İkiyüzlülük bugün sizinle güçlü. TPTB kimin kazandığına ve Trump’ın ne kadar iyi olduğuna ve takipçilerinin ne kadar kolay manipüle edildiğine bağlı olarak, muhtemelen kazanacağına karar verecek. Sivil kargaşa çıkar, bu arada yarattıkları kaosu konaklarının rahatlığından izlerler.
Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfa vallaha hayran edici, tebrikler 05-11-2020 06:03:14
Manisa merkezden ben hatice. Selam herkese paylaşım inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 05-11-2020 06:04:08
Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımın inanki hoşuma gitti, şukuladım 11-11-2020 14:10:44
Mrb paylaşımın cidden çok iyi, face de paylaştım
Denizli dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . Slm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, şukuladım , mehmet – 234
Düzce merkezden ben ali. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 18-11-2020 05:18:23
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa valla iyi, teşekkürler , emin – 396
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım , memo – 481
Sakarya dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 217
Bitlis merkezden ben Hasan. Mrb web siteniz ciddiyim çok güzel, saolun 06-12-2020 09:32:21
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 490
Selam herkese sayfanız ciddiyim güzel, facebookta paylaştım
Aksaray dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hayran edici, sağolun , memo – 447
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. Merhabalar paylaşım ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 200
Selam sayfanız ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım
Mardin dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . Selam sayfa süper ötesi hayran edici, teşekkürler , mehmet – 281
Nevşehir merkezden ben ali. Selamlar sayfa valla çok güzel, tebrikler 15-12-2020 22:41:39
Balıkesir dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . Selamlar siteniz inanki güzel, teşekkürler , ziya – 152
Selamlar sayfa valla dikkatimi çekti, şukuladım
Bolu dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . selam arkadaşlar paylaşım cidden güzel, sağolun , ali – 99
Antalya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 25-12-2020 03:03:06
Kars merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 27-12-2020 03:43:43
Mrb paylaşım vallaha dikkat çekici, saolun
Gaziantep dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . Selam web siten inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 46
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. Selam herkese paylaşım vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , hatice – 206
selamun aleyküm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım
Slm web siten vallaha dikkat çekici, teşekkürler
Şırnak dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . Merhaba herkese siteniz gerçekten hayran edici, face de paylaştım , Aylin – 494
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. Slm sayfa inanılmaz iyi, twitter da paylaştım , – 394
Yalova merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım valla iyi, linkedinde paylaştım 15-01-2021 16:25:09
Burdur dan kimler var. Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? . selam arkadaşlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 283
Osmaniye merkezden ben Emine. Slm siteniz gerçekten çok güzel, şukuladım 21-01-2021 15:09:29
Amasya merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımın vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 22-01-2021 13:49:49
Bu konu : ” Biden kazanırsa seçimi mi çaldı? Ama Trump kazanırsa, seçimi çalmadı mı? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz çok güzel, tebrikler , Emine – 215
Antalya merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfanız cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-02-2021 08:24:04