Hala istediğim yere aşısız ve maskesiz seyahat ediyorum. Kendinizi kilitlenmiş ve hiçbir yere gidemezsiniz gibi gösteriyorsunuz, tökezlemeyi bırakıp biraz taşak büyütün, sizi yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlayan herkese söyleyin ve TV’yi kapatın.

Author

24 Comments

  1. Bu konu : ” Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha güzel, tebrikler , Emine – 275

  2. Şanlıurfa merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 31-07-2021 00:55:40

  3. Gürbüz Reply

    Manisa merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız inanılmaz hayran edici, şukuladım 31-07-2021 02:34:02

  4. Bu konu : ” Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 53

  5. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun , Gürbüz – 242

  6. Bu konu : ” Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşım valla iyi, teşekkürler , – 356

  7. Erzincan merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 05-08-2021 08:43:52

  8. Merhaba sayfa cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  9. Gürbüz Reply

    Adana dan kimler var. Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. . selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 485

  10. elif yılmaz Reply

    Selamlar siten valla dikkat çekici, twitter da paylaştım

  11. Iğdır dan kimler var. Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. . merhaba arkadaşlar web sitesi inanki iyi, linkedinde paylaştım , mehmet – 304

  12. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha hayran edici, facebookta paylaştım

  13. Merhabalar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, tebrikler

  14. Siirt merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz vallaha mükemmel, şukuladım 25-08-2021 00:39:18

  15. Adana merkezden ben mehmet. Merhabalar siten valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 26-08-2021 20:25:37

  16. Kütahya merkezden ben doruk. Mrb sayfanız harbiden çok iyi, twitter da paylaştım 27-08-2021 22:00:14

  17. Gümüşhane dan kimler var. Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. . Merhaba sayfa cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 244

  18. Sinop merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 31-08-2021 18:43:37

  19. Bu konu : ” Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , emin – 111

  20. Yalova dan kimler var. Benim aşım yok ve ne istersem onu ​​yapıyorum. . selamun aleyküm sayfan gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , Hasan – 478

  21. Bingöl merkezden ben hatice. Mrb web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 24-09-2021 19:12:54

Write A Comment