Kategoriler
Genel

Belirli alt bölümlere belirli kelimeler eklerse, yayınlarının / yorumlarının otomatik olarak kaldırıldığını görecek bir yönlendiriciler listesi vardır.

Yazı geçmişinizi reveddit kullanarak kontrol etmek, bunun bir gerçeklik olduğunu hızlı bir şekilde ortaya koymalıdır, bunun en göze çarpan bariz örnekleri, uzaktanpolitik yelpazenin sağ tarafı ve sol eğilimli / sosyalist politika ve politikacıları eleştiren.

Asla değişmeyen bir gönderi / yorumda anında 1 veya 0 karması olan çok sayıda gönderi / yorum olan herkese yazı geçmişlerini kontrol etmelerini öneriyorum (sadece url'deki reddit e ve d arasına bir 'v' ekleyin ve vurun girin) ve net bir desen görmek çok kolay olmalıdır.

“Belirli alt bölümlere belirli kelimeler eklerse, yayınlarının / yorumlarının otomatik olarak kaldırıldığını görecek bir yönlendiriciler listesi vardır.” için 62 yanıt

Elazığ merkezden ben doruk. Merhabalar web siteniz vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 03-03-2020 21:40:17

Ağrı merkezden ben ahmet. Slm siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 03-03-2020 21:40:18

Adana merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 03-03-2020 21:52:30

Hakkari merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfan süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 08:36:00

Osmaniye merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten inanki dikkat çekici, teşekkürler 07-03-2020 09:20:30

Eskişehir merkezden ben ahmet. Slm sayfa vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım 11-03-2020 02:04:59

Manisa merkezden ben doruk. Selam web siteniz valla hayran edici, teraziye tıkladım 14-03-2020 19:46:45

Niğde merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfanız inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım 26-03-2020 06:34:07

Elazığ merkezden ben Gürbüz. Mrb web siteniz cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 31-03-2020 00:14:18

Çorum merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım 31-03-2020 22:09:35

Antalya merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 03-04-2020 02:20:53

Balıkesir merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siten vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 04-04-2020 21:19:28

Ordu merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siten harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 06-04-2020 06:29:39

Mersin merkezden ben Gürbüz. Selam sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 09-04-2020 17:05:14

Tokat merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler 13-04-2020 23:50:30

Amasya merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım 15-04-2020 23:58:08

Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 16-04-2020 02:15:35

Samsun merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha mükemmel, saolun 17-04-2020 14:13:24

Bingöl merkezden ben doruk. Merhaba siteniz süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 17-04-2020 19:24:52

Tunceli merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 21-04-2020 17:49:29

Çankırı merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfan inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 23-04-2020 05:05:07

Sivas merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-04-2020 15:09:18

Trabzon merkezden ben Emine. Selam herkese sayfa harbiden çok güzel, tebrikler 01-05-2020 16:29:22

Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, saolun 04-05-2020 21:36:52

Edirne merkezden ben doruk. Merhabalar bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, sağolun 16-05-2020 09:14:29

Rize merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 30-05-2020 20:59:21

Edirne merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 15-06-2020 06:17:33

Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selam herkese web siteniz gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 23-06-2020 18:28:18

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir