Merhaba arkadaşlar, merak ediyorum kimse bana yardımcı olabilir mi?

Birkaç ay önce, İngiliz bir adamın arkadaşının jimmy saville tarafından yönetilen bir çocuk kampında öldürüldüğünü anlatan bir belgeselin ilk birkaç dakikasını gördüm.

Olay, çocukken gerçekleşti ve doktora temelde polisin soruşturmasını sağlamaya çalışan bir polis olarak ve polis bu konuda hiçbir şey yapmadığında.

YouTube’da olduğundan eminim. Herhangi bir fikir?

Author

80 Comments

  1. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  2. Giresun merkezden ben banu. Merhaba paylaşımınız yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 06-06-2020 17:29:59

  3. Hakkari merkezden ben ziya. Merhabalar web siten cidden çok hoşuma gitti, sağolun 10-06-2020 01:27:12

  4. Merhabalar paylaşımın gerçekten iyi, facebookta paylaştım

  5. Selam sayfanız inan ki dikkat çekici, face de paylaştım

  6. Selam bu web sitesi valla mükemmel, face de paylaştım

  7. Merhaba herkese web siten harbiden hoşuma gitti, teşekkürler

  8. Merhabalar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  9. Uşak merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siteniz cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 02-07-2020 13:01:05

  10. Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Merhaba sayfan inan ki hoşuma gitti, saolun 12-07-2020 06:21:33

  11. selamun aleyküm paylaşım inanki mükemmel, sağolun

  12. Antalya merkezden ben ziya. Selamlar sayfa valla iyi, teraziye tıkladım 19-07-2020 22:35:22

  13. Hatay merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 26-07-2020 18:44:30

  14. Merhaba bu web sitesi cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  15. Bayburt merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 28-07-2020 15:31:43

  16. Elazığ merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web sitesi valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 05-08-2020 05:08:27

  17. Merhabalar sayfa vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  18. Sivas merkezden ben ziya. Selam herkese sayfan cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 06-08-2020 20:21:42

  19. Merhaba herkese siteniz gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  20. Yalova merkezden ben ali. Mrb sayfanız vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 14-08-2020 03:37:43

  21. Merhabalar bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, sağolun

  22. Edirne merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 27-08-2020 17:02:07

  23. Samsun merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfa vallaha billaha hayran edici, sağolun 31-08-2020 15:18:20

  24. Denizli merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler 18-09-2020 23:28:50

  25. Adana merkezden ben doruk. Merhaba herkese siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-09-2020 00:19:24

  26. Gürbüz Reply

    Slm sayfanız cidden hayran edici, teraziye tıkladım

  27. Kırklareli merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle iyi, sağolun 29-09-2020 04:39:00

  28. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar siten gerçekten hoşuma gitti, sağolun

  29. Çankırı merkezden ben Aylin. Merhabalar siten inanılmaz çok iyi, face de paylaştım 11-10-2020 10:24:06

  30. Ağrı dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Merhaba herkese paylaşımın inanki iyi, sağolun , doruk – 312

  31. Mrb web siten yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler

  32. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  33. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler

  34. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Slm sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, teşekkürler , Emine – 390

  35. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Slm web siteniz süper ötesi çok iyi, şukuladım , – 251

  36. Samsun merkezden ben doruk. Merhabalar web sitesi gerçekten çok iyi, saolun 20-11-2020 01:04:10

  37. Ardahan dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Merhaba herkese web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım , memo – 444

  38. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Selam sayfa cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 377

  39. Giresun dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Selamın aleyküm bu web sitesi cidden mükemmel, saolun , hatice – 227

  40. Çanakkale dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Merhaba sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun , memo – 143

  41. Adana merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 15-12-2020 22:57:31

  42. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz yeminle mükemmel, saolun , mehmet – 50

  43. Ordu merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar siten inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 21-12-2020 10:20:06

  44. Artvin dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, saolun , Hasan – 137

  45. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten yeminle çok güzel, tebrikler , emin – 282

  46. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 48

  47. Erzurum merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 10-01-2021 22:43:50

  48. elif yılmaz Reply

    Selamlar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, teşekkürler

  49. Balıkesir dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . selam arkadaşlar sayfanız inanki çok hoşuma gitti, tebrikler , hatice – 490

  50. Hakkari dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 417

  51. Bingöl dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Mrb siten inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 395

  52. selam arkadaşlar paylaşım valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  53. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Selam web siteniz gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Aylin – 400

  54. Ordu merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfa vallaha iyi, teşekkürler 23-03-2021 00:43:55

  55. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım valla çok iyi, teraziye tıkladım , banu – 273

  56. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfan yeminle çok güzel, tebrikler , ziya – 325

  57. elif yılmaz Reply

    Slm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  58. Hakkari dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Selam herkese sayfan harbiden hoşuma gitti, sağolun , ahmet – 23

  59. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Selam paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, sağolun , mehmet – 391

  60. Mardin merkezden ben . Selamlar bu web sitesi vallaha güzel, teraziye tıkladım 26-04-2021 22:29:38

  61. Tekirdağ dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 180

  62. elif yılmaz Reply

    Selamlar sayfa süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım

  63. Mrb sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  64. Yozgat dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Selam paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 449

  65. elif yılmaz Reply

    Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi yeminle hayran edici, şukuladım 14-05-2021 00:49:49

  66. Bu konu : ” Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi yeminle çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 24

  67. Mardin dan kimler var. Belirli bir Jimmy Saville belgeseli arıyorum . Merhabalar bu web sitesi yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 66

  68. Diyarbakır merkezden ben banu. Mrb sayfa harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 28-05-2021 23:33:10

  69. Düzce merkezden ben emin. Mrb sayfa valla hoşuma gitti, tebrikler 08-06-2021 00:27:21

  70. Hatay merkezden ben Hasan. Selamlar bu web sitesi yeminle iyi, facebookta paylaştım 09-06-2021 20:34:21

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link