Kategoriler
Genel

Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum.

Bunu düşün. Esrarı, şu anda esrar alanlarına sahip geniş millenial nüfuslu eyaletlerde yasallaştırıyorlar. Bazı insanlar, çoğu olmasalar da, ülkemizde olup bitenleri kabul edecek ve politik olarak aktif olmak yerine sigara içeceklerini hissediyorum.

“Bence esrarı yasallaştırmak, hükümetin bizi kalan şikayetlere sokmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorum.” için 69 yanıt

Sakarya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım valla çok iyi, twitter da paylaştım 14-12-2019 12:42:50

Şırnak merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfanız valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 16-12-2019 01:32:15

Amasya merkezden ben ziya. Selam herkese web siten vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 20-12-2019 06:57:03

Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz valla dikkatimi çekti, şukuladım 20-12-2019 06:57:04

Karaman merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım 26-12-2019 00:32:11

Konya merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 28-12-2019 12:55:22

Kayseri merkezden ben doruk. Merhabalar web sitesi harbiden çok güzel, face de paylaştım 19-01-2020 21:32:05

Trabzon merkezden ben ziya. Selam web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım 30-01-2020 11:51:24

Düzce merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim çok güzel, teşekkürler 02-02-2020 18:00:31

Diyarbakır merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha güzel, teşekkürler 07-02-2020 07:40:35

Adana merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 08-02-2020 01:12:04

Şırnak merkezden ben Emine. Selam siten cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-02-2020 02:46:41

Bingöl merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi ciddiyim mükemmel, şukuladım 08-02-2020 03:18:21

Ardahan merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-02-2020 20:11:43

Kastamonu merkezden ben Emine. Selam siteniz ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım 14-02-2020 15:48:56

Burdur merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-02-2020 20:32:56

Aydın merkezden ben ali. Slm paylaşımınız inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 14-02-2020 20:42:42

Yalova merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım 22-02-2020 17:14:43

Kayseri merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 24-02-2020 05:16:31

Kocaeli merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siten inanılmaz çok güzel, saolun 24-02-2020 15:11:21

Muş merkezden ben ziya. Merhabalar siteniz cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-02-2020 01:23:16

Karabük merkezden ben banu. Merhaba paylaşım valla çok güzel, facebookta paylaştım 28-02-2020 16:59:31

Çorum merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, şukuladım 16-03-2020 15:32:13

Tunceli merkezden ben mehmet. Selamlar web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 16-03-2020 15:38:06

Adana merkezden ben ziya. Slm sayfan valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 17-03-2020 15:45:33

Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımın harbiden mükemmel, saolun 22-03-2020 05:15:23

Giresun merkezden ben doruk. Selamlar web sitesi cidden çok güzel, tebrikler 01-04-2020 16:59:53

Muş merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 02-04-2020 22:36:31

Konya merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten cidden çok iyi, teraziye tıkladım 09-04-2020 17:59:29

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir