Öncelikle “bedenim benim seçimim” aşılar için geçerlidir.
İkinci. Onlara aşağıdakiler için aşı olup olmadıklarını sorun (şu anda Amerika’da fda onaylı tüm aşılar):
Adenovirüs
Şarbon
Kolera
Difteri
Hepatit a
Hepatit B
Haemophilus influenzae tip b (Hib)
İnsan Papilloma virüsü (HPV)
Mevsimsel Grip (Grip)
Japon Ensefaliti
Kızamık
Meningokok
Kabakulak
Boğmaca
Pnömokok
Çocuk felci
Kuduz
Rotavirüs
Kızamıkçık
Zona hastalığı
Çiçek hastalığı
Tetanos
Tüberküloz
Tifo
Suçiçeği
Sarıhumma
Gönderen … Deplorableasfuk
[comments]
12 Comments
Bu konu : ” Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 232
Yalova dan kimler var. Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … . merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , – 210
Burdur merkezden ben . Merhaba siten vallaha billaha mükemmel, saolun 28-03-2021 23:59:39
Kocaeli dan kimler var. Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … . Merhaba sayfan ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 435
Bu konu : ” Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … ” çok güzel. Slm siteniz yeminle iyi, sağolun , Hasan – 484
Bu konu : ” Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … ” çok güzel. Merhaba siten harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 341
Edirne merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, saolun 04-04-2021 07:43:57
Selam web siten ciddiyim çok güzel, saolun
Bu konu : ” Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … ” çok güzel. Merhaba siten ciddiyim çok güzel, sağolun , banu – 389
Bu konu : ” Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden çok güzel, face de paylaştım , ali – 430
Denizli merkezden ben hatice. Selamlar sayfanız süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 11-04-2021 22:01:08
Iğdır dan kimler var. Benden covid “aşı” yaptırmamı isteyenlere … . selamun aleyküm web siten cidden çok güzel, sağolun , memo – 401