, Yeni Dünya Düzeni – 6000 Yıllık Bir Tarih … Ted Gunderson’ın konuşmaları derin ve bilgilendirici olmasına rağmen oldukça sıkıcı. Görseller Önemlidir.
26 Comments
Muş merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 27-12-2020 21:57:00
Bu konu : ” Belgesel Öneriler lütfen ” çok güzel. Selamlar sayfanız yeminle iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 335
İzmir merkezden ben . merhaba arkadaşlar sayfa inan ki hayran edici, saolun 27-12-2020 22:14:21
Bu konu : ” Belgesel Öneriler lütfen ” çok güzel. Merhaba herkese web siten vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 43
Merhabalar sayfa cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim hayran edici, tebrikler
Bu konu : ” Belgesel Öneriler lütfen ” çok güzel. Merhaba sayfa yeminle iyi, facebookta paylaştım , ali – 135
Selam paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese web siten süper ötesi güzel, tebrikler
Uşak dan kimler var. Belgesel Öneriler lütfen . Selam herkese siteniz gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 4
Kahramanmaraş merkezden ben hatice. Mrb sayfa gerçekten hayran bıraktı, sağolun 08-01-2021 07:13:09
Selamın aleyküm web siten vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım
Merhabalar bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Belgesel Öneriler lütfen ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi mükemmel, şukuladım , ziya – 115
Bu konu : ” Belgesel Öneriler lütfen ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 437
selamun aleyküm web sitesi vallaha dikkat çekici, tebrikler
Mardin merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden iyi, teraziye tıkladım 24-02-2021 17:32:43
Selamlar siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Kars dan kimler var. Belgesel Öneriler lütfen . Slm web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Aylin – 340
Yozgat dan kimler var. Belgesel Öneriler lütfen . selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım , Hasan – 266
selam arkadaşlar paylaşım cidden iyi, sosyal medyada paylaştım
Mardin dan kimler var. Belgesel Öneriler lütfen . merhaba arkadaşlar siten gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 222
merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz güzel, teraziye tıkladım
Sivas merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın vallaha çok güzel, teraziye tıkladım 05-04-2021 01:56:16
Bu konu : ” Belgesel Öneriler lütfen ” çok güzel. Merhabalar web siteniz süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 23