Bir röportajda “Sasha Fierce” adında bir “alter egosu” olduğunu ve normal benliği olduğu zaman, Sasha tarafından ele geçirilmediği sürece sahnede o kadar fazla performans gösteremeyeceğini söyledi, o da bir Vücuduna zorla gir ve ona gel, bu röportajı aşağıya bağlayacağım. Ayrıca Jay Z ve onun şeytani el hareketleri yaptığı tonlarca fotoğraf var. Düşüncelerin neler? Buradaki pek çok insanın şeytana ya da herhangi bir ruhsal kötülüğe bile inanmadığını biliyorum ama bana göre her şeyi o kadar da uzak göstermeyen pek çok kanıt var.
https://youtu.be/BtTlFW9_sTI. 2: 00’a atla
Kars dan kimler var. Beyonce sahnede performans sergilemek için vücuduna bir iblis girsin mi? Görebileceğiniz en korkunç video. . selam arkadaşlar sayfan yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım , ali – 447
Yozgat merkezden ben ali. Merhaba paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 19-01-2021 01:01:43
Sinop merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok iyi, saolun 19-01-2021 04:09:24
Karaman merkezden ben Aylin. Slm siten vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 19-01-2021 06:24:15
Zonguldak dan kimler var. Beyonce sahnede performans sergilemek için vücuduna bir iblis girsin mi? Görebileceğiniz en korkunç video. . Slm siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ziya – 306
Batman merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar siten inanki güzel, teşekkürler 29-01-2021 10:35:48
Selam sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Beyonce sahnede performans sergilemek için vücuduna bir iblis girsin mi? Görebileceğiniz en korkunç video. ” çok güzel. Selam herkese sayfa yeminle iyi, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 321
Aydın dan kimler var. Beyonce sahnede performans sergilemek için vücuduna bir iblis girsin mi? Görebileceğiniz en korkunç video. . Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 45
Mrb siten süper ötesi mükemmel, tebrikler
Ardahan merkezden ben emin. Slm siteniz valla hayran edici, teraziye tıkladım 18-02-2021 02:00:12
Van merkezden ben . Merhaba sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım 23-02-2021 17:53:58