Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum.

Bunu düşün. Esrarı, şu anda esrar alanlarına sahip geniş millenial nüfuslu eyaletlerde yasallaştırıyorlar. Bazı insanlar, çoğu olmasalar da, ülkemizde olup bitenleri kabul edecek ve politik olarak aktif olmak yerine sigara içeceklerini hissediyorum.

“Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum.” üzerine 179 yorum

  1. Sakarya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım valla çok iyi, twitter da paylaştım 14-12-2019 12:42:50

    Cevapla
  2. Şırnak merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfanız valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 16-12-2019 01:32:15

    Cevapla
  3. Amasya merkezden ben ziya. Selam herkese web siten vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 20-12-2019 06:57:03

    Cevapla
  4. Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz valla dikkatimi çekti, şukuladım 20-12-2019 06:57:04

    Cevapla
  5. Karaman merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım 26-12-2019 00:32:11

    Cevapla
  6. Konya merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 28-12-2019 12:55:22

    Cevapla
  7. Kayseri merkezden ben doruk. Merhabalar web sitesi harbiden çok güzel, face de paylaştım 19-01-2020 21:32:05

    Cevapla
  8. Trabzon merkezden ben ziya. Selam web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım 30-01-2020 11:51:24

    Cevapla
  9. Düzce merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim çok güzel, teşekkürler 02-02-2020 18:00:31

    Cevapla
  10. Diyarbakır merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha güzel, teşekkürler 07-02-2020 07:40:35

    Cevapla
  11. Adana merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 08-02-2020 01:12:04

    Cevapla
  12. Şırnak merkezden ben Emine. Selam siten cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-02-2020 02:46:41

    Cevapla
  13. Ardahan merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-02-2020 20:11:43

    Cevapla
  14. Burdur merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-02-2020 20:32:56

    Cevapla
  15. Aydın merkezden ben ali. Slm paylaşımınız inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 14-02-2020 20:42:42

    Cevapla
  16. Yalova merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım 22-02-2020 17:14:43

    Cevapla
  17. Kayseri merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 24-02-2020 05:16:31

    Cevapla
  18. Muş merkezden ben ziya. Merhabalar siteniz cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-02-2020 01:23:16

    Cevapla
  19. Karabük merkezden ben banu. Merhaba paylaşım valla çok güzel, facebookta paylaştım 28-02-2020 16:59:31

    Cevapla
  20. Çorum merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, şukuladım 16-03-2020 15:32:13

    Cevapla
  21. Tunceli merkezden ben mehmet. Selamlar web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 16-03-2020 15:38:06

    Cevapla
  22. Adana merkezden ben ziya. Slm sayfan valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 17-03-2020 15:45:33

    Cevapla
  23. Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımın harbiden mükemmel, saolun 22-03-2020 05:15:23

    Cevapla
  24. Muş merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 02-04-2020 22:36:31

    Cevapla
  25. Konya merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten cidden çok iyi, teraziye tıkladım 09-04-2020 17:59:29

    Cevapla
  26. Uşak merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımın inanki iyi, teraziye tıkladım 15-04-2020 14:31:20

    Cevapla
  27. Bayburt merkezden ben doruk. Selamlar bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 15:31:39

    Cevapla
  28. Samsun merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler 19-04-2020 00:19:38

    Cevapla
  29. Nevşehir merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşım yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 20-04-2020 01:14:02

    Cevapla
  30. Konya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımın yeminle dikkat çekici, sağolun 28-04-2020 20:23:24

    Cevapla
  31. Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Selamlar paylaşım valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-04-2020 01:24:43

    Cevapla
  32. İzmir merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 06-05-2020 11:03:26

    Cevapla
  33. Afyon merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 06-05-2020 20:25:36

    Cevapla
  34. Eskişehir merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 07-05-2020 20:41:57

