Ben şahsen Q’nun gerçek olduğunu düşünüyorum.

Sanırım Q’nun Trump yönetiminin içinden geldiğine dair yeterli kanıt gördüm.

Q’nun bizim adımıza gerçekten savaşıp savaşmadığı hala görülüyor ve hala çok şüpheliyim.

Uzaktan izliyorum (iyi bir bilgi kaynağı olabileceğinden), ancak Trump ve “Q” nun cumhuriyetimizin kurtarıcıları olduğu inancını tam olarak almıyorum.

“Ben şahsen Q’nun gerçek olduğunu düşünüyorum.” üzerine 29 yorum

  1. Sivas merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten cidden iyi, linkedinde paylaştım 03-07-2020 18:22:39

    Cevapla
  2. Rize merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-07-2020 17:19:28

    Cevapla
  3. Çankırı merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-07-2020 04:50:02

    Cevapla
  4. Batman merkezden ben Gürbüz. Selam bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 19-07-2020 05:58:27

    Cevapla
  5. Aydın merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz gerçekten hayran bıraktı, sağolun 21-07-2020 22:29:10

    Cevapla
  6. Hakkari merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden iyi, linkedinde paylaştım 26-07-2020 10:07:23

    Cevapla
  7. Samsun merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 30-07-2020 05:20:32

    Cevapla
  8. Çorum merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfanız inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 13-08-2020 22:20:40

    Cevapla
  9. Nevşehir merkezden ben mehmet. Selam herkese web siten inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 23-08-2020 07:11:10

    Cevapla
  10. Tunceli merkezden ben Gürbüz. Slm web sitesi valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:38:43

    Cevapla
  11. Bu konu : ” Ben şahsen Q’nun gerçek olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inanki güzel, şukuladım , ali – 324

    Cevapla

Yorum yapın