    Cevapla
  35. Bitlis merkezden ben doruk. Selamlar sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun 07-05-2020 21:15:02

    Cevapla
  36. Antalya merkezden ben doruk. Merhabalar sayfan harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-05-2020 19:32:00

    Cevapla
  37. Ardahan merkezden ben ahmet. Selam siten inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 10:35:36

    Cevapla
  38. Adıyaman merkezden ben gaye. Selam bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 16-05-2020 08:30:38

    Cevapla
  39. Denizli merkezden ben Emine. Slm paylaşımın vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 07-06-2020 07:44:26

    Cevapla
  40. Adıyaman merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2020 07:49:32

    Cevapla
  41. Artvin merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 01-07-2020 23:21:46

    Cevapla
  42. Muş merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi güzel, teraziye tıkladım 02-07-2020 05:09:44

    Cevapla
  43. Tekirdağ merkezden ben ahmet. Merhabalar siten inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 21-07-2020 20:11:00

    Cevapla
  44. Mersin merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 30-07-2020 11:23:54

    Cevapla
  45. Muğla merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 24-08-2020 06:05:16

    Cevapla
  46. Bitlis merkezden ben Gürbüz. Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 24-08-2020 20:32:15

    Cevapla
  47. Osmaniye merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 19-09-2020 18:51:39

    Cevapla
  48. Adıyaman merkezden ben ziya. Mrb siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 04-10-2020 23:13:48

    Cevapla
  49. Tekirdağ merkezden ben Emine. Mrb paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 07-10-2020 11:07:39

    Cevapla
  50. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, face de paylaştım , emin – 422

    Cevapla
  51. İzmir merkezden ben memo. Merhabalar web sitesi vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 26-10-2020 19:58:09

    Cevapla
  52. Kocaeli merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz yeminle iyi, face de paylaştım 02-11-2020 10:41:48

    Cevapla
  53. İstanbul merkezden ben . selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-11-2020 10:42:53

    Cevapla
  54. Denizli dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . Selam sayfan süper ötesi iyi, tebrikler , elif yılmaz – 196

    Cevapla
  55. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım , ali – 37

    Cevapla
  56. Ardahan dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . Selamın aleyküm web sitesi inan ki hayran edici, tebrikler , banu – 88

    Cevapla
  57. Kütahya merkezden ben . selam arkadaşlar siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler 16-11-2020 00:25:36

    Cevapla
  58. Diyarbakır dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . Merhaba herkese sayfanız valla dikkat çekici, saolun , mehmet – 71

    Cevapla
  59. Ankara dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok güzel, face de paylaştım , doruk – 453

    Cevapla
  60. Erzincan merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 30-11-2020 17:53:58

    Cevapla
  61. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi iyi, twitter da paylaştım , – 113

    Cevapla
  62. Bartın dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . Selam paylaşımın vallaha çok iyi, teşekkürler , Hasan – 417

    Cevapla
  63. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Slm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 236

    Cevapla
  64. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfa inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , ali – 451

    Cevapla
  65. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten süper ötesi güzel, twitter da paylaştım , emin – 278

    Cevapla
  66. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 418

    Cevapla
  67. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siten ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım , hatice – 50

    Cevapla
  68. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok güzel, sağolun , ali – 134

    Cevapla
  69. Hakkari dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . selam arkadaşlar web siteniz vallaha dikkat çekici, face de paylaştım , ziya – 404

    Cevapla
  70. Kırıkkale merkezden ben memo. Merhaba herkese siteniz inanılmaz iyi, facebookta paylaştım 25-12-2020 17:37:16

    Cevapla
  71. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inanki mükemmel, linkedinde paylaştım , banu – 146

    Cevapla
  72. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 269

    Cevapla
  73. İstanbul dan kimler var. Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. . selam arkadaşlar sayfan inanki dikkat çekici, sağolun , banu – 463

    Cevapla
  74. Bu konu : ” Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Gürbüz – 264

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